Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaptığı hareket için, bravo, aferin demek doğru değil.. aynı hareketi Umut,Burak ya da Giray yapsaydı yine de bravo vs dermiydik ? Sanmıyorum..

Ayrıca sezon başında yakalamış olduğu performansın biraz daha altına düştü son dönemlerde.. daha çok çalışması lazım..

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç içinde çok net hatırlıyorum, Bir faul, selçuk kullandı rakibe çarptı ve hakem erken kullanmasaydın der gibi devam ettirdi.
      Sanırım Ernst di o kullandı erken bizimkiler ayak koydu. Hakem durdurdu yerinden bahanesi ile topu tekrar Bjk ye verdi. Selçuk'un bir fırlaması var havaya aynısı oldu lan bize der gibi ! Kuddusi bozuntusu aval aval bakındı ancak.
      Teo ya verilen ilk sarı kartı anlamadım ben. Zaten dil konusunda büyük ihtimal problem var aralarında.Hakem'in son kartı çıkartıktan sonra oyun dışına sanki "get out" yani defol dedi gibi gördüm. Sahadan ne kadar görülürse.Teo hakem geri git dedi de gitmedi diye mi sarı gördü.
      Topun önüne gecti ve kenera vurdu.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yukarıda da yazmıştık. Maçın ortasında yapsa takımı eksik bıraksa ne olacaktı. Helal olsun Toraman hakediyordu. Tam adamına vurdun falan denirmiydi. Hiç sanmıyorum. Herkes zafer sarhoşu.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yukarıda da yazmıştık. Maçın ortasında yapsa takımı eksik bıraksa ne olacaktı. Helal olsun Toraman hakediyordu. Tam adamına vurdun falan denirmiydi. Hiç sanmıyorum. Herkes zafer sarhoşu.
          Aynen öle.
          Hiç yakışık almadı.Hiç hoş olmadı.
          Ama skor lehimize olduğu için bide cidden zafer sarhoşluğu içinde olduğumuz için gülüp geçiyoruz,eğleniyoruz.
          Yoksa Allahhh neler yazcaktık neler

Yorum

• Teo ilk tokati atarken ibrahim i dovmeyi kafaya koymustu zaten, ikinci yumrukta ise, ibrahim kendisine saldiracak sandi ve o yuzden yumrugu atti... Ibrahim almanci olmasa (mesela Bursali Huseyin e oyle bir sey yapsa) Teo yu elinden alamazdilar sanirim

Ha bu arada bu olaylar cikti ya, iyiki Fatih Tekke kadroda degildi yaw iki arada derede kalacakti usak
            En son macuka tarafından düzenlendi; 04.10.2010, 12:59.
            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Topçunun kafası çalışacak az. Maç bitmiş orada. Dünyanın en lüzumsuz kırmızı kartıyla haftaya kadroda yer alamayacak.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Vallaha ben çok beğendim Teo'yu , müthiş pozisyonlar hazırlardı arkadaşlarına ama değerlendiremediler ..

O son dakikada yaptığı hareket çok gereksizdi ama ceza verilmemeli ..

Yorum

• Keşke İsmail denen zibidiye de bitane çaksaydın..

Yorum

• Güzel oyununu yumruk ile süsledi .

Olmadı .

Yorum

• ya macın başındna beri kavga ediyolardı zaten bu olayda patlak verdi... dikkat ederseniz toroman geriye koşarken teo ya bişe sölüyo ama ne son dk olmuş 8taş zaten malup ne dicekti toroman gel çay mı içelim teo dicekti illa küfür etmiştir! ki oda vurmuştur yapacak bişe yok
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Doğrudur . İki defa kırmızı görmesi gereken İbrahim'in 97. dakikaya kadar sahada tutulması son anlardaki kavganın başlıca sebebiydi .

Yorum

• kendini attırmak için baya uğraştı en az 2 maç ceza alır alışamadı giti tekmelere burda böyle oynanoyo fitbol.

Yorum

• nekadar gusel savunuyorsunuz futbolcumuzu gonul ısterkı bu savunma ve sahıp cıkma hıssını butun futbolcularımız ıcınde yapın ...
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nekadar gusel savunuyorsunuz futbolcumuzu gonul ısterkı bu savunma ve sahıp cıkma hıssını butun futbolcularımız ıcınde yapın ...
                              merak etme kımse savunmuyo cog bence gırgırına yazıyo kımse tasvip etmiyo başta ben....
                              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• bu maçta da görüldüki zorluk derecesi yüksek maçlarda,kuvvetli rakip defans oyuncular karşısında bir şey beklenmemeli,kendisine net pozisyonlar yaratamadıkça hiç bir şekilde fayda verecek bir oyuncu değil,top alıp adam geçip kaleye sokulacak bir oyuncu değil malesef,ilk başlarda jardel kıyaslamasına katılmıyordum ama oynadıkça bu benzerliğe bende katıldım.. attığı gollere bir bakarsak daha iyi anlaşılır sanırım
                                En son nbay tarafından düzenlendi; 04.10.2010, 16:40.
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim