Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Goller dışında o kadar olumlu sissiyat verdi ki bana,
    Gerek geriye koşup top alması ve servis yapması, Kaleci Onur'un bir degajı var 60-70 metreden havadan gelen topu sırtı dönük kontrol etti. Kanatlara köşelere ölü noktalara doğru kaçışları,aralara sızışları, Biri Caleye diğeri Burak'a akıl dolu topuk pasları.
    3 tane pozisyon başlattı takıma. 2 si bizim sahadan diğeri orta sahanın rakip yarı alana bakan tarafından. Savunmadan çıkarıp Alanzinhoya aktardığı top olsn, Korner dönüşü Yattaraya ulaştırdığı uzun top olsun ardından o topa koşması ama Yattara yüksek orta açamaması olan pozisyon, Ve Burak'ın direkten dönen topuna koşup kafaya çıkması indirmesi Alanzinhoya aktarması.

Gayet iyiydin Teofilo. Gol sonuç için önemli ama senin kaliten ve geleceğin için oynadığın oyun benim için daha önemliydi. Teo Umut Jaja 3 lüsü gerçekten kaliteli bir üçgen olacaklar.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Tekniğinin çok iyi olduğunu geçen sene gol atamadığı zamanda söylemiştim, geçen seneden bu yana üstüne kattığı fizik gücü ile bu sene çok şeyler yapıcak inşallah.

Yorum

• Kendisini çok iyi boşa çıkarıyor.Attığı goller bu yüzdendi.
        Devamı gelecek inşallah.Aynen devam Teogol

Yorum

• Hepsini iki haftaya sığdırmasaydı keşke, Fener'e saklasaydı bir iki tanesini

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Goller dışında o kadar olumlu sissiyat verdi ki bana,
            Gerek geriye koşup top alması ve servis yapması, Kaleci Onur'un bir degajı var 60-70 metreden havadan gelen topu sırtı dönük kontrol etti. Kanatlara köşelere ölü noktalara doğru kaçışları,aralara sızışları, Biri Caleye diğeri Burak'a akıl dolu topuk pasları.
            3 tane pozisyon başlattı takıma. 2 si bizim sahadan diğeri orta sahanın rakip yarı alana bakan tarafından. Savunmadan çıkarıp Alanzinhoya aktardığı top olsn, Korner dönüşü Yattaraya ulaştırdığı uzun top olsun ardından o topa koşması ama Yattara yüksek orta açamaması olan pozisyon, Ve Burak'ın direkten dönen topuna koşup kafaya çıkması indirmesi Alanzinhoya aktarması.

Gayet iyiydin Teofilo. Gol sonuç için önemli ama senin kaliten ve geleceğin için oynadığın oyun benim için daha önemliydi. Teo Umut Jaja 3 lüsü gerçekten kaliteli bir üçgen olacaklar.
            Bundan daha güzel analiz olamaz herhalde

(UEFA)

Yorum

• Golcü dedigin budur, süperdin teo, aynen devam
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• 1 gol attığın maçlarda eleştirileceksin bu gidişle.
                ALLAH nazarlardan saklasın..
                Söylesem tesiri yok
                Sussam gönül razı değil.
                adrenalinn

Yorum

• 2. yarıda Colmanın ara pasında topu defansın yanından çekip attığı şut bana güçlendiğini gösterdi.Ayrıca yine ikinci yarıda orta sahanın gerisinden topu alıp oyunu kurduktan sonra ,top bir şekilde Yattaraya geldi ve Yattara içeriye çekti bir adamı geçtikten sonra içeriye kesti.Kestiği yerde kim vardı dersiniz biraz önce ortasahanın gerisinde topu alıp dönen 'Teofilo' cidden çok şaşırdım ,hayvani bir deparla geldi oraya kadar.Takdire şayandı.

Yorum

• Attığı goller dışında yaptıkları asıl vurgulanması gerekenler. Çok faydalı oynadı ve önümüzdeki uzun maraton öncesi büyük umut verdi. Yeni bir transfer gibi oldu, tıpkı Yattara gibi.

Yorum

• Birisi ne demişti ?
                      10 gol bile atamayacak demişti (:
                      Ne diyordu her maç öncesi ?
                      "Teofilo'dan patlama bekliyorum!" diyordu
                      Teo Allah senden razı olsun!
                      Yüzümü kara çıkarmadın!
                      Allah yardımcın olsun!
                      Aynen devam et koçum benim!
                      Kapak diyorum tekrardan, daha da bişe demiyorum
                      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birisi ne demişti ?
                        10 gol bile atamayacak demişti (:
                        Ne diyordu her maç öncesi ?
                        "Teofilo'dan patlama bekliyorum!" diyordu
                        Teo Allah senden razı olsun!
                        Yüzümü kara çıkarmadın!
                        Allah yardımcın olsun!
                        Aynen devam et koçum benim!
                        Kapak diyorum tekrardan, daha da bişe demiyorum

Aynen aynen... Şimdiden 5 gole ulaştı.10 gol atması için 2 maç yapması daha lazım Aaa! ama pardon ligde 10 gol atamayacaktı di mi? O zaman kupa maçındakiler çıkartalım kaldı mı geriye 8...Hadi bakalım Teo göster kendini...

Yorum

• Havalar isindi Adam kendine geldi be, devam böyle Teo allaha sükür havalar böyle devam edecek bir kac hafta

Senol Hoca ne yap et 10uncu aya kadar iyi yararlan Teodan

Yorum

• Golcülüğü zaten iyi. Onun dışında gerilere kadar gelip pas alışverişlerine katılması, oyun zekası, topu ayağında tutma becerisiyle beni yanıltmıyor.

9 maçta golü yok diyorlardı 10 gün önce. 11 maçta 5 golü var

Yorum

• Teofilo'nun en buyuk sansi Colman gibi bir takim arkadasi olmasi.
                              Mustafa Denizli
                              "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Benı yanıltman ıcın Allah'a dua edıyordum , kabul oldu cok sukur ...

Allah nazarlardan saklasın ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim