Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendinin söylediklerine bakarsan tam aradgimiz bir Futbolcu buldugu zaman atan ve Top Teknigi yüksek olan bir Oyuncu

insALLAH basarili olur bizde
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Evet Sivas Maçı Varmış Ordu Maçından Önce Kadro'da Olur Heralde ..

Yorum

• Ilk 11 de baslar diyorum ben...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Videolardaki gollere bakın hep o uzun saçlı elemanın paslarıyla atmış golerin çoğunu
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Zaten kendisi de söyledi, sadece benim başarım değil takım arkadaşlarımın yardımıyla bu kadar gol atabildim dedi. Umarım bizim takımımıza da en kısa zamanda alışıp goller atmaya başlar. Colman ve Selçuk'un defans arkasına verdiği topları atabilirse bu sene şampiyon olamazsak bile ligi ilk üç arasında bitirip Avrupa'ya gideriz diyorum.

Yorum

• Teogol antalyaya geldi

haber61
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Videolardaki gollere bakın hep o uzun saçlı elemanın paslarıyla atmış golerin çoğunu
                Yakında o uzun saçlı elemanın görevini Colman yapacak inşallah.
                -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yeni transferimiz bihassa ara paslarina akilli kosular yapan sogukkanli fizik olarak biraz narin!!! takimdaki diyer arkadaslarinin asistlerine gore basarili olacak bir oyuncu yapisina sahip kimse adami tek basina takimi sirtlayacagini dusunmesin kapali savunmalara karsi arkasi donuk oynama becerisi varmi yokmu bilmiyoruz yaninda oynayacak oyuncu cok onemli umutmu olur tekke,mi olur veya bir baskasi mi simdilik hele bir gorelim fazla beklentilerle alinan oyuncular bize yaramiyor dileyelim bu defa tersi ciksin

Yorum

• Samet Abi İlk Defa Bu Kadar Üstüne Düştüğünü Gördüm Bir Oyuncumuzun Teo'ya Baya bi Güveniyorsun

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Videolardaki gollere bakın hep o uzun saçlı elemanın paslarıyla atmış golerin çoğunu
                        Tamam işte Colman
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Sivas Maçında Son 10 Dakika, Ordu Maçında İlk 11'de Bekliyorum Teo'yu.
                          TsCub'un Çıkardığı Ürünler Hoşuma Gitti, Gittikce Daha İyi Oluyor.

Yorum

• Umarım Teo ve Umut bir arada oynar.

Yorum

• [QUOTE=objek;2925184]Yeni transferimiz bihassa ara paslarina akilli kosular yapan sogukkanli ve one dogru iyi hamleler yapiyor adam adama omuz omuza sert ikili mucadelere girip hucum press yapacak bir oyuncu goruntusu vermiyor takimdaki diyer arkadaslarinin asistlerine gore basarili olacak bir oyuncu yapisina sahip kimse adami tek basina takimi sirtlayacagini beklemesin kapali savunmalara karsi arkasi donuk oynama becerisi varmi yokmu bilmiyoruz yaninda oynayacak oyuncu cok onemli umutmu olur tekke,mi olur veya bir baskasi mi simdilik hele bir gorelim fazla beklentilerle alinan oyuncular bize yaramiyor dileyelim bu defa tersi ciksin

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim