Sarı kartlar çok gereksizdi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
1 hafta cezası 2 hafta alamaz .İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi 2 hafta da ceza alırsın gitti krallık..
Yorum
-
Açıklandı mı ceza??İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 hafta cezası 2 hafta alamaz .
Televizyonda Yumruktan dolayı Federasyon 1 haftadan fazla ceza verebilir diyorlardı..
Yorum
-
Yahu şu yumruk meselesinde "brawo, eline sağlık" diyenlere ne demeli.
Böyle devam edin. Yarın öbürgün bu hareketi 90. dk. değilde maçın ortalarında yaptığında (ki insanın sinirlerine hakim olup olamaması için maçın dakikasına baktığını sanmıyorum) ne yapacaksınız, buraya neler yazacaksınız.
Kaçırdığı gollere bi şey diyemem. Her golcü kaçırabilir, ama bencilliği ve maç içinde çabuk çamurlaşma eğilimi beni tedirgin ediyor...En son Özcan DUMAN tarafından düzenlendi; 04.10.2010, 00:15.
Yorum
-
2 sarı karttan 2 maç ceza alamaz yahu .İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklandı mı ceza??
Televizyonda Yumruktan dolayı Federasyon 1 haftadan fazla ceza verebilir diyorlardı..
Türkiye'de kameradan görüpte ceza verme gibi bir uygulama yok 2.sarıdan Kırmızı aldıysan 1 maç ceza alırsın .
Yorum
-
yahu şu hiç oyunda yoktu bilmem ne laflarına uyuz oluyorum.
adam tek başına orda 3 kişiyle boğuşuyo ikisi toramanla zapo üstüne tekme yer dirsek yer benim trabzonsporlu arkadaşım gelmiş yok etkisizsin yok sen zaten topçu değilsin bilmem ne....
attığın yumruğa gelince hiç etik değil,sana yakışmadı ceza alman gerekiyor..
ama bi taraftar gözüyle bakınca amma patlattı ibonun ağzına haketti vallahi
Yorum
-
Aynen...İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim futbolcumuza sahip çıkarız aga
bu adamlar grup seks partisi mi yapıyor,yüz kızartıcı bir suç mu işliyor.
milletin futbolcuları her türlü pi.liği yapıp ortalıkta göğsünü gere gere namus abidesi olarak ortada fırtıldarken ben futbolcumu savunuyorum ve suç oluyor öyle mi?

Tribünde herkesin istediğini yaptı Teo!
Yeter artık!
Sahip çıkalım...Hamiş
Yorum
-
Gercekten'de öyle. Bir sürü pozisyon hazirladi, ama bir b..'a yaramz olur. Neden? Cünkü gol atmamis. Gecen hafta Kayseri macinda, iki tane yegenimle maci izliyorum. Ikiside üst düzey amatör futbolcu. Selcuk orta yapiyor, iyi orta yapti diyorlar, topu iyi kesti, sadece digerleri uyanamadi diyorlar. Forum'a giriyorum, yazilan yorumlar söyle: 'Selcuk, artik orta yapmasini birak', 'Sen bu isi beceremiyorsun' falan filan.İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu şu hiç oyunda yoktu bilmem ne laflarına uyuz oluyorum.
adam tek başına orda 3 kişiyle boğuşuyo ikisi toramanla zapo üstüne tekme yer dirsek yer benim trabzonsporlu arkadaşım gelmiş yok etkisizsin yok sen zaten topçu değilsin bilmem ne....
attığın yumruğa gelince hiç etik değil,sana yakışmadı ceza alman gerekiyor..
ama bi taraftar gözüyle bakınca amma patlattı ibonun ağzına haketti vallahi

Allah'tan hakem direk kirmizi vermedi, yoksa bir kac mac ceza yerdi Teo."Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
Adamına göre muamele mi desem, skora göre muamelemi çözemedim ben bu olayı...İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, hareketi maç sonunda değilde ortasında yapsaydı yorumlar çok değişecekti. Hatta yenik durumda olsaydık ve Teo hareketi yine son dakikada yapsaydı yorumlar yine farklı olurdu. Galibiyet geldiği için herkes farklı konuşuyor bence.
Sempati'nin de bir sınırı olmalı !
Yorum
-
dırekt kırmızı görmedi ona dua etsin bence inşallah görüntülere bakıp fazla ceza vermezlerTürk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
-
ikinci kart'a birsey demiyorum,Toraman provake etmis olabilir.
fakat ilk sari kart rezalet, ayip ya!!!
vereceksin 50 bin $ ceza, akli basina gelsin!!!
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum