Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lippi, eylül ayında başlayacak Dünya Kupası elemeleri öncesi Avusturya ile oynayacakları maçın kadrosu hakkında konuşurken, Roma’nın da sezon sonunda ipi göğüsleyebileceğini söyledi.
    “Londra’da aldıkları 5-0’lık yenilgiyi unutun. Sezon sonunda iki kupayı birden alabilirler mi bilmiyorum ancak birini kesinlikle alacaklardır"
    “Kimi seçeceğim konusunda Ranieri, Prandelli ve Mourinho ile konuştum. Bu konudan haberleri var”
    “Dossena? Burada olacak, iyi bir kişiliği var ve onu seviyorum. Maggio? Onunla ve Edy Reja ile konuşacağım”
    Lippi, milli takımın başına döndükten sonraki ilk maçında haftaya Avusturya ile oynayacak.
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Tahminime göre Milan 11'ide şöyle olacak:

----------------Dida-----------------

Zambrotta---Nesta--Kaladze---Jankulovski

------------Gattuso----Pirlo-------------

Seedorg----------------------Ronaldinho

-----------------Kaka------------------

---------------- Pato -------------------

Kadroyu zorlayacak isimler:

Maldini
      Borriello
      Flamini
      Oddo
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Del Piero: "Dikkatli Olmalıyız"
        Alessandro Del Piero, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Artmedia maçında 4-0 galip gelmelerine rağmen ikinci maçta da dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
        Juventus dün geceki maçta Slovak takımını yenerek Şampiyonlar Ligi’ne büyük bir adım atmıştı. Kaptan Del Piero ise herkesin profesyonel olmasını ve 26 Ağustos’taki maça konsantre olmaları gerektiğini söyledi: “Çok iyi bir maç çıkardık. Her alanda iyiydik. Birçok pozisyon yakaladık ve maçı riske atmadık. Oynadığımız oyun ümit verici ancak skor bizi aldatmamalı. Dört gol yeterli görünebilir ancak ikinci maçta dikkatimizi toplamalıyız.”
        Del Piero hazırlık döneminde müthiş bir form tutmuş ve dünkü maçta bir de gol atmıştı. Maçta diğer goller Mauro Camoranesi, Giorgio Chiellini ve Nicola Legrottaglie’den gelmişti.

goal.com

Yorum

• Baptista resmen Roma'da

Avrupa basınının Fenerbahçe'nin de ilgilendiğini iddia ettiği Real Madrid'in yıldız isimlerinden Julio Baptista da vatandaşı Ronaldinho gibi İtalya'nın yolunu tuttu. 'Canavar' lakaplı golcü Roma ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Uzun süredir Roma ile görüşmelerini sürdüren Real Madrid sonunda Brezilyalı'nın ayrılmasını izin verdi. Baptista'yı 2004'te 26 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katan Madrid ekibi, Roma'dan 9 milyon euro alacak. Eğer İtalyan ekibi 4 yılda iki şampiyonluk elde ederse Real Madrid 2 milyon euro daha alacak. Baptista'nın Roma'dan alacağı ücret ise yıllık 4.5 milyon euro.

Adını Sevilla'da duyuran Baptista, daha sonra Real'e transfer olmuş ama burada beklediği kadar forma şansı bulamamıştı.

(Ligtv.com.tr)
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ben yazacaktım İlhan yazmış Baptista takımımıza hayırlı olsun bir tane daha transfer yaparsak tekrardan iyi bir konuma geleceğiz
            As Roma
            Francesco Totti "10"

Yorum

• Mancini gibi adamı bulamayız Cem. Baptista'nın akıbeti Guly gibi olacak. Bana öyle geliyor
              En son ilhan tarafından düzenlendi; 15.08.2008, 16:42. Sebep: gibi, gibi kullanmışım :D
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İtalya Ligi Baptista için çok mantıklı bir seçim. Üstün bir fizik gücü var.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mancini gibi adamı bulamayız Cem. Baptista'nın akıbeti Guly gibi olacak. Bana öyle geliyor
                  Aman ilhan Allah korusun zaten bu sene borçlar Mancinin gidişi fena sarstı takımı transfer yapamıyoruz ama Spalletti ısrarla istedi Baptista'yı o yüzden umutluyum kendisinden
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"

Yorum

• Piyasasının altında gitmiş,bu Roma için iyi bir haber..İtalya Ligi'ne uyum sağlarsa,çokda faydalı işler yapabilir..

Yorum

• Baptista hiçbi takımda tutunamadı, hep alışamadı falan gibi şeyler söylendi gittiği takımlarda.Ben Roma'da da başarılı olacağına inanmıyorum.Reyes vakası gibi bi vaka olacak sanırım..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bu İtalya Ligi hala takip ediliyor mu

Yorum

• İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu İtalya Ligi hala takip ediliyor mu
                          Sorun bendemi bilmiyorum ama ben seviyorum İtalyanları..

Yorum

• Bu akşam saat 21.45'te Berlusconi Kupası'nda Milan ve Juventus karşı karşıya geliyor.Sanırım Kanal Türk verecekti maçı öyle hatırlıyorum..

Yorum

• kanaltürk iyi güzel mac veriyo ama yorumlar felaket...
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Serhat Ulueren denen üzümsuyu yorum yapıyor.O'nun yorum yaptığı maçta sesi sonuna kadar kısıyorum.Allahın keltoşu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim