İtalya ligini hangi kanal verecek bu sene? Bir bilgisi olan var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Yine Kanal 24 verecek diye biliyorum ben ama bir açıklama görmedim herhangi biyerde..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalya ligini hangi kanal verecek bu sene? Bir bilgisi olan var mı?
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Kanal24 fıslamış sanki
Açmıyor Türksatta. Hotbird'e geçmemiştir umarım.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Önceki mesajımda kanalı yanlış yazmışım, bir düzeltme yapayım.Maçı NTVSpor verecek:İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam saat 21.45'te Berlusconi Kupası'nda Milan ve Juventus karşı karşıya geliyor.Sanırım Kanal Türk verecekti maçı öyle hatırlıyorum..
Karasal yayında 24 çekiyor ama uyduda nedense çekmiyor.Siteleri de çok yetersiz, bu konu hakkında hiçbişey bulamadım.Kısa zaman içinde bir açıklama gelir heralde..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanal24 fıslamış sanki
Açmıyor Türksatta. Hotbird'e geçmemiştir umarım.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Roma 24 yaşındaki Meksikalı forvetle ilgilenen iki kulüpten biri olduğu, diğer kulübünde Betis olduğu öğrenildi.
Castillo, Copa America’daki performansı ile dikkat çekmiş ve Shaktar Donesk ile anlaşmıştı. Ardından kıralık olarak Sven Goran Eriksson’un Manchester City takımına giden oyuncu, burada sadece iki kere forma giyebilmişti.
Roma’ya gitme ihtimalinin bulunduğunu belirten Castillo’nun menajeri Juan Carlos Padilla, Mediotiempo.com’a konuştu.
“Görüşmeler ilerledi. Doğru yolda olduklarını düşündüğümü söyleyebilirim. Transfer mümkün olabilir ve ilerledikçe daha iyiye gidiyoruz.”
“Betis ile adil olmalıyız. Gelecek hafta Betis ve Roma arasında karar verilecek. Roma, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. Bu önemli bir şey. Tekliflerini düşünmek zorundayız.”Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Uyduda Kanal24 frekans değişti:
Yeni frekanslarını veriyim hemen;
TÜRKSAT-3A 12679 VERTİKAL (dikey )
8888 FEC 3/4
-------------------------------------------
Bu arada İtalya Ligini Ntvspor-Ntv ikilisi verecek diye bir yerde görmüştüm,yanılıyor olabilirim orası ayrı..Hatta diyorlardı;İspanya-İtalya çakıştığı anda iki kanalıda kullanacaklar diye,iki kanal;Ntv-Ntvspor..
Yorum
-
Hüseyin'im,
Çok sağ ol kardeşim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Berlusconi Kupası
Milan 4-1 Juventus
Maçın başından itibaren zevkli bir maç oldu.Milan'da Kaka-R10-Pato oynamamasına karşın Juventus maça tam kadro çıktı.Maça Juve daha iyi başladı.Amauri'nin bir golü ofsayt nedeniyle sayılmadı.Ardından Milan Jankulovski'nin füzesiyle 1-0 öne geçti.2.gol gecikmedi ve Ambrosini ile durum 2-0 oldu.İkinci yarı yine Milan daha iyi oynayan taraftı.Oyuna sonradan giren yaşlı kurt Inzaghi skoru 3-0'a taşıdı.Juventus genç Pasquato ile farkı ikiye indirsede Ambrosini golünü atıp perdeyi kapayan isim oldu..
Bu arada NTV ve NTVSpor İtalya Ligi'ni verirlerse müthiş olur.İtalya liginin pek zevkli olmamasının yasnında Kanal 24'deki İtalya ligi spikerleri ve yayın kalitesi ligi çok daha zevksiz hale getiriyordu.NTVSpor'un dün yayın kalitesi, Ersin Düzen'in anlatımıyla ve maçın tipik İtalya futbolu çerçevesinde oynanmayıp açık futbolun oynanması maçı çok zevkli hale getirdi.Bence sorun fazlaca Kanal 24'teydi, umarım NTV-NTVSpor almıştırlar ligi.Bundesliga'yı kaybetmeleri aslında bu ihtimali güçlendiriyor..
@Hüseyin; Bu değerleri uyduya nasıl giriyoruz, ben ne zaman girmeye kalksam başıma iş açıyorum.Şu işi güzelce anlatabilir misin?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Roma'nın Başkanı Franco Sensi bugün itibariyle 82 yaşında hayatını kaybetti.
Roma'nın ezeli rakipleri Juventus, Inter Milan ve Milan da resmi sitelerinden matemlerini bildirdiler.
Bir süredir rahatsızlığı bulunan Sensi, 15 yıldır Roma'da başkanlık yapmaktaydı. Sensi'nin kızı Rosella da yöneticiydi.
Bütün Roma'yı destekleyenlerin başı sağolsunTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
Roma'ya indikten sonra, kulübün Villa Stuart Tesisleri'ne götürülüp sağlık muayenesinden geçirilen Brezilyalı, "Burada olmaktan ve Roma forması giymekten mutluluk duyuyorum" dedi.
Bütün yaz süren transfer dedikodularından sonra, Real Madrid'e ödenen 12 milyon avroluk bonservis karşılığı Baptista alınmıştı. Güçlü forvet, seneliği 4.5 milyon avrodan 4 yıllık kontrat imzaladı.
26 yaşındaki oyuncudan umutlar kesilmek üzereydi ki, Roma son bir hamleyle Baptista'yı Serie A'ya getirdi.
Sarı kırmızılılar, kadrolarına hala takviye yapmak istiyorlar. Teknik direktör Luciano Spalletti'nin orta sahaya bir oyuncu almaya çalıştığı bildirildi.
Baptista'nın pazar günü Inter ile oynanacak Süper Kupa maçında oynaması bekleniyor.En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 19.08.2008, 00:21.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
evet sana katılıyorum Castilloyu alabilirsek harika olur Baptista geldi zaten Riise birde Castilloyu aldık mı iyi iş yapmış oluruz.Ama Baptista'nın performansını çok merak ediyorum inşallah iyi işler yaparİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecastilloyuda alırsak iyi olur...ancak o zaman manciniyi aramayız....Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
insallah bir fiyasko olmaz...riise bakalım ayak uydurabilecekmi...zaten iyi bir kadromuz vardı oturmus bir kadro basarılı oluruz...aquilani den bu sene cok sey bekliyorum...İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet sana katılıyorum Castilloyu alabilirsek harika olur Baptista geldi zaten Riise birde Castilloyu aldık mı iyi iş yapmış oluruz.Ama Baptista'nın performansını çok merak ediyorum inşallah iyi işler yaparDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Riise'nin uyum sorunu yaşayacağını sanmıyorum orta sahada Perrotta Pizarro Taddei Aquilani De Rossi ve vasat bir oyuncu olan Brighiye sahibiz tek sorunun kanatlar Vucinic sanıyorum sol kanatta oynayacak geçen sene genelde orda oynadı Castillo gelirse coşarızİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah bir fiyasko olmaz...riise bakalım ayak uydurabilecekmi...zaten iyi bir kadromuz vardı oturmus bir kadro basarılı oluruz...aquilani den bu sene cok sey bekliyorum...
----------------Doni---------------
cicinho--------Mexes-----Juan----Riise
---------------De Rossi----Aquilani-----
Taddei--------Totti--------Vucinic
-------------Baptista-----------
sanıyorum böyle oynacağız bu sene pazar günü belli olur zaten inter maçındaTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum