Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inter yenilmezlik ünvanını kaybetti.Artık namağlup değilŞampiyon olmamamız için bir neden değil tabi
    -1461 TRABZON-

Yorum

• koyu bir roma fanatiği olarak puan farkının 6 ya inmesi beni umutlandırdı ah bir şampiyon olsak Trabzonspordan gülemiyorum bari Romadan gülsem
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• harbi ya artık romanın şmp olmasını ts den daha çok ister oldum
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• hiç heveslenmiyin bir maç kaybetti diye inter vermez şampiyonluğu

Yorum

• Inter Ibrahimovic ve Burdisso'nun attığı gollerle Reggina karşısında 2-0 önde.İlk yarı sona erdi.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Yok artık

Yorum

• Inter ilk yarı attı 2. yarı yattı resmen.Genelde böyle yapıyor zaten ilk yarı işi bitiriyor.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• inter yine şampiyon bu sene

Yorum

• inter futbolun f'sini oynuyorsa bu işten anlamıyorum demektir çoğu maçı kaleci cesar kurtarıyor seneye herkes layık olduğu yerde olacak bakalım interciler bu başlığa yazma cesaretini bulabileceklermi
                    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• interde ibrahimovic olmasa şmp luğu rüyasında biraz zor görür
                      ~Twitter ~

Yorum

• FORZA roma
                        hadi be roma bugünkü maçı al
                        ~Twitter ~

Yorum

• napoli deplasmanında zorlu bir maç oynuyorurz inşallah kazanırız inter zaten hakemlerle yürüyor ama şampiyonlar liginde sökmüyor işte elenicekler zaten liverpoola şampiyonluğu sonuna kadar biz hakediyoruz.
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            inter futbolun f'sini oynuyorsa bu işten anlamıyorum demektir çoğu maçı kaleci cesar kurtarıyor seneye herkes layık olduğu yerde olacak bakalım interciler bu başlığa yazma cesaretini bulabileceklermi
                            Eğer seneye öyle bir şey olursa ben yazarım merak etme.Bu sene iyi gidiyor diye yazmıyorum yani.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• juve nin bugün alacağını düşünüyorum.dk 25 0-0 gidiyo. iddada oranı 2.00 dı.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 37 dk. juve 2-0 öne gecti genuaya karsi grygera ve trezeguetnin golleri var
                                En son TolgaTopçu61 tarafından düzenlendi; 09.03.2008, 22:07.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim