Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lazio zaman kaybetmedi..

Lazio, Inter'e giden Makedon golcüsü Goran Pandev'in boşluğunu Genoa'dan Sergio Floccari'yi transfer ederek doldurdu..

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Sergio Floccari'nin menajeri Renzo Contratto Lazio'nun oyuncusunu sezon sonuna kadar kiraladığı iddia etti.

Sky Sport Italia'ya konuşan Contratto şunları kaydetti; " Sergio Lazio ile sözleşme imzaladı ve kulüple oyuncu arasındaki bütün sorunlar çözüldü.."

Yaz transfer döneminde Atalanta'dan Genoa'ya gelen İtalyabn golcü, bu sezon Serie A'da çıktığı 11 maçta 4 gol kaydetti.
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Parayı veren düdüğü çalar diye bir söz vardır. İşte parayı veren her zaman düdüğü çalamıyor. Goran Pandev'e rekor para verdi Zenit. Lazio başkanı Lotito hiç düşünmeden kabul etti. Ama Pandev "Ben gitmek istemiyorum" dedi. Lotito ile papaz oldular. "Beni parayla istemediğim bir kulübe satamazsınız" dedi Pandev. Lotito'nun talimatıyla kadro dışı kaldı. Gitti kulübüni tahkime şikayet etti ve davayı kazandı. Tahkim kurulu sözleşmesinin feshine ve Lazio'nun 160 bin euro ödemesine karar verdi.

Pandev karar sonrası "Lazio taraftarını çok seviyorum. Lazio'yu çok seviyorum. Ama bu olanların tek sorumlusu Dara ve Lotito'dur" dedi. Sonra yine tekrarladı. "Kimse beni istemediğim bir kulübe parayla satamaz!"

Şimdi İnter'le sözleşme imzaladı.
      Kendisine başarılar.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlhan nerelerdesin ya özledik..Fatih le ikiniz kayıpsınız..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Eyvallah Gökhan'ım.

Fatih askerde kardeşim. Biz de çok özledik kardeşimizi.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Şu an İnter maçı var ve Ntv Spor maçı yayınlamıyor.16.00 daki maçlarda da yayın yok.Maç yayınlamayacaklarsa niye almışlar ligin yayın hakkını.

Yorum

• Inter Balotelli (12.) attigi gol ile 1:0 önde.

dakika 88
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ebet maci 1:0 aldik, ask olsun bizi tutabilene

bu arada Hakem 7 tane Sari kart vermis Inter'e.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Pandev oynadımı?
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• Pandev oynadı,sonlara doğru oyundan alındı.

Yorum

• Var mı Inter'i durdurabilecek?
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Var mı Inter'i durdurabilecek?
                        Sadece şampiyonlar ligi Özge abla:=)
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Roma 90. dakikasına 2-0 önde girdiği Cagliari deplasmanında 90+1 ve 90+3'te 2 gol yiyerek maçtan 2-2'lik skorla ayrılmış.Bu ne amatörlüktür be arkadaş.Yakıştıramadım..

Livorno da Lazio deplasmanında 2. yarı dağılmış.Lazio maçlarının Livorno için bu ligdeki 1. dereceden önemli maçlar arasında ilk sırada yer aldığını düşünürsek ağır bir yenilgi olmuş.Kısa sürede toparlanmalarını diliyorum.

Napoli ise yükselişine devam ediyor.
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• roma yatırdı kuponları
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ronaldinho penaltı kaçırdı daha sonrasında Sculli durumu 1-0 yaptı Milan-0 Genoa-1 İlk yarı devam ediyor..
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ama penaltı üzerine penaltı Bu sefer attı Ronaldinho.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim