İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
defansımız yine taş gibi...orta sahamızda iyi ama dedigin gibi sol kanaltta sorun yasarız...vucinic gecen sene beni hicte tatmin etmedi...castillo yu alırız ama bitti bitecek diyorlar hayırlısı...gol atmakta sorunumuz olmaz taddei pizarro ve özellikle perrotta gibi cok iyi gizli golcülerimiz ve 5 sene sonra avrupanın en iyi orta sahalarından birisi olacak olan Aquilani miz var....tabiki Totti yine en büyük silahımız...insallah manciniyle yakaladıkları bad boys havasını baptistaylada yakalarlar..DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
-
Sarı kırmızılı takım, geçtiğimiz hafta Julio Baptista’yı kadrosuna kattı ve ağustos ayı bitmeden son bir ofansif oyuncunun daha peşine düştü.
İtalya’dan gelen haberlere göre, İnter’e giden Mancini’nin yerini doldurmak için Roma, Castillo ile Menez’den birini kadrosuna katmak istiyor.
Roma’nın yanında Nery Castillo için Real Betis de devrede. Meksikalı oyuncu, geçtiğimiz yıl Copa America’da parladıktan sonra büyük bir meblağ karşılığı Shaktar’ın yolunu tutmuştu.
Ancak Ukrayna’da zorlanan Castillo, sadece 6 maça çıktıktan sonra 2007’nin aralık ayında Manchester City’e kiralanmıştı.
Omzundan sakatlanan futbolcu, City adına da sadece 2 maçta forma giyebilmişti. Oyuncunun menajeri Juan Carlos, Roma ile görüşmelerin oldukça ilerlediğini belirtti.
Eğer Castillo’nun transferinde problem çıkarsa, Roma onun yerine Monaco’lu Jeremy Menez’i düşünüyor. 21 yaşındaki orta saha, Fransa’nın en çok gelecek vaat eden isimlerinden biri olarak gösteriliyor.
Monaco, Menez için 12 milyon avro civarında bir bonservis talep ediyor. Mercato365’e konuşan Menez, “Roma’nın beni Nantes maçında izlediğini biliyorum” dedi.
“Daha önce menajerimle konuştular, ben sadece işlerin nasıl gelişeceğini izliyorum”
“Roma, Avrupa’nın en iyi takımlarından bir tanesi. Onların benimle ilgilenmesinden oldukça gurur duydum”Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-

Chelsea'nin Ukraynalı futbolcusu Andriy Shevchenko, AC Milan'a transfer oldu.
Bu transferi ünlü İngiliz kulübü resmi sitesinde resmen duyurdu.
2005-06 sezonun sonunda AC Mİlan'dan İngiltere'nin Chelsea takımına rekor bir ücretle transfer olan golcü futbolcu, AC Milan'daki başarısını bir türlü yakalayamamış ve pek fazla forma şansı bulamamıştı.
Kaynak
tvspor
Més Que Un Club
Yorum
-
Kesinlike katılıyorum.Milan'da sanki 30 yaş altı futbolcuları transfer etme veya kadroda barındırmama yasağı var.Kaka-Pato gibi 2 istisna dışında takım hep 30-34 yaş civarında.Bu kulübe giren 40 yaşında çıkabiliyor kulüpten ancak..İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan önce yaşlı kadrosunu iyice gençleştirmeli.Yoksa ne köy olur ne kasaba bu takımdan.
Sheva falan artık bunlar bitmiş oyuncular.Milan bu sene 3.lükten öteye gidemez..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Malesef İnter'e penaltılarda kaybettik aslında iyide oynadık ama kaptan penaltıyı vurdu direğe o kaçırdığı içinde kızamıyorum
İyi işler yapacağız ligde Forza Roma
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
Mourinho'nun İnter'i bu sezon ligin altını üstüne getirir. Bunu koyu Roma taraftarı olarak söylemek üzücü olsa da görünen bu.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Real Madrid’dan Julio Baptista’yı başarıyla kadrosuna katan Roma, haftasonuna kadar bir başka transferi daha bitirmeye hazırlanıyor.
İtalya’dan gelen haberlere göre Amantino Mancini’yi İnter’e satan Roma, haftasonuna kadar bu boşluğu Castillo, Jeremy Menez ve Florent Malouda üçlüsünden birini kadrosuna katarak doldurmak istiyor.
Bahsedilen üçlüden başkent ekibine en yakın olan ismin Menez olduğu bilinirken, Castillo’nun menajeri Gianluca Marino’nun yaptığı son açıklama tüm planları bozdu.
“Roma yönetimi ile bu hafta görüşeceğiz. Şu an Daniele Prade’den buluşmanın saatini netleştirmek için telefon bekliyorum.”
“Roma’nın transfer etmek istediği birkaç oyuncu var ve Castillo da bunlardan biri. Deniele’nin Luciano Spalletti ile bu oyuncunun kalitesi hakkında konuştuğunu biliyorum. Biz ise işin finansal yönünü konuşacağız.”
24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen bir başka takım olan Real Betis’in ise, Castillo’nun isteği doğrultusunda şansı bulunmadığını da belirten Marino, oyuncusunun İtalya’da oynamak istediğini söyledi.
“Castillo’nun Roma’ya transfer olmak istemesinin en büyük nedeni Spalletti ile birlikte çalışmak istemesi.”
“Sanırım bir-iki gün içinde bu transferi bitireceğiz.”
Geçtiğimiz sene Amerika Kupası’ndaki etkili oyunu ile kendinden söz ettiren ve Shaktar Donetsk’e transfer olan Castillo, Ukrayna’da aradığını bulamamış ve Aralık ayında Manchester City’e kiralık olarak gitmiş ancak burada da sadece yedi maçta forma giyebilmişti.
Her ne kadar Castillo’nun menajeri, kanat oyuncusunun Real Betis’e gitmek istemediğini belirtsede, MedioTiempo.com’da yer alan habere göre Shakhtar Donetsk’in Castillo’yu İspanyol takımına kiraladığı belirtiliyor.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
Shevchenko AC Milan'da
AC Milan tarafından yapılan resmi açıklamada, Andriy Shevchenko'nun Milano'ya dönüşünün tamamlandığı ifade edildi.Chelsea FC ile anlaşılmasının ardından Pazar akşamı İtalya'ya gelen Ukraynalı yıldız, sağlık kontrolünün ardından bu transfer gerçekleşti.
Rossoneri'den Londra'ya transferinin ardından zorlu 2 sene geçiren Shevchenko, bekleneni gösteremezken, yaptığı açıklamada tekrar AC Milan'da olacak olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
Asbaşkan Adriano Galliani yaptığı açıklamada, Shevchenko'nun yeniden "7" numaralı formayı giymesini istediğini ama bu formayı giyen Alexandre Pato'dan bunu istemenin doğru olmayacağını belirtti.
Forma numarası hakkında konuşan Shevchenko ise, 70 ya da 77 numaralı formayı giyebileceğini belirtirken, önemli olanın AC Milan forması giymek olduğunu belirtti.
Philipe Senderos Milan'da
İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından AC Milan, Arsenal'in İsviçreli savunma oyuncusu Philipe Senderos'u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
Daha önce Ronaldinho ve Shevchenko gibi sansasyonel transferler yapan Milan, Alessandro Nesta'nın sakatlanmasının ardından defans hattını Senderos ile güçlendirdi.
Milan, bu bölgede Branislav Ivanovic'i düşünüyordu ancak oyuncu ve kulübü ile yaşanan sorunlardan dolayı bu transfer gerçekleşmeyince İtalyan devi Arsenal'in kapısını çaldı. Manchester United'tan Mickael Silvestre'yi kadrosuna katan Arsenal ise geçen sezon yaptığı hatalar ile dikkat çeken Filip Senderos'u hatırısayılır bir rakam karşılığında Milan'a kiraladı.
Ancak Milan, Arsenal ile öyle bir sözleşme yaptı ki Senderos'un gelecek sezon bonservisi ile birlikte İtalyan devinde olması kaçınılmaz bir son. Zira Milan, Arsenal ile yaptığı anlaşmada gelecek sezon Senderos'u kadrosuna katmak istemesi halinde opsiyon hakkının kendisinde olmasını sağladı.
------------------------------------------------
Milan bu sene bana göre çok iyi transferler yaptı.Şöyle bir baktığımızda belki kariyerlerinde büyük düşüş olan oyuncular olduğunu görebiliriz ancak bu futbolcuların beklenilen çıkışı yapacaklarına inanıyorum.Ha tabiki R10 eski R10, Sheva eski Sehva olur mu, bu zor gözüküyor ancak iyi performanslar sergileyeceklerdir.Ayrıca bu 2 ismin yanında Flamini ve Senderos'ta kaldı.Senderos ve özellikle Flamini çok katkı yapacaktır Milan'a..
Taktik nasıl olacak merak ediyorum.Sheva'yı Pato ile beraber oynatırsa Gattuso-Pirlo ikilisinden birini yedeğe çekmek zorunda kalacak.Ama ben Sheva'yı 11'de tek forvet oynatacağını Pato'yu da oyuna sonradan sokacağını düşünüyorum Ancelotti'nin..
-----------------Dida----------------
Zambrotta---Nesta--Maldini(Senderos)--Jankulovski
-----------------Pirlo----------------
Seedorf--------------------Ronaldinho
----------------Kaka---------------
-------Sheva--------Pato----------''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum