Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inter “Harika çocuğu” transfer etti

Inter kulübü Vasco da Gama’nın süper yıldız adayı Philippe Coutinho Correia’yı 10 milyon avro karşılığında renklerine bağladı.

Brezilyalı kulübün başkanı Roberto Dinamita’nın yaptığı açıklamaya göre Inter 16 yaşındaki forvete dönük orta saha oyuncularını transfer etti. Real Madrid’in de ilgilendiği futbolcuya daha fazla teklif yapan Inter’in genç yıldız adayını kaptığı bildirildi.

Anlaşmaya göre Brezilyalı oyuncu 2008-09 yılının sonuna kadar Vasco’da pişmeye devam edecek. Kulübün başkanı Dinamita konuyla ilgili şöyle konuştu: “Coutinho’yu önümüzdeki sezon da oynatıp öyle Inter’e vereceğiz. Çok yetenekli genç oyunculardan kurulu bir ekibiz. Futbolcularımıza pişmeleri için gerekli sabrı ve güveni gösteriyoruz.”

goal.com

Yorum

• iyi para vermişler gerçekten

Yorum

• Seria a'da fikstür çekildi,ilk hafta bizim takım Cagliari deplasmanında.Özellikle 2-3-4.hafta zorlu bir virajdayızda neyse ki iki maç içeride.

Roma-Lazio maçı 12.hafta,Milan-İnter ise 5.hafta.

Detaylar için;

Yorum

• As kaleci Kalac
          Milan Asbaşkanı Galliani bugün medyaya verdiği demeçte as kalecinin Kalac olduğunu belirtti.
          Geçen sene Dida'nın sakatlanması üzerine ligin özellikle son bölümlerinde forma şansı bulan ve bu şansı iyi değerlendiren Milan'ın 35 yaşında Avustralyalı kalecisi Zeljko Kalac bu seneye de as kaleci olarak başlayacak.
          Abbiati'nin A.Madrid'den dönmesi ve Dida'nın iyeleşmesi ile hangi kalecinin ilk 11 başlayacağı merak edilmeye başlamıştı. Galliani bugün bu konuya açıklık getirdi.
          Galliani, " Carlo ( Ancelotti) ile bu konuyu konuştuk ve bir hiyerarşi oluşturduk. Şu anda ilk kalecimiz Kalac, sonra Abbiati ve sonra Dida ancak Dida şu anda iyileşme sürecinde. Onun bu süreci atlatmasını ve performansını gördükten sonra kalecileri tekrardan gözden geçireceğiz." dedi.
          Sırtında problemler olan Nesta'nın da bir operasyona ihtiyacı olmadığı belirten Galliani dün antrenmanda dizi esneyen Borriello'nun durumunun yarınki MR sonuçlarına göre netlik kazancağını sözlerine ekledi.

Yorum

• Juventus efsanesi geri dönecek.Lazio ise kümeye oynar ilk 10'a girerseler başarıdır..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Pirlo futbolu Milan'da bırakmak istiyor
              Milan'ı başarılı orta saha oyuncusu Andrea Pirlo kariyerinin sonuna kadar Milan'da oynamak istediğini söyledi.
              Euro 2008'den sonra ilk defa röportaj veren Pirlo sözlerine takımının transferlerinden bahsederek başladı. Pirlo Milan'ın transfer stratejisinden memnun olduğunu belirtirken, yeni transferler ile geçen seneden daha güçlü olduklarını belirtti.

Ronaldinho ile daha tanışmadığını ancak kadroda olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Pirlo Serie A için de yorum da bulundu.

Pirlo, " Bana göre bu sene bizle birlikte Juventus, İnter, Roma ve Fiorentina şampiyonluk adayı. Son yıllardaki en çekişmeli sene olabilir. Bizim ilk hedefimiz şampiyonluk ve bunun için sonuna kadar mücadele vereceğiz." dedi

Kariyerini Milan'da noktalamak istediğini de değinen Pirlo, " Ben burda çok mutluyum. Beni isteyen takımlar var ancak Milan'a olan bağım çok güçlü. Ayrıca şu anda Milan'dan daha iyi bir takım olduğunu sanmıyorum. Sözleşmem 2 sene daha devam ediyor. 2 sene sonra tekrar sözleşme uzatmak isterim." dedi

goal.com

Yorum

• İnter'li Muntari;

Yorum

• italya ligi'nden nefret ediyorum..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İtalya'da 3 büyük takımın katılacağı turnuva var bugün;Trofeo TIM.Maçlar 45 dakika,Kanaltürk canlı yayınlayacakmış ( izlemek isteyenlerin dikkatine ) He vermezse,bana öm atmanız yeterli,netten izleyebileceğiniz yerleri söylerim.

Juventus-İnter-Milan,üçü arasında tercih yapacak olursak Juve alsın derim ve postu burada noktalarım.

Yorum

• eskiden moratti kupası olarak gecerdi star tv verirdi ey gidi günler cogu macta penaltılarla biterdi
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Abi Moratti Kupası yine yapılıyor,yani Trofeo Moratti'nin yerine geçmedi =) Bu sene Juventus-Napoli-İnter katılacakmış Moratti'ye.

Yorum

• hmm anladım
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            italya ligi'nden nefret ediyorum..
                            Bende nefret ediyorum ama bu sene Jose var mecbur katlanıcam
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bu yıl İtalya ligi çok iyi geçecek .

Yorum

• Milan'ın Transferlerini Takip eden var mı Ronaldinho Dışında Kimler Alındı?
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim