Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Osmanlıspor maçında ''Kötüydü'' demek gerçekten fazlasıyla ağır bir yorum olmuş! Ben bu yorumlara katılmıyorum.
    Maçın ilk 45 dakikasında yani Trabzonspor olarak iyi ve etkili olduğumuz bölümde Yusuf takımın en iyilerindendi.
    Top tuttu, pas alış verişi yaptı, araya toplar denedi, ince paslar attı. 10 Numara olarak gereken her şeyi yaptı.
    İkinci yarıda ise Sosa'nın girişi ile birlikte takım olarak kötü oynadık. Ve haliyle Yusuf da sahada pek görünmedi.
    Fakat bu duruma rağmen yine klasını gösterdi ve harika bir gol attı.

Trabzonspor taraftarının elindekinin kıymetini bilmediğini düşünüyorum.
    Belki bazı arkadaşlarımız farkında değil ama bu çocuk daha 19-20 yaşında ve takımın 10 Numarası...
    Ve objektif olmak gerekirse bu işi de layıkıyla yapıyor. Bu kötü ve sistemi olmayan takımda dahi rüştünü ispat etti.
    Bu çocuk bugün herhangi bir Belçika, Hollanda liginde olsa tüm dünyaya ''Süperstar'' olarak pazarlanırdı.
    Ve açık konuşmak gerekirse sistemi, şablonu belli bir takımda olsa mevcut halinden iki kat daha etkili görünürdü.
    Trabzonspor'un şu köhne futbolu ve sistemsizliği içinde dahi bireysel yetenekleri ile takımı taşıyan bir çocuktan bahsediyoruz.
    Bence kıymetini bilelim...

Yorum

• ilk yarıya tekrar baktım. savunma yapıyoruz bero yusuf'tan daha geride pozisyonu almış rakibe baskı yapıyor, hücum yapıyoruz bero yusuf'tan önde forvete yakın pozisyon arıyor. geçişlerde yine bero rakibe baskı yapıyor, yusuf pozisyona uzak. ikili mücadelede zayıf ve ağır kalmış.

benim bildiğim yusuf, top neredeyse orada olur, yüksek eforla oynar, nerede nasıl pas atacağını bilir zorlama hareketler yapmazdı.

Yorum

• Futbolu iyi kötü bilen herkes oyuncunun her yıl iyi olmayacağını ve çok iyi geçen bir yıldan sonraki sezon iniş çıkışların normal olabileceğini bilir. Çok formda geçen geçen yıldan sonra bu yılki durum normal.

Siz milyonlarca lira verip de Trabzonspor'un herşeyini feda ettiğiniz katırlardan verim aldınız da konu ne ara Yusuf'a geldi.

Olumsuz, yıpratıcı yorum yapacak defolsun gitsin. Tutmasın bu takımı. fenerli olsun. Onların istediği topçular o takımda bolca var. Sözüm birine değil ortaya.

Yorum

• Sosa'yı istihdam etmek için Yusuf'u ve belki üzerine de Abdülkadir'i satmak zorunda kalacak kulübün geleceği olmayacak.

Onur'u ve milyonlar alan başka oyuncuları da doyurmak için Yusuf'u ve Abdülkadir'i satanlar gidip başka şeyleri satsınlar!..

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor öz kaynak sistemin son ürünü Yusuf Yazıcı 2 sezondur oynadığı futbolla büyük beğeni toplarken, Avrupa kulüplerini de peşine takmaya devam ediyor.

Bordo mavili ekibin hücum gücünün en önemli isimlerinin başında gelen Yusuf için Monaco ve Sevilla ciddi bir rekabete girdi.

Bordo mavili yönetim sezon başında Yusuf Yazıcı için 17.5 milyon euroluk teklifi reddederken Fransız temsilcisi Monaco genç oyuncu için Trabzonspor'un kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.

Avrupa'nın birçok önemli kulübünün scoutları tarafından da mercek altında olan Yusuf Yazıcı için Monaco ve Sevilla'nın resmi teklif yapması bekleniyor.

Trabzonspor yönetimi ise Yusuf Yazıcı'nın transferi için 20-25 milyon eurodan kapı açacağı öğrenilirken, transfer tamamlandıktan sonra da Yusuf'un 2 yıl daha Trabzonspor forması altında kiralık olarak oynaması şartını koyacağı belirtildi.

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adamın kafasını çok karıştırıyorlar belli ki. Sen dünya yıldızı olacaksın şöyle olacaksın seni şu takımlar istiyor dersen, kendi oyununu da oynayamaz. Sahada ince işleri daha çok yapması lazım. Ara top atmayan 10 numara mı olur.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Denemekten hiç vazgeçme. Gördüğün yerden vur. Ara pasları zorla. Böyle böyle deneyim kazanacaksın
                  aklıma mgeldi

Yorum

• Kötü oldugunu biliyordum ama bu kadar mi kötüsün hicbir meziyetin yok

Yorum

• Berbat ve laubali bir oyun.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• yine kötü bir maç geçirdi. fiziksel olarak sürekli en iyi seviyede olmak zorunda yoksa, geri gider. tabi oyun anlayışımızın da sorgulanması lazım. üç pas üst üste yapmıyoruz.

Yorum

• Yürüyen sosa ya kizoyorsunuz ama kosan yusuf sosa dan cok daha kötü duruyor ne ayaklarina hakim dogru pasi atabilir ne hizi var adam gecebiliyor durmadan oradan oraya kosuyor 5.milyona satarsak sansli sayarim ben Trabzonspor u

Yorum

• Geçen sezon 2-3 maç iyi arada 1 maç kötü oynardı şimdi tam tersi durumda. Acilen toparlanmalı...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu maçı oynamamış farz ediyorum sahada bir stratejisi, oyun planı yoktu takımın. Üzerine çok yavaş koyuyor sıkıntı burada. Potansiyeline oranla daha fazla yol almalıydı. Ayrıca fiziğine güvenmediği için çoğu topu rastgele oynuyor kaptırmamak için. Böylece daha az göze batmayı hedefliyor tabi. Ama yine de göardı edilmemesi gereken şey gerçekten iyi bir seviyede olduğu. Genç oyuncular için bu kaosta iyi bir performans ortaya koymak çok zor, hele de Türk futbolcusuysan.

Yorum

• Takım iki pas yapamıyor Yusuf ne yapsın

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim