Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bayern peşindeydi de neden almadı, ayağı kırıldığı için mi? Ya sonrasında neden almadı?
    ayagi kirildiktan sonra ayni performansa ulasmak kolaymi

onuru capraz baglari koptuktan sonra niye tekrar l´pool istemedi

kirik, capraz baglar ve asil tendonu futbolda her seyi degistiren en önemli sakatliklar

en son örnek luke shaw, ayagi kirilmadan dünyanin en önemli 3 sol bekinden biri olarak geciyordu, simdi lik 20 de yok
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hocam Fatih gayret etseydi kariyeri böyle mi olurdu? Peki sen söyle
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Hocam Fatih gayret etseydi kariyeri böyle mi olurdu? Peki sen söyle
        Benim söylemek istediğim şey bizim ülkede eğitim sıfırın altında olduğu için 20 li yaşlarda bir çok yetenek yitip gidiyor.Fatih de ilk çıktığı zaman olgun değildi kendini bulması 8-10 seneyi buldu.Yitip giden 10 sene bu sadece Faitih den gitmedi Trabzonspor dan gitti niye anlamıyorsunuz.Bakkaldan domates almıyoruz böyle yetenekler her zaman gelmiyor.Üstünde durmak emek vermek gerekiyor.Sen ektiğin tarlanın kendiliğinden ürün vermesinimi bekliyorsun.Kafa yapımızı değiştirmemiz lazım.Son maçta bir pozisyonda yusuf kendine şut pozisyonu yaratabilecekken topu kaptırırm korkusuyla denemedi kolaya kaçtı.Bu çocukları özgür bırakmamaız gerek deneyecek hata yapacak öğrenecek bu şekilde.Denemeden öğrenemez.Bu taraftarın önünde messi oynayamaz istediği gibi.

Yorum

• İlk olarak vetheksenol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim söylemek istediğim şey bizim ülkede eğitim sıfırın altında olduğu için 20 li yaşlarda bir çok yetenek yitip gidiyor.Fatih de ilk çıktığı zaman olgun değildi kendini bulması 8-10 seneyi buldu.Yitip giden 10 sene bu sadece Faitih den gitmedi Trabzonspor dan gitti niye anlamıyorsunuz.Bakkaldan domates almıyoruz böyle yetenekler her zaman gelmiyor.Üstünde durmak emek vermek gerekiyor.Sen ektiğin tarlanın kendiliğinden ürün vermesinimi bekliyorsun.Kafa yapımızı değiştirmemiz lazım.Son maçta bir pozisyonda yusuf kendine şut pozisyonu yaratabilecekken topu kaptırırm korkusuyla denemedi kolaya kaçtı.Bu çocukları özgür bırakmamaız gerek deneyecek hata yapacak öğrenecek bu şekilde.Denemeden öğrenemez.Bu taraftarın önünde messi oynayamaz istediği gibi.
          Taraftar gayret etmeli ama futbolcu da gayret etmeli. Ben öz evlat edebiyatına tahammül edemiyorum. Öz evlat ailede olur, futbol kulübünde değil. Bunu suistimal edenler var, sizi tenzih ederim ama bu tuzağa düşmeyelim diye tepkim

Ayrıca @selcuk Nistelrooy ayağı kırıldıktan sonra Manchester United'a transfer oldu. Örneklerden sonuca varamayız. Fatih yetenekliydi ama futbola odaklansaydı daha büyük futbolcu olurdu, daha çok gol atardı, daha büyük kulüplerde oynardı. O yılları hiç yaşamamışız gibi davranamayız
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu adamı merkez orta sahaya çevirecek bir hoca lazım bunun belli bir mevkisi yok rakip oyuncunun arkasında saklanan dar alanda top çıkaramayan birinden 10 numara olmaz sahte 9 diye bir şeyler zırvaliyor birileri o da olmaz...

Bunu merkeze çekip sol ayağından yararlanacaksın sahayı daha geniş görecek ki dikine daha iyi oynasın ya da sağa sola yönlendirsin...Tolgay bundan daha mı fizikli değil ama herif sırtını dönerek topu saklamayı kalça koyarak top kaybını önlüyor ve tekniğiyle de her türlü oynuyor...

Bu adamı da merkeze çekip vücudunu kullanarak top kaybetmemeyi oyunu geriden takip ederek ikinci top baskısını rakibi döndürmeden yapma alışkanlığını kazandırdın mı al sana ekmek gibi merkez orta saha...Başka türlü kurtuluşu yok bu arkadaşın öyle City'deki adamlara twit attırmakla olmaz bu işler çakma tanıtım yapacağına oynadığı topla tanıtımını yapsın...

Bazı enayilerin de futbolcu fanboyluğuna da acayip gülüyorum adamın anası babası bu kadar düşünmüyor bu adamı...Bilet al forma al para bas Yusuf'un kazmalıklarını izle çileden çık sonra gel burda çocuğu yok ediyorsunuz diye ağla Olan senin cebine oluyor be adam ne ağlıyorsun Yusuf seneye zamını alır seni mi düşunüyor ağlama bu kadar.
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Ben bizim taraftarın avni aker de Fatih tekke ye bütün stad küfür ettiğini bilirim.Amaçları ne bilmiyorum ama Fatih tekke belki 20 li yaşlarda yıldız olabilirdi ama bir sürü sancılı süreç geçirdi
              Selçuk İnan ilk senesinde sürekli küfür yiyordu, oyundan çıkarken ıslıklanıyordu. Sonraki sene ve özellikle 2010’da takımın en önemli parçası oldu. Bizden gitti gs’ye üç şampiyonluk kazandırdı.

Ne oldu peki Selçuk’a? Gökten kendisine yetenekler mi bahşedildi birden? Daha 22 yaşındaydı, sonra olgunlaştı ve neler yaptığı ortada. Yusuf ise 19 yaşında giydi bu formayı, şimdi 20.

Burak ne hakaretler, ne tepkiler alıyordu ohooo, peki sonra?

Baskı varmış yersen öyle mi? Var tabi. Baskı da var, küfür de var. Seversin sevmezsin Volkan Şen çocuk gibi ağlaya ağlaya terketti sahayı. Niye? Hayvanın biri ya da birkaçı ya da onlarcası ana avrat dümdüz gittiler buna. Maçlara gidiyoruz, İstanbul’da, Trabzon’da. Adam taa tribünden ısınırken futbolcuyu taciz ediyor, laf atıyor. Bunlara şahit oluyoruz. Yusuf topu ayağına aldığında çoğu resmen hata yapmasını bekler oldu, haklı çıkacak ya. Bak bu çocuk çok bozdu, artisleşti bilmem ne diyecek ya. Basıyor yaygarayı, çocuğun eli ayağı titriyor.

Bu çocuk disiplinsiz değil, tembel değil, alemci değil. Fiziğini nasıl geliştirdiği ortada. Maçlarda mutlaka en çok koşan oyuncu. Görmek isteyene çok üstün yetenekleri, meziyetleri var.

Ya ne istiyorsun bu çocuktan? Destek olacaksın, hata yapınca alkışlayacaksın, çok mu zor?

Çocuğun saçına takıyorlar ya. Sanki kendi o yaşlarda farklı şeyler yapıyordu. Biz de favori uzatıyorduk, saç uzatıyorduk, yırtık kot giyiyorduk, acayip acayip şeyler yapıyorduk.

Devam edin bakalım ne geçecek elinize?
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selçuk İnan ilk senesinde sürekli küfür yiyordu, oyundan çıkarken ıslıklanıyordu. Sonraki sene ve özellikle 2010’da takımın en önemli parçası oldu. Bizden gitti gs’ye üç şampiyonluk kazandırdı.

Ne oldu peki Selçuk’a? Gökten kendisine yetenekler mi bahşedildi birden? Daha 22 yaşındaydı, sonra olgunlaştı ve neler yaptığı ortada. Yusuf ise 19 yaşında giydi bu formayı, şimdi 20.

Burak ne hakaretler, ne tepkiler alıyordu ohooo, peki sonra?

Baskı varmış yersen öyle mi? Var tabi. Baskı da var, küfür de var. Seversin sevmezsin Volkan Şen çocuk gibi ağlaya ağlaya terketti sahayı. Niye? Hayvanın biri ya da birkaçı ya da onlarcası ana avrat dümdüz gittiler buna. Maçlara gidiyoruz, İstanbul’da, Trabzon’da. Adam taa tribünden ısınırken futbolcuyu taciz ediyor, laf atıyor. Bunlara şahit oluyoruz. Yusuf topu ayağına aldığında çoğu resmen hata yapmasını bekler oldu, haklı çıkacak ya. Bak bu çocuk çok bozdu, artisleşti bilmem ne diyecek ya. Basıyor yaygarayı, çocuğun eli ayağı titriyor.

Bu çocuk disiplinsiz değil, tembel değil, alemci değil. Fiziğini nasıl geliştirdiği ortada. Maçlarda mutlaka en çok koşan oyuncu. Görmek isteyene çok üstün yetenekleri, meziyetleri var.

Ya ne istiyorsun bu çocuktan? Destek olacaksın, hata yapınca alkışlayacaksın, çok mu zor?

Çocuğun saçına takıyorlar ya. Sanki kendi o yaşlarda farklı şeyler yapıyordu. Biz de favori uzatıyorduk, saç uzatıyorduk, yırtık kot giyiyorduk, acayip acayip şeyler yapıyorduk.

Rooney nin ilk parladığı yılları hatırlıyorumda bütün İngilizler el üstünde tutuyordu çocuğu.Bir de bize bak burda bir futbolcunun yetişebilmesi için çelik gibi iradesi olması lazım.Bu çocuk öyle yada böyle olacak karakteri bunu gösteriyor,potansiyelide yüksek.

Yorum

• Umarım yanılırım ama Barış Memiş olma yolunda hızla ilerliyor

Yorum

Ben küfür edenleri katmıyorum. Küfür edenleri göstersinler, tespit edilsin, atılsınlar staddan, dışlansınlar. Ama eski baskı yok stadda. Eski yetenekler de o zamanlardan çıkmasını bildi. Yusuf'un bunu bahane etmemesi lazım. Futbolunda gerileme varsa nedeni bu değil. Bu, işin bahanesi. Volkan bizden gitti de futbolu mu değişti? Bunu da kullananlar, suistimal edenler var; Trabzonspor'dan giden yetersiz futbolcular ve onların hamisi rolüne soyunup çevre edinmeye çalışanlar (Sözüm meclisten dışarı).
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 09:16.

Yorum

Ben küfür edenleri katmıyorum. Küfür edenleri göstersinler, tespit edilsin, atılsınlar staddan, dışlansınlar. Ama eski baskı yok stadda. Eski yetenekler de o zamanlardan çıkmasını bildi. Yusuf'un bunu bahane etmemesi lazım. Futbolunda gerileme varsa nedeni bu değil. Bu, işin bahanesi. Volkan bizden gitti de futbolu mu değişti? Bunu da kullananlar, suistimal edenler var; Trabzonspor'dan giden yetersiz futbolcular ve onların hamisi rolüne soyunup çevre edinmeye çalışanlar (Sözüm meclisten dışarı).
                      Volkan bizden Bursa’ya gitti, Şenol Hoca’yla neler yaptı biliyoruz. Nasıl değişmedi?

Trabzonspor’dan giden yetersiz oyuncular var, Trabzonspor’da olan yetersiz futbolcular da var. Ama Yusuf gibi, Abdül gibi, Cafer gibi, Sefa gibi yetenekli ve kendi madenimizden çıkma değerlerimiz var. Bunlar takip edilen, patlama yapması beklenen çocuklar.

Bunları koruyacaksın, kollayacaksın. Ne demek yani tepki göstermek, ıslıklamak ve bunu olağan karşılamak? Bir de diyorsun ki Yusuf futbolunu düzeltecek, taraftar alkışlayacak. Taraftar her zaman alkışlayacak bu çocuğu. Futbolunda da yamuk olan bi şey yok ki düzeltsin. Burada kullanılacak kelime gelişmektir, düzeltmek değil!

FM tabiriyle wonderkid çocuğa sıradan topçu muamelesi yapamazsın.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Volkan bizden Bursa’ya gitti, Şenol Hoca’yla neler yaptı biliyoruz. Nasıl değişmedi?

Trabzonspor’dan giden yetersiz oyuncular var, Trabzonspor’da olan yetersiz futbolcular da var. Ama Yusuf gibi, Abdül gibi, Cafer gibi, Sefa gibi yetenekli ve kendi madenimizden çıkma değerlerimiz var. Bunlar takip edilen, patlama yapması beklenen çocuklar.

Bunları koruyacaksın, kollayacaksın. Ne demek yani tepki göstermek, ıslıklamak ve bunu olağan karşılamak? Bir de diyorsun ki Yusuf futbolunu düzeltecek, taraftar alkışlayacak. Taraftar her zaman alkışlayacak bu çocuğu. Futbolunda da yamuk olan bi şey yok ki düzeltsin. Burada kullanılacak kelime gelişmektir, düzeltmek değil!

FM tabiriyle wonderkid çocuğa sıradan topçu muamelesi yapamazsın.
                        Volkan'ın Trabzon'da başarısız olma nedeni taraftar değil. Taraftara suçu atıp işin içinden çıkamazsınız. Yeteneklere sahip çıkmayalım kimse demiyor, ama taraftar hep iyisini ister, başarısızlık görmek istemez. Yenilsen de yensen de taraftarın senle, üzüntünle sevincinle seninle birlikte, tamam. Ama kimse kimseyi de enayi yerine koymasın. Önceden yapabildiklerini şimdi yapamıyorsan önce dönüp kendine bakmalısın. Taraftar durup dururken ıslıklamıyor, senin önceden bunu yapıp şimdi yapamadığını görüp ıslıklamaya başlıyor. Bunu sen kendini düzeltmek için bir kamçı olarak da görebilirsin, beni yuhladılar deyip hatalarını düzeltmez, bunu bahane olarak da kullanabilirsin. Şimdi "Düzeltme" kelimesini ne için kullandığımı anlatabilmişimdir umarım. Yusuf önceden yapabildiklerinden şimdi geri kalıyorsa düzeltmesi gereken şeyler vardır. Gelişme, olduğun yerden ileri için kullanılır, Yusuf halihazırda olduğu yerden geriye düştü. İlk önce onu düzeltsin. Gelişme sonraki iş. FM dediğin kişi CM'den başlamış takibe. Wonderkid mi değil mi emin değilim Yusuf, ama iyi bir futbolcu olma şansını bahanelerin ardına atıp fırsatını heba etmesin. Ben onu desteklediğim için bunları yazıyorum, futbolu düzelince bak ben destekledim de oldu diyecekler, işi sahiplenip bana saldırmasın, ben ona yol gösteriyorum
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 10:37.

Yorum

Volkan'ın Trabzon'da başarısız olma nedeni taraftar değil. Taraftara suçu atıp işin içinden çıkamazsınız. Yeteneklere sahip çıkmayalım kimse demiyor, ama taraftar hep iyisini ister, başarısızlık görmek istemez. Yenilsen de yensen de taraftarın senle, üzüntünle sevincinle seninle birlikte, tamam. Ama kimse kimseyi de enayi yerine koymasın. Önceden yapabildiklerini şimdi yapamıyorsan önce dönüp kendine bakmalısın. Taraftar durup dururken ıslıklamıyor, senin önceden bunu yapıp şimdi yapamadığını görüp ıslıklamaya başlıyor. Bunu sen kendini düzeltmek için bir kamçı olarak da görebilirsin, beni yuhladılar deyip hatalarını düzeltmez, bunu bahane olarak da kullanabilirsin. Şimdi "Düzeltme" kelimesini ne için kullandığımı anlatabilmişimdir umarım. Yusuf önceden yapabildiklerinden şimdi geri kalıyorsa düzeltmesi gereken şeyler vardır. Gelişme, olduğun yerden ileri için kullanılır, Yusuf halihazırda olduğu yerden geriye düştü. İlk önce onu düzeltsin. Gelişme sonraki iş. FM dediğin kişi CM'den başlamış takibe. Wonderkid mi değil mi emin değilim Yusuf, ama iyi bir futbolcu olma şansını bahanelerin ardına atıp fırsatını heba etmesin. Ben onu desteklediğim için bunları yazıyorum, futbolu düzelince bak ben destekledim de oldu diyecekler, işi sahiplenip bana saldırmasın, ben ona yol gösteriyorum
                          Volkan’ı taraftarın küfrederek ağlattığı biri olarak örnek verdim, taraftar yüzünden başarısız oldu demedim. Bizden sonra da bi şey yapmadı dediğin için de Bursa örneği verdim. Hatta milli takıma yükseldi o sene.

Şimdi de 20 yaşında bi çocuğun taraftarı enayi yerine koyduğunu söylüyorsun. O yaştaki bi çocuk oyundan çıkarken ıslıklanırsa bunu kendini düzeltmek için kamçı olarak görecekmiş, bunlar doğru laflar değil. Çok zeki bi çocuğa bağıra çağıra bi konuyu anlatırsan eli ayağına dolanır, o konuyu hiçbir şekilde anlamaz, düzgün bi şekilde gerekirse 3 kere anlatacaksın ki anlayacak.

Yusuf çok zeki bi öğrenci mi emin değilim, ben O’na bağırıp çağırıyorsam bunu kendini düzeltmek için bi kamçı olarak kullanacak, bi önceki konuyu hemen anlamıştı beni enayi yerine koymasın, o konuyu hemen anlamak zorunda yoksa bağırıp çağırırım en sonunda da defederim! diyorsun.

Bence sen uzak dursan daha iyi.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Kusura bakma, dediklerimi anlamamak ve çarpıtmak için direndikçe direniyorsun. Polemik yapma taraftarı değilim

Yorum

Rooney nin ilk parladığı yılları hatırlıyorumda bütün İngilizler el üstünde tutuyordu çocuğu.Bir de bize bak burda bir futbolcunun yetişebilmesi için çelik gibi iradesi olması lazım.Bu çocuk öyle yada böyle olacak karakteri bunu gösteriyor,potansiyelide yüksek.
                              Cengiz Ünder işte. Başakşehir’de her hafta muhteşem mi oynadı? Hayır. Baksan istatistik olarak Yusuf Cengiz’i ezmiştir ama herkes O’nu el üstünde tuttu, Roma’ya gitti. Orada çok mu iş yaptı? Doğru düzgün oynamadı bile.

Ama yine el üstünde. Niye?

Çocuk potansiyelli, yetenekli çünkü.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Uzmanlar çocuğunu bile aşırı steril ortamda yetiştirme diyorlar. Mikroplarla bünyesi yüzleşsin, yararlı bakterilerle tanışsın, bağışıklık sistemi kuvvetlensin, ilerde o ortamdan çıkınca birden bunlarla karşılaşınca bağışıklık sistemi çökmesin diyorlar. Biz ise en ufak eleştiri gelmesin, hep el üstünde tutalım, hep destekleyelim. Sonra ilk eleştiride? Kim iyilik ediyor?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim