Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligin ilk haftası oynanmadan bir yorumum olmuştu
    Yusuf geçtiğimiz sezon Kasım Aralık Şubat aylarında taraftarın ateş püskürdüğü, oynatıldığı için Rıza Çalımbay'a haftalarca tepki kusulan bir oyuncuydu
    Ne zamanki Nisan ayı geldi hedefimiz bitti ,iddiasız gündüz maçları başladı ıstatistik depoladı

Bu sezon daha ilk haftadan eleştiri oklarını aldı
    Nisan'a kadar yapacağı tek tük ıstatistik kurtarmaz onu
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ligin ilk haftası oynanmadan bir yorumum olmuştu
      Yusuf geçtiğimiz sezon Kasım Aralık Şubat aylarında taraftarın ateş püskürdüğü, oynatıldığı için Rıza Çalımbay'a haftalarca tepki kusulan bir oyuncuydu
      Ne zamanki Nisan ayı geldi hedefimiz bitti ,iddiasız gündüz maçları başladı ıstatistik depoladı

Bu sezon daha ilk haftadan eleştiri oklarını aldı
      Nisan'a kadar yapacağı tek tük ıstatistik kurtarmaz onu
      Tepki kusuldu da ne oldu, sosa oynayinca herşey halloldu sanki.

Yorum

• 44. saniyede Yusuf'un durumunu dikkatle incelemenizi öneririm.

Yorum

• keşke satılsaydı para kazanırdık bizde olmayacağı belli. ya bizde ya onda bir sorun var.

18,08 edit: erken artistiğe başlamış arkadaş, kusura bakma ama önce top oynayacaksın

sen kimsin trabzonspor saha 3 1 kazanırlen artistik yapıyorsun

ben olsam abdülü çıkarırdım ama susacaksın daha dün bir bugün iki ki 2. yarı kötüydün
          En son Vkgz tarafından düzenlendi; 18.08.2018, 00:12.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Tutukluğunun sadece mevkisel olduğunu düşünmemeye devam ediyorum. Yine de kötü oynadığını söylersek haksızlık etmiş oluruz. Taktik gereği ya Sosa alınacaktı ya Yusuf. Hoca Yusuf'u tercih etti. İkinci yarı başında oyundan çıkarken somurtmak çok da abartılacak bir şey değil, ama Ünal Hoca'ya karşı takındığı tavrı kabul edilemez...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yusuf etkili oyuncu bir şekilde kaleyi görüyor, iyi oyun için biraz daha çalışıp detaylari halletmesi lazım.

Yorum

• triplerine geçen seneden alışkınız zaten. ben oyununa değineceğim.

basit oynamamayı o kadar alışkanlık hale getirdi ki her top ayağında ezilmeye başlıyor üstüne orta sahamız bu kez topu kapmak için inanılmaz yoruluyor. tamam kendini kanada ait hissetmiyor olabilir ama 10 oynayınca da aynısı. ince görmüyor, hamlelerinde hep ağır kalıyor. bu şekilde 11 oynayamaz. evet kendine bir itibar ve piyasa oluşturdu bu bir potansiyel. ama futbolunda ilerleme kaydedemedi.

Yorum

• Tribin kime aslanım

Yorum

• En sevmediğim hareketler. Haddini bilmeyen topçuların sonu belli.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Futbol oynamak için sahaya çıkmıyor işin artistliğine kaçıyor bu akşam her zaman olduğu gibi silik etkisiz bir maç çıkardı...
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Abdulkadir top rakipteyken ısırıyor mevkisi farketmezsizin sen elin belinde.. Top ayağına geldiğinde de zoru başaracağım diye topu hemen kaybediyorsun çünkü yeteneğinin yapamayacağı şeyleri deniyorsun basit oynamayı denesen sen de biz de rahat edeceğiz..

Yorum

• Çizgini bozma hacı etma eylema

(UEFA)

Yorum

• haksizlik yapiliyor kesinlikle
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bugün resmen rezaletti. Çok ağır oynuyor. Topu alıp sola çekiyor ama hep ağır kalıyor. Hep aynısını deniyor ama heralde çözdüler kendisini. Fırsat yaramıyor eskisi gibi. Kesinlikle tempo sorunu var.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim