Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tabii ki sevinecek.
    Sevinecek de öyle değil. Maç berabere daha. Adam gitti köşede kaydi, kimse de gelmedi yanina zaten. O zaman kendi havandasin demektir. Bana garip geldi neyse bazilari da rahat oluyor böyle demek ki.

Yorum

• Yusuf'un parlaması için arkasında en az 3 tane teknik hamal oyuncu olması lazım yani topu çabuk geri kazanabilen top çalan ve çaldığını hemen oyuna sokabilen adamlar...Yusuf top kaybettikçe arkadakiler kazanacak tekrar onla buluşturacak ki o da 3.bölgede sık sık vuruş ve kilit pas denemeleri yapabilsin...Böyle adamların olduğu takımlarda Şampiyonlar ligi kazanan takımlar...Topun sürekli sende kalması lazım yani...Bırak bizi ligde böyle bir takım yok dolayısıyla Yusuf kendini bu kafayla aşamaz...Hasbelkader önüne düşen pozisyonlarda iyi sol ayağını çalıştırıyor o kadar başka bir numarası yok...Dar alanda pas yüzdesi düşük çok top kaybediyor...Manasız topuk pası tercihleri var topun kıymetini bilmiyor...Saha kenarında iyi bir hoca olsa o topuğunu yedirir sana Yusuf efendi...İyi bi fırça çeker sana...

Oyun zekası var ama aşağıdakiler yoksa bir hiçsin...

-İkili mücadele kazanma yok
      -Atak yönü değiştiren uzun top gönderme yok
      -Nerede nasıl faul yapılır nerde kart alınır bilinci yok
      -Top çalma yok
      -Topla süratli koşu yok
      -Koşuları boş ve yalancı ( sertlik yok )

Ne var...Oyun zekası ve duran top becerisi...Bunlar yetmez...Yusuf'u sürekli fırçalayan ve ona yukarıdakileri yapması gerektiğini anlatan bir hoca lazım...
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Seni yollarlarsa bazılarının karnını doyurmak için, yemin ediyorum hüngür hüngür ağlayacağım.

Allahım bu fırsatı vermesin kimseye!
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Denemekten hiç vazgeçme. Gördüğün yerden vur. Ara pasları zorla. Böyle böyle deneyim kazanacaksın

Yorum

• Kötüydü yine attığı güzel golle günü kurtardı..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• gol hariç kötüydü

Yorum

• Şunu gözardı etmeyelim; takımda bir kaos var, kimin ne yaptığı belli değil. Bütün oyuncular dalgalı performans sergiliyor. Geçen seneki dengeli takımda neler yaptığını biliyoruz. Böyle bir cevher var elimizde, çamura bulamak için elimizden geleni yapıyoruz. İlk kontrol özelliğini geliştirmeli. Ayrıca, o bandı koluna takmalı ve çıkarmamalı.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Harika bir gol ama onun dışında vasat bir oyun.

Kaleye yakın oynatılmalı.

Yorum

• Atletizm konusUna geçen sene değindim. Hızlı olmalı.. hızlanmalı.. atletik ve güçlü durmalı sahada..
                    basit oynamalı sürekli.. bunlar çok zor şeyler değil.. fiziğine şu an ihanet ediyor.. olcay denen kişiden ayrılmalı..

güzel gol..

Yorum

• Sahada duruşu yeter.

Yorum

• Muazzam bir gol attın tebrikler ama oyunun genelinde vasatı aşamadın.

Yorum

• Dün Fb'li arkadaşla maçı izliyorduk.

Yusuf çok kötü çıkması lazım falan dedi.

Bana kalirsa da çıkması lazim ama ne yapacağı belli olmaz acayip bir golle oyunu değiştirebilir dedim 5 dakika geçmedi.

İnişler çıkışlar olabilir ama yetenek başka bir şey.

Tebrikler.

Yorum

• İlk yarıda baya güzel oynadı bence. O kadar kötü değildi. Baskıda top kaybı yapmadı, kaçan oyunculara falan güzel toplar çıkardı. Dikine oynamak istemesi kötü bir şey değil bence, kötü olan aldığı tüm topları yana vermesi ki Yusuf bunu yapmıyor.

Osmanlı kötü durumda olsa da orta sahasında Lawal ve Musa gibi iki tane canavar var. İkili mücadelelerde ağır basan taraf onlar oldu. Musa 18, Lawal 10 ikili mücadele kazanmış, bizde ise Burak, Mas, Castillo, Damdoy 7'şer ikili mücadele kazanmışlar. Gözler çöp Okay'ı aramıştır herhalde.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Sistemin üzerine kurulması gereken oyuncu ama bu kaos ortamında pek de bir şey yapamaz. Hiç kızamıyorum çünkü kendini geliştirmek istediğinden ve takıma katkı verme isteğinden zerre şüphem yok.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sistemin üzerine kurulması gereken oyuncu ama bu kaos ortamında pek de bir şey yapamaz. Hiç kızamıyorum çünkü kendini geliştirmek istediğinden ve takıma katkı verme isteğinden zerre şüphem yok.
                                Katılıyorum. "İlk kontrol" işini artık geliştirmeli. Bu kadar teknik bir oyuncuya, Umut Bulut gibi top kontrol etmek yakışmıyor.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim