Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Küçük itiraflar gelse de; hiçbir spor yorumcusu genç yetenekler Salih Uçan, Recep Niyaz, Emre Çolak, Abdülkadir Kayalı vs kadar övgüyle bahsetmiyor Yusuf'tan. Sezon öncesi hazırlık kamplarında izledikleri genç yetenekleri öve öve bitiremeyen bu adamlar kafalarını gömdükleri kumdan çıkarsınlar artık. Yusuf Yazıcı gümbür gümbür geliyor.

Şu adamlara inat daha çok çalış Yusuf. Formaya ve armaya daha sıkı sarıl.
    Ben memnunum bu durumdan lüzumsuz ağızlarını bizim için kullanmasınlar. Gerek yok.

Bazı kişileri tenzih ediyorum tabiki.

Yorum

• Yusuf kardeşimiz doğru yolda. Diri, ikili mücadelelerde ayakta kalıyor, solak olsa da sağ ayağıyla gerektiğinde iyi şutlar çıkartıyor, futbol zekası iyi. Ama hedefi Trabzonspor tarihine adını altın harflerle yazdırmak ise, Avrupa'da başarılı olmak ise ekstra çalışmalar yapmalı...Allah bahtını açık etsin.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Allah nazardan, sakatlıktan korusun. Maşallah. Onun dışında zaten bu çocuk gelişimine devam edecektir hiç şüphem yok.
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Yusuf Trabzonspor da degil Bizans takimlarinda oynasa milli takima secilirdi ama burasi Türkiye hak eden degil istanbul formasi giyenler seciliyor
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Acelesi yok. A Milli takımda yer bulamayacaksa neden çağrılsın, alt yaş kategorilerinde devam etsin. Vakti gelince çıkar.

Yorum

• Bu çocuğu ekici ile kıyaslayan gitsin evcilik oynasın

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu çocuğu ekici ile kıyaslayan gitsin evcilik oynasın

:d

Yorum

• alinti
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Bu çocuğu ekici ile kıyaslayan gitsin evcilik oynasın
                    Bana daha uygun bir oyun bulursaniz haftalar önce soyledigim seyi perçinleyerek 1 2 sene sonra realiteye dönüştürecek yazici mehmet ekicinin 1 tik alti
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 21.03.2017, 17:53.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

:d
                      Eee ?

Yorum

• Adam ölü takımı almış başa oynatıyor. Aynen devammm

Yorum

Eee ?
                          eee'si kral dediğin adamla
                          kıyaslamayacaksak
                          bu adamın seviyesi Messi felan mı?
                          nedir bu şişirmeler?

gerçi Yumlu'ya övgülerini okyunca
                          pek de şaşırmıyorum

Yorum

• bu forumun büyük çoğunluğu futboldan anlamıyor aslında bu ülkenin durumunuda özetliyor ben bu forumda ne talihsiz yorumlar gördüm hepsini engellesem bir avuç adam kalır ama yusuf erdoğan bu takımın en yeteneklisi yorumunu gördükten sonra artık dayanamayıp gereksiz insanları çatır çatır engelliyorum bu söylediklerim büyük ihtimal yazıcı içinde geçerli olacak bu kadar şişirilen balon elbet patlar özellikle türkiye de

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu forumun büyük çoğunluğu futboldan anlamıyor aslında bu ülkenin durumunuda özetliyor ben bu forumda ne talihsiz yorumlar gördüm hepsini engellesem bir avuç adam kalır ama yusuf erdoğan bu takımın en yeteneklisi yorumunu gördükten sonra artık dayanamayıp gereksiz insanları çatır çatır engelliyorum bu söylediklerim büyük ihtimal yazıcı içinde geçerli olacak bu kadar şişirilen balon elbet patlar özellikle türkiye de
                              kendini nasil engelliyeceksin
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Alt yapıdan gelip de çıktıkları maçta doksan dakika boyunca topa değmeden maç bitiren orta saha oyuncularımız oldu. Dayaklıksınız cidden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim