Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Set oyununda tempoyu yavaşlatma, hızlandırma konusunda eksikleri var.

Topun kıymetini bilme, top alışverişinde de ortalama seviyede.

3.golde Burak Yılmaz'a önüne attığı 40 metrelik pasın tabi Burak Yılmaz'ın alamaması.

Geri dönüşünde yediğimiz golde büyük hatası var.

Vasat bir tekniği olduğu için ısrarla Rakitic gibi 8 numara olması gerektiğinin altını çiziyorum ama henüz böyle ortamı hazırlayan teknik direktör olmadı.

Bu yüzden 10 numara bölgesinde eğreti duruyor. Orada yetenek ve zeka koyacak bir ağırlığı yok, olmayacak.

Yorum

• Geçen sene top ayağına çok yakışıyordu ve pas kalitesi, topla ilişkisi çok iyiydi. Bu sezon ne değişti bilemiyorum, ben oldum diyerek çalışmayı mı kesti ne yaptı bilemem ama saçma sapan paslar atıyor. Topu sür, etrafa bak, geçen sene yaptığın gibi doğru olanı yap. Neden orta sahadan üçgeni basılı kalmış konsol kolu gibi anlamsız pas denemeleri yapıyorsun ?

Mesut Özil dediysek o kadarda değil, abartmaya başladın. Adamlar 3 kişi forveti tutuyor, sen o forveti tutan üçlüye göstere göstere pas atıp kontra yediriyorsun. Biraz Alex, Mesut Özil izle. Çalışmayı sakın kesme, geçen senenin çok gerisindesin. Sıradan oyuncu değil yıldız olmalısın, dönüşü yok bu yolun. Bilal Kısa değil Mesut Özil olmayı kafaya koy.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kendi mevkisine yakın ve neredeyse aynı yaşta oyuncular diye örnek veriyorum; Carlos Soler ve Havertz ilk oynadıkları zaman çok geridelerdi ama süre aldıkça futbollarında inanılmaz ilerleme kaydettiler. Yusuf da çok fazla süre aldı ama halletmesi gereken bazı basit şeyleri halledemedi. İşte buna oyuncu ve kulüp profesyonelliği diyoruz. Bizde ikisi de eksik olunca yetenekli oyuncularımız yerinde sayıyor. Ayrıca bu yaşta çeviklik ve hız problemlerini düzeltebilir. Geç kalmış değil.

Gerçekten iyi bir oyuncuya evrilme şansı var ama Trabzon'da değil. Kafasını sadece futbola vermeli ve iyi bir hoca-kulüp elinde kendini geliştirmeli. Ayrıca asıl mevkisi 4-3-3'ün ofansa dönük ortasahasıdır. Geniş alanda oynadığında verimi çok artıyor, milli takımda bu görülmüştü. Dar alanda oynamak için çok farklı özellikler gerekiyor, Yusuf bunu karşılayamaz bu oyun karakteriyle. Yüzünün her zaman kaleye dönük olması lazım mesela. O yüzden yol yakınken 8 numara üzerine çalışmalı, savunmasını ve fiziğini geliştirmeli buna uygun olarak.

@Tuğrul Hocam aklın yolu bir, ne yazık ki kulüp kulüp değil şuan. İyi bir yabancı bir hoca olsa anında görmüştü bunu eminim. Daha önce ben de aynı şeyi yazmıştım.

İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kontra atak takımının ileriye dönük 8 numarası olabilir. Rakitic gibi. Sık sık ceza sahasına ve çevresine giren, savunma görevleri daha az ama yine de takım savunmasının önemli bir parçası olacak tipte bir oyuncu.

Milli takımda bunu gösterdi, dünkü maçta da geriye konumlanınca daha iyi oynadı.
        En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 19.11.2017, 19:42.

Yorum

• Messinin ceza alanı içinden yaptığı vuruşlara benzer bir vuruşla güzel bir gol attı .tebrik ederiz

Yorum

• Oyun içerisinde etkisinin geçen seneye nazaran azaldığı bir gerçek. Ama ne olursa olsun sürpriz işler yapabiliyor bugün olduğu gibi.
            Eklemek istediğim bir şey daha var ki daha önce birileri de fark etmişti bunu; sürekli topuk pası deniyor... bazen etkili olabiliyor ama her zaman da yapılmaz ki.

Yorum

• Attığın bu golden sonra: 'Yusuf'un değeri 20 milyon hemen satalım' lakırdıları dönmeye başlar yine.

Ben diyorumki : Senin takımda kalman ve yüreğinle mücadele etmen değil 20, 50 milyondan bile daha önemli.
              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Kötü oyun güzel gol. Geçen yıl 18 maçlık olağanüstü formunun bedelini ödüyor. Fiziki olarak çok doğal bu durumda olması.

Yorum

• Güzel bir gol atti. Acikcasi Gs maci haric kendisini begenmiyorum bu sezon mutlaka daha iyi olmali.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gol vuruşu muazzamdı.
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Vasat oyun, harika gol. İşte bu klas gerektirir.

Yorum

• gol dışında hiç yoktu zaten bu ağır yapısı ve zayıf fiziği ile avrupada tutunamaz.

Yorum

• Maç 3-3 olmuş neyin sevinmesi anlamadim. Topu almaya gideceksin. Çok iticiydi.

Yorum

• Böyle oyuncularda gelişim önemli. Geçen yıldan bu yana kendini geliştirmiş mi diye düşünürsek bence geliştirmiş. Eğer 2-3 yıl daha bu hızda gelişim gösterirse muazzam bir futbolcu olur gerçekten bir yıldız olur.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç 3-3 olmuş neyin sevinmesi anlamadim. Topu almaya gideceksin. Çok iticiydi.
                              Tabii ki sevinecek.

Yorum

• Avrupa'yı bırak daha Trabzonspor seviyesinde değilsin. Hep bi ekstra yapmak isterken top kaybediyorsun ve 35 yaşında gibi koşuyor
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim