Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
ayrica, bir yil daha sözlesmesi varken "ayrilacagim.bu kadar basit" demesi terbiyesizlik ve Trabzonspor yönetimine hakarettir..
kendini ne saniyor ve ne görüyor ki sadece kendi istegiyle ayrilabilecegini saniyor..onun gitmek istemesi, takimdan ayrilmasi için gerek ve yeter sart degildir..
üstelik daha simdi menejeri avrupadan herhangi bir teklifin olmadigini söyledi.o zaman nereye fatiiiihh?
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
bence fatih tekke türkiye den baska takima gitmemeli zaten de gitmez. giderse de çok büyük bir ayip etmis olur [img]smileys/smiley11.gif[/img]. avrupa ya gideceksede doru düzgü nbir kulübe bitsin öle dandik takimlara gidip de avrupa diye kendinide harcamasin orda .
ayrica, bir yil daha sözlesmesi varken "ayrilacagim.bu kadar basit" demesi terbiyesizlik ve Trabzonspor yönetimine hakarettir..
kendini ne saniyor ve ne görüyor ki sadece kendi istegiyle ayrilabilecegini saniyor..onun gitmek istemesi, takimdan ayrilmasi için gerek ve yeter sart degildir..
üstelik daha simdi menejeri avrupadan herhangi bir teklifin olmadigini söyledi.o zaman nereye fatiiiihh?
Yönetimde çikip
Satmiyorum Otursun kenarda Paflara abilik yapicak bu kadar net desin
Çildiriyorum
mesele fatihin gitmesi degil nereye istiyorsa gitsin
ama benim param var medyam var her istedigimi yaparim tavrina boyun egecekse Trabzonspor ne diye biz isyan bayragi çektik bu bizansa
ne diye sampiyonluk görmeden destek verip ömrümün en güzell yillarini Trabzonspor yüzünden heba ediyoruz
Kapatalim gitsin klub 10 milyon $ için bu takimin degerleri isyani silinip atiliyorsa
Yönetimde çikip
Satmiyorum Otursun kenarda Paflara abilik yapicak bu kadar net desin
Çildiriyorum
mesele fatihin gitmesi degil nereye istiyorsa gitsin
ama benim param var medyam var her istedigimi yaparim tavrina boyun egecekse Trabzonspor ne diye biz isyan bayragi çektik bu bizansa
ne diye sampiyonluk görmeden destek verip ömrümün en güzell yillarini Trabzonspor yüzünden heba ediyoruz
Kapatalim gitsin klub 10 milyon $ için bu takimin degerleri isyani silinip atiliyorsa
satmiyorum demesinin bi önemi var mi sence..niye görmek istemiyorsunuz..fatih israrla ben gidecem diyor..
fatih dese ki kardesim ben avrupaya gitmek istiyorum yurt içinde ne kadar para verirlerse versinler gitmem..o zaman biz de yönetimi topa tutariz..ama görünen o ki öyle birsey yok çünkü avrupadan tek bir teklif dahi yok.. o zaman...?
yani yönetimin hareket tarzi gayet normal su anda..hele bir tümer vakasi yasandiktan sonra da..
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Fatih Tekke'yi önceki elestirilerimden beri bilirsiniz fazla tutmam. Nedeni ise geçmiste yaptigi vukuatlar ve bitmek bilmeyen açiklamalari. Bence hiçbir zaman "Sultan" lakabini hak etmedi. Detayina girmeyecegim.
Benim isyan ettigim nokta; ahlaksizca yapilan bunca pislige ragmen hala Fatih'in feybe'ye gitme ihtimalinin bulunmasi. Bu korkunç birsey. Bu demektir ki siz sadece Fatih'i satmiyorsunuz feybe'ye. Trabzonspor'un baska degerlerini de satiyorsunuz. Bu kabul edilemez ve umarim Fatih feybe'ye satilmayacak. Fatih Avrupa'ya gitsin. Bakalim orda basarili olabilecek mi? Hiç sanmiyorum. Orda antrenmandan kaytarilmaz, hep bana denilemez, sakatlanilamaz, sikildim burdan bunaldim hiç denilemez. Hep beraber görecegiz. Hizmetlerine eyvallah, ama kimseye minnet borcumuz yok, hersey karsilikli çikarlar gözetilerek yapildi. Biz karsiliksiz sevdik, o da onun yanina kar kaldi. Sikildim ben Fatih'ten, söyle daha özellikli, sakatlanmayan, isini gücünü sizlanmadan yapan zipkin gibi bir golcü istiyorum. Oh be! Haydi selametle
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
gitmek istiyorsa buyursun gitsin.kimse trabzonspordan büyük degil.fatihi fatih yapan ts dir.fatih verdginden daha çok sey almistir ts den herkes gibi.avrupada basarili olmasini isterim ama siradan bi takimda öyle bi sansi yok!!!gitmek istiyorsa fenerede gidebilir ama öyle 8 milyon euroya degil en az 20 milyon euroolmali.tabii fatih fenere gidermi bilemem,kendisi trabzonsporluyaa!!!!!
ayrilacagim dedi bende izledim tv.de ama fb.ye gidecegim demedi ki...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Uzun zamandir yorum yazmadan takip ediyorum fatih olayini. Benim sahsi görüsümde gitmesi yönünde. Sezon bitmesine 6-7 hafta kala oynadigi futbolla kafasinda trabzonu bitirdigi belliydi.
Bence satip para kazanmaliyiz. Fenere bile gidebilir bana göre eger o söylenen 8 milyon euro dogruysa hemen versinler. Çünkü fatih'e bu parayi avrupada hiç bi takim vermez. Ama yerine 3-4 tane adam basi 3-4 milyon euroluk transfer yapilirsa yönetimi alkislarim.
Yoksa yildiz görmek isteyneler gökyüzüne baksin lafi gedigine oturur. Genelde cümlelere ne güzel demis konfüçyus diye baslariz. Bu sefer ne güzel demis özkan sümer diye yeni bi akim yaratilir bu akim içinde yönetimde kaybolup gider...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Sedat Tunalinin yazdigi yaziya fenerliler yorumlarda oldukça tepkili. yaziyi tekrar okuyup fenerlilerin yorumlarina bakmak isterseniz üstteki linki deneyin. Sedat Tunali nin yazmis oldugunu düsündügüm (kalem isleri adiyla) yorum kisminda onlara cvp olarak yazdigi küçük bi de paragraf var:
sevgili okuyucu; elbette yazarlik bu kadar ucuz degil.
Dilerim ki; bana gösterdiginiz bu tepkiyi, hergün buna benzer onlarca habere imza atan mümtaz Istanbul spor basininin essiz temsilcilerine de gösterirsiniz. Iste o zaman biraz yol adik demektir. Saygiyla
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum