Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
    <T>
    <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">ben fatih in almis oldugu parayi verdikleri ile kiyasladigim zaman paranin daha agir bastigini düsünüyorum..ben fatih in altayda oynadigi oyunu biliyorum verdigi mücadeleyi biliyorum fatih burada o mücadeleyi vermedi sadece attigi gollerde son vuruslari ii idi.ben bunu önceki yazilarimdada çokca ifade ettim TÜRK futbolcusu proföyönel degil ve hiçbiri içinde aldigi paryi hak eddigini söyleyemem.hojdoonk u hatirlayin ne profösyönellikdi ama...</TD></TR>
    <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
    <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
    önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Açik ve net...

Fatih Tekke benim gözümde artik varolmayan bir futbolcu ismidir... bundan sonra ne olursa olsun... ama surasi da açik ve net fatih eger türkiye'den bir takima giderse arik düsmanim olur..

AÇIK VE NET

Yorum

• Fatih Tekke aslinda Lig Tv'deki röportajinda demisti."Trabzon'dan ayrildim"diye.Ama Baskan'in açiklamalarini duyunca ben de herhalde gitmez dedim.1 yillik sözlesmesi olmasina ragmen nasil kesin gidecegim diyor anlamadim.Baskanla oturup konustular.Baskan gitmeyecek diyor,Fatih gidecegim diyor.Ise bak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

Açik ve net...

Fatih Tekke benim gözümde artik varolmayan bir futbolcu ismidir... bundan sonra ne olursa olsun... ama surasi da açik ve net fatih eger türkiye'den bir takima giderse arik düsmanim olur..

AÇIK VE NET

vay vay vay demek düsmanin olur. Adam seni kaalemi aliyor? Bence takmiyor bile. Senin gibilere baska bise denir ama neyse. Demek 3-4 senedir verdigi emegi bir kalemde silip atiyorsunuz ha. Yuh size
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• bir de bazi seyler basit ama bazilari da degil..

fatih kesin gitmek istiyor eyvallah..ama bakalim gitmek istedigi kulüp/kulüpler bizim istedigimiz bonservisi verecek mi..

yönetimler sartlarda anlasamazsa yani yönetim onay vermezse hiçbir yere gidemez..kalir..kaldigi zamanda bu kafayla ne kadar nasil oynar orasi meçhul..ondan sonra da bedava gitmek isterse de kim alir o da meçhul..

dolayisiyla fatih "ayrilmak istiyorum bu kadar basit" söylemlerini biraksin.çünkü su anda sadece kendisinin gitmek istemesi yetmiyor..
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
              arkadaslar yönetim kesinlikle suçlu degil bunu anlayin artik adam gitmek istiyor artik benim için fatih bitti kim daha çok para veriyorsa ona versinler isterse gitsin ezik olsun trabzon daha ne fatihler çikaracak ayrica gitmek isteyen adam zorla takimda tutulmaz besiktas maçi sonrasi yaptigi açiklamalarida yönetim mi yapti?
              evet yönetimin hiçbir suçu yok fatihin gidmesinde.
              ama fatihide verdigi emeklerden dolayi hiçbir zaman unutmayacagim.insallah avrupada bi takima gider.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Gerçekten yil içinde yasadigi olaylar normal degildi.Bunlarda kendi kusurlarida olabilir.Maç sonrasi yorgunluguyla söyledigini düsündügüm sözlerinin arkasinda.Avrupa'ya gitmek istiyor.Kendi içinde tutarli ve kararli.Bu vakitten sonra takima katkisi ne olur? Iyi niyetle elinden geleni yapsa bile hemen tartisilacak: Zaten kafasinda bizi bitirmisti denilecek.O yüzdengelinen noktada is artik yönetime düsüyor.Menejerler vasitasiyla bize Jun'u pazarlayan gibi cin bir menejerede ihtiyaç yok.Adam Avrupa'da Türkiye'nin gol krali olarak derece yapmis,sadece kendi ülkesinin gol krali degil.Akilli,profesyonel menejerler araciligiyla Avrupa'ya satilmasi için gerekli çalismalari yapacaklar.Yadadogruluguna inanmadigim fener Avrupa'dan fazla para veriyor teraneleriyle çukur takima satacaklar.Kimin midesi daha genis,kimler Trabzonspor'u yönetmeye layikgörecegiz.Yönetimide gerçekten daha yakindan tanima firsati bulacagiz.

Bu arada Fatih'e laf etmeden önce bizi nasil havalara uçurdugunu hiçbir zaman aklimizdan çikarmayalim.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                  <T>
                  <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                  <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
                  <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                  <BLOCKQUOTE id=d27e4117>
                  İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                  İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

Açik ve net...

AÇIK VE NET

vay vay vay demek düsmanin olur. Adam seni kaalemi aliyor? Bence takmiyor bile. Senin gibilere baska bise denir ama neyse. Demek 3-4 senedir verdigi emegi bir kalemde silip atiyorsunuz ha. Yuh size
                  birader sen hangi emekden bahsediyosun geç o isleri...</BLOCKQUOTE>

Yorum

• Ben futbolcu olsam gidecegim en son takim Trabzonspor olur. Ben hayatimda böyle kötü taraftari olan baska takim görmedim. Fenerlilere ezik derken aslinda kafamda cizdigim o ezik profili Trabzonspor taraftarinin 100 de 80 nine uyuyor maalesef. Bir gün zaten kabak gibi ortaya cikacak **** oldugumuz.
                    » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
                    <O:P></O:P>
                    » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                    » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                    » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                    » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                    ************************************************** *******Edited by: perhaps
                    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

<T>
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

2 hafta önce kendini yazar zanneden bi köseci fatih için yazi kaleme almisti adami ne severim nede yazilarini okurum ama adam dogrulari yazmisti yazilanlari saavundum ban burdan bi kaç kisi fenerli dedi tartisdik. kimse inkar edemez ki fatih bu klübden aldigindan fazlasini vermemistir. mehmet ali yilmaz gibi...o kadar

</TD></TR>
                      <BLOCKQUOTE id=9cfd29e3>
                      <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">2 </TD></TR>
                      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE></BLOCKQUOTE>

Yorum

• Fatih Tekke, Türkiyede istedigim her topçuyu alirim diyen paradan baska deger tanimayan istanbul eziklerine gitmedikten sonra istedigi yere gidebilir.

Bizi istemeyeni niye isteyelimki?

Güle Güle Kaptan Yaptiklarina tesekkürler der göndeririz.arkasindanda ne göz yasi nede su dökeriz.

Konu bu kadar basit.

Ama basit olan diger bir is ise onun yerine onun kalitesinde bir adam alabilmek.Artik onu satan bunuda halletmelidir.Bu iste basittir.Mesela Pascal Feinduno gibi birisi yerine alinabilir.

Zaten Basari olmayan kadrolarda degisiklik yapmak kan degismek iyidir.

Ama asil sorun su; basit isleri zora sokmakta bizim üzerimize yok oynadigimiz toptan yaptigimiz transferlere kadar bu hep böyle.

Iste filim burada kopuyor.
                        Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• BYE BYE FATIH, YOLUN ACIK OLSUN. INSALLAH SENSIZ SAMPIYON OLURUZDA HASETINDEN CATLARSIN!!!!!!!
                          Baskana, antrenöre, basarilar dilerim bordo-mavililere

Yorum

<T>
                            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">dogru konusunca kötü taraftar mi olunuyor?</TD></TR>
                            <BLOCKQUOTE id=7cb5acf2>
                            İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi

Ben futbolcu olsam gidecegim en son takim Trabzonspor olur. Ben hayatimda böyle kötü taraftari olan baska takim görmedim. Fenerlilere ezik derken aslinda kafamda cizdigim o ezik profili Trabzonspor taraftarinin 100 de 80 nine uyuyor maalesef. Bir gün zaten kabak gibi ortaya cikacak ne mal oldugumuz.
                            </BLOCKQUOTE>

Yorum

<T>
                              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">tuttugumuz takimdaki futbolcuya olan sevgimiztakim sevgisinin önüne geçmesin....tam bir forum konusu..</TD></TR>

Yorum

• Yolun açik olsun
                                Kadiköyde Karsimiza Çikma "Net" olarak Söylüyorum
                                [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                                X