bu sayfayi acarken dusunduklerim gerceklesiyor! fatih sanki yeni birsey söylemiscesine ayaga kalktik yine! anlik tepkilerin insanlariyiz hep öyle de kalacagiz!
fatih besiktasa yenilerek kazandigimizve icimize sinmeyen uefa basarisi sonrasi cikti acikca hem de daha teri kurumadan gitmek istiyorum dedi ancak kimsi bunu anlamadi anlayamadi ya da kabul etmek istemedi!
fatihin kafasi trabzonda degil ki vucudunu ne yapalim biz onun!
bence nereye gideceginin önemi yok su asamadan sonra ancak fenere satilmasi da bizim icin trabzonsporun gelenegi acisindan ve gencler icin iyi olmayacagi gibi ayrica rakibimize ki gelecek yil muhtemelen fenerle sampiyonluk icin mucadele edecegiz hic dogru olmaz! ucuza dahi olsa avrupaya satilmali! simdi birileri cikip bir kac milyon dolarin hesabina girecektir ancak unutmayin ki fatihin fenere kazandiracagi puanlar zamani geldiginde o birkac milyon dolardan cok daha degerli olacaktir!yani benim kanimca fatih ingiltereye bir kac milyon pounda satilsin... nasil olsa ondan zarar etmek gibi bir sorunumuz olmaz! zarari fatih yaptigi aciklamalariyla ve gitme arzusuyla trabzonspora coktan beri yapiyor zaten ancak bunun o da farkinda degil! trabzonsporluyum trabzonluyum diyor ama bu yaptigi davranisla da en cok bizim tabanimiza yani taraftarimiza ve yeni nesillere kötü ornek oluyor!
neyse fatih iyi ya da kötü günlerimiz oldu bazen sana cok kizdik ve bazen gollerinle bizi sevince bogdun ki bu bazenler her iki durum icin dehicte azimsanacak gibi degilbu yuzden yolun acik olsun gidisine uzulmuyorum en azindan senin gidisine ancak uzuldugum bir sey var ki o da trabzonsporu kücük görmen!!! gule gule fatih sen trabzonspor degilsin o tkaimin bir oyuncususun bunu da unutma umarim giderayak birseyler yapip ya da söyleyip gelecekte tukurdugunu yalamazsin birgun olurda trabzonspor m. ali yilmaz tesislerinkapisinda fotografcilara poz verirken...
Edited by: guera
Yorum