Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sayfayi acarken dusunduklerim gerceklesiyor! fatih sanki yeni birsey söylemiscesine ayaga kalktik yine! anlik tepkilerin insanlariyiz hep öyle de kalacagiz!

fatih besiktasa yenilerek kazandigimizve icimize sinmeyen uefa basarisi sonrasi cikti acikca hem de daha teri kurumadan gitmek istiyorum dedi ancak kimsi bunu anlamadi anlayamadi ya da kabul etmek istemedi!

fatihin kafasi trabzonda degil ki vucudunu ne yapalim biz onun!

bence nereye gideceginin önemi yok su asamadan sonra ancak fenere satilmasi da bizim icin trabzonsporun gelenegi acisindan ve gencler icin iyi olmayacagi gibi ayrica rakibimize ki gelecek yil muhtemelen fenerle sampiyonluk icin mucadele edecegiz hic dogru olmaz! ucuza dahi olsa avrupaya satilmali! simdi birileri cikip bir kac milyon dolarin hesabina girecektir ancak unutmayin ki fatihin fenere kazandiracagi puanlar zamani geldiginde o birkac milyon dolardan cok daha degerli olacaktir!yani benim kanimca fatih ingiltereye bir kac milyon pounda satilsin... nasil olsa ondan zarar etmek gibi bir sorunumuz olmaz! zarari fatih yaptigi aciklamalariyla ve gitme arzusuyla trabzonspora coktan beri yapiyor zaten ancak bunun o da farkinda degil! trabzonsporluyum trabzonluyum diyor ama bu yaptigi davranisla da en cok bizim tabanimiza yani taraftarimiza ve yeni nesillere kötü ornek oluyor!

neyse fatih iyi ya da kötü günlerimiz oldu bazen sana cok kizdik ve bazen gollerinle bizi sevince bogdun ki bu bazenler her iki durum icin dehicte azimsanacak gibi degilbu yuzden yolun acik olsun gidisine uzulmuyorum en azindan senin gidisine ancak uzuldugum bir sey var ki o da trabzonsporu kücük görmen!!! gule gule fatih sen trabzonspor degilsin o tkaimin bir oyuncususun bunu da unutma umarim giderayak birseyler yapip ya da söyleyip gelecekte tukurdugunu yalamazsin birgun olurda trabzonspor m. ali yilmaz tesislerinkapisinda fotografcilara poz verirken...

Edited by: guera

Yorum

• ben izledim ve sok oldum giderse gitsin artik bu konuda yönetimi suçlamayacam[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• Zafer Biryol Türk liginde gol kraliydi. Sonra fenerbahçeye gitti. Orada kaç dakika oynadi?

Serkan Aykut gol krali idi. Sonra galatasaraya gitti. Kaç dakika oynadi?

Fatih Tekke de fenerbahçeye giderse basina gelecekler farkli olmayacak.
        Türk\'üz türkü çagiririz.

Yorum

• valla konusmasindan yurtiçi de olabilir manasi çikiyordu
          fenere gitmez sanirim bildigimiz tanidigimiz fatih gitmez
          ha giderse de oynayamaz...

Yorum

• fenere gitmeyecek konusmasindan anladigim kadariyla dediki trabzondan gidiyorum ama avrupaya

Yorum

• Ben hiç yurt içi manasi çikaramadim ...Ayrica TRABZONSPOR u küçük görür bir manada çikaramadim .Bunu bazi arkadaslar nasil çikardilar anlamiyorum
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• yanlis hatirlamiyosam ayrilacagim avrupa olur insallah dedi
                yanlis hatirliyorsam affola

Yorum

• yahu gitmez bu adam fenere.o da bizim gibi seviyor trabzonsporu,geçmisini, tekke yi tekke yapan seyi gayet iyi biliyor.tartismayin bosuna.avrupa ya gitmesine bi sey dedigimiz yok zaten.

Yorum

• Buyuk ihtimal avrupa diyor, neymis su avrupa acayip merak ettim sanki butun takimlar mukemmel, bursasporu koy belçika veya hollanda ligine uefaya katilma hakki elde eder, burda verilen paraturkiyedekinin kat kat azi, yada avrupa derken arsenal, barcelona mida haberimiz yok, gidersede eger onu takima koyarmilar Henry varken eto'o varken, biktim su avrupa lafindan iyiden iyiye. Bülbülü koymuslar altin kafese illede vatanim demis, bizimki bi bulbul kadar olamadi...

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi
                      ben tv8de izledim açiklamasini söyle buyurdu

"trabzonspordan ayrilacagim bu gada net bu insallah avrupa olur"
                      gitsin bakalim
                      hami gibi geri dönmesin de
                      döndükten sonra 1-2 yil oynayip takimdan yollanmak istenmesin de
                      basarili olsun da
                      gitsin

Yorum

• kafasina koymus gitmeyi aman edirneyi gecsin yoksa degeri sifira iner gozumuzde!
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• Kusura bakmayin arkadaslar;ben bir seyi hala anlamis degilim:Fatih neden gitmek istiyor?

Yorum

• bu takimda oynamak bu formayi giymak istemeyen kim olursa olsun bir dakika bile durmamali.zorla olmaz bu isler. fatih tekkede istiyorsa gitsin bu takimadan kimler gitmediki.

biz hatayi futbolculari herseyin üzerinde görerek yapiyoruz. fatih tekke bu takimin oyuncusudur.ona oldugundan fazla deger vermek onu bütün futbolcularin üstünde görmek yanlisti.buda türkiyede asiri yapiliyor. fatih tekke simdiye kadar ne yapti. aldigi paranin hakkini vermeye calisti, iyi seyler yapti ve simdide ayrilmak istiyor.gitsin bencede ayrilmak istemesi yanlis ama fatih bu yanlisi yasayarak görmek istiyor.gecmisteki abilerine bakarak ders almiyor. insallah avrupaya gider(bu almanya olursa iyi olur)basarili olur.

ben daha öncede yazmistim.biz trabzonspor formasindan baska forma giymek istemeyen, bu formaya asik futbolcularimizi unutarak hata yaptik.hami, ünal,orhan,iskender,dobi,....gibi.bu insanlar hicbirseye bu formayi degismediler. ama biz onlari onure edemedik.kulübümüzde, altyapimizda bir görev veremedik.jübile bile yapmadik. taraftar olarakta bunlarin yapilmasi icin yönetimlere baski yapmadik.fatih dedik gökdeniz dedik hepsi verdigimiz sevginin altinda ezildi. bundan sonra hicbir futbolcuyu digerinden üstün görmeyelim, asiri sevmeyelim. kimse butakimin üstünde degildir olamazda.trabzonspor aski bambaska
                            seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                            asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Bu is bitmistir. Artik is uzatilmadan gereken yapilmalidir. Hayat devam ediyor. Trabzonspor dan büyük degil ya kimse. Fener'e gitme olayini kafaya takmaya gerek yok. Kafasi çalisiyordur herhalde Fatih'in. Gidersede üzülmem. Kimse Trabzonspor dan büyük olamaz. Bu isi daha fazla abartmadan ve gündemi mesgul etmesine müsade etmeden gereken yapilmalidir. Fatih'e bundan sonra ki futbol hayatinda basarilar. Biz yapilacak transferlere bakalim arkadaslar. Yoksa Fatih muhabbettine önümüzdeki seneyi de bosa geçirecegiz.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Zeyyat KAFKAS'in açiklamasinda bir bölüm var ve bu fazlasiyla dikkat çekici. Diyorki ''Olaganüstü bir durum olup gitmesi gündeme gelirse,</span> hangi kulübe
                                gidecegi hiç önemli degil</span>. Böyle bir durumda önemli olan öncelikle
                                Trabzonspor'un yüksek menfaatleri, sonra da Fatih'in menfaatleri olur</span>. ...</span>''. Benim anladigim yönetimimiz Fatih'i birakmak istemiyor. Ama Fatih'te
                                gitmeyi kafasina koymus. Yönetimde birakmak istemedigi Fatih'i 'madem
                                satacagim, o zaman satabildigim en yüksek meblaga satarim'
                                düsüncesinde. Bakalim hele bir yönetimle Fatih bir araya gelsin sonuç
                                ne olacak.

Öte taraftan da egerki Fatih bizden, gençlerin çitasini yükseltmek için Avrupa'ya gitmek istedigini söyleyipte bu takim febe olursa bu hem kendine biçtigi misyonla hem bizlerle hemde Trabzon'la çelisir.
                                Edited by: My
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Çalışıyor...
                                X