Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün taka gazetisinde albayrak'in açiklamasi var.benim bütün bu olanlar anladigim, sorun fatih tekke de.. yani gitmek istiyor sanirim..

albayrak fatih i fb ye satmayi düsünmüyoruz paraya ihtiyacimiz yok diyor.. gazetecelerden birisi kesinlikle satmayiz diyebilir misiniz dediginde..hayir böyle bir sey diyemem diyor..

"fb anlastiklari yönünde haberlerin sari lacivertli klüp tarafindan çikartildigini iddia eden baskan "fatih i satmayi birakin, sözlesmesini uzatmanin hesaplarini yapiyoruz" dedi.."

söz meclisten disari, bi laf vardir lafin tamami deliye denir.. sanirim baskan da anlayin fatih gitmek istiyor demek istiyor herhalde??
    eski nick "1461@61"

Yorum

• kaptanimiz 2 dakika çikacak basinin karsisina önceden haber verecek basin toplantisi yapiyorum desin diyecegi iki sey var zaten:

1)türkiyede hiç bir takimda oynamam

2)avrupada oynarim olmazsa baska bir yere gitmem,sözlesmemi uzatirim
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• aksam baskanin röportajini izliyorum.diyor ki sn. baskan:biz fatih'in sözlesmesini uzatmak istiyoruz.

spiker soruyor:yani fatih kesinlikle satilmayacak diyebilir miyiz?

baskan:kesinlikle diyemeyiz ama sözlesmeyi uzatmak istiyoruz.

ortada biseyler döndügü kesin.herkes topu birbirine atmaya çalisiyorgaliba
        Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• Azizenin ...... istanbul medyasi pis saldiriyor senaryo üstüne senaryo.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• TRABZONSPOR'un MENFAATi ?

Uzunca bir siredir tartistik, daha hala da tartisiyoruz. Çogu zaman oldugu gibi yine kavramlarda mutabik olmadigimiz için, tartismalarda bir arpa boyu yol alinmiyor.

Bu konuda gerek yöneticiler açiklama yaparken, gerekse de Fatih konusurken, hatta taraftarlarimiz da her yönde de kullanilabilen "Trabzonspor'un Menfaati" tamlamasini siklikla kullaniyor. Iyi de Menfaat göreceli bir kavramdir, eger basta tanimi konmazsa.

Sevgili Fatih Tekke:

Lütfen bir daha açiklama yaparken birak Trabzonspor'un menfaatini, sen kendi düsüncelerini söyle. Bizim asil duymak istedigimiz bu. Trabzonspor gibi kurumlar her kosulda kendine bir menfaat yaratabilir. Aslinda Trabzonspor'un menfaati senin Besiktas maçi sonunda o açiklamayi yapmamandi. Avrupa'ya gitmek istesen zaten hiçbir Trabzonsporlunun buna karsi çikacagini zannetmiyorum. Trabzonspor'u birak, sen kendi düsünceni söyle (Umre'den dönünce [img]smileys/smiley2.gif[/img]).

Sevgili Yönetim:

Isiniz zor gerçektende. Ama böyle olacagini tahmin etmeliydiniz. Trabzonsporlu bir oyuncunun, Fenerbahçe ile adi geçmeden kapanan bir transfer sezonu duydunuz mu? Lütfen siz de birakin "Trabzonspor'un Menfaati" lafini, ya da açiklayin size göre Trabzonspor'un Menfaati nedir? Biz de bilelim.

Kimine göre 8-10 milyon dolar, kimine göre bu sene yasanmasi olasisampiyonluk için risk almaktir,Trabzonspor'un menfaati. Kimi ister ne sartta olursa olsun Fatih gibi bir yildizi takimda tutmayi, kimi ister kulübün kasasi para dolsun, hiç bir zaman iyi transferlere harcanmasa da. Dolayisiyla artik herkes biraksin Trabzonspor'un Menfaati sözünü. Göreceli bir kavramdir bu. Belki de Trabzonspor'un Menfaati de bu lafin artik bir süre kullanilmamasidir. Bu lafi söylemek degil, içini doldurmak önemli.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Azizeye istanbul medyasina, yönetime hepsine kiziyoruz sonuna kadarda hakliyiz ama bu olayda fatihinde suçu var. çik de kardesim sözlesme uzatiyorum, avrupadan gelen tekliflerede açigim, sen seneye sözlesmenin bitmesini koz olarak kullanirsan, böyle haberlerde çikar elbet. benim anladigim fatihin tutumu yönetimin elini kolunu bagliyor, sözlesme uzatmaya yanasmiyor. bu durumda açikçasi ben fazla para verene versinler derim. yerinede drogba ayarinda forvet alsinlar wanchope'la olacak is degil.
              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
              ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Aslinda Trabzonspor'un mefaati kavrami o kadar göreceli bir kavram degildir. Trabzonspor'dan ayrilmak istiyorum kafa olarak yoruldum Avrupa'da futbol oynamak istiyorum diyen bir futbolcunuz var ve degerini 10 milyon avro olsun... x takimi bu oyuncuya 20 milyon avro veriyorsa bu Trabzonspor'un mefaatidir. Kisaca oynadigi takimi kafasinda bitiren bir futbolcuyu silah zoruylada tutsaniz çok fazla yararli olmayabilir...

Olayin birde su boyutu vardir. Türkiye'nin en büyük golcüsü sizde ve rakibiniz bunu normal degeri fiyatina istiyor... Bu futbolcu da pek o takima gitmek istemiyor. Sizinde büyük hedefleriniz var bu futbolcunun bu sartlarda satilmamasi da Trabzonspor menfaatidir. Dünya'da hangi futbolcu olursa olsun degerinin 2 kati para verilirse kendini gider ya da yönetimler satar... Biz herne kadar Trabzonluluk ruhu Istemez para pul her zaman anti istanbul desek... Para herkese tatli geliyor malesef...

Trabzonspor sampiyon oldugu dönemlerde bile en iyi oyuncusunu satar ancak satmadan önce mutlak yerini doldururdu... Kulüp için devamlilik önemlidir. Verdigin oyuncunun yerine baska bir oyuncuyla ikame ediyorsan sorun yoktur...
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Evet yerine baska bir oyuncu ikame edebiliyorsan sorun yoktur hemde hiç sorun yoktur..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• MENFAAT HESABI

Arkadaslar hangisini tercih edersiniz?

1. Fatih Tekke'siz TS + 2yildiz + kasada 7-8 milyon euro ( yildizlari baskan öderse) + korunmus menfaatler + rakipsiz birakilmis bir RAKIP (düsman degil).

2. Fatih Tekke'li TS + 2 yildiz + korunamamis menfaatler. (Burada yildizlarin birinin parasi baskanin cebinden) + rekabet gücü.

Yorum

• Yaw adam gitsin diyor!Hayirdir kardes pazarliyosunuz bakiim de ne pazarliyosunuz kim izin veriyor.Fatih fenere bile gitse olur diyo adam.Sen de git kardesim lazim degil senin gibileri.
                      Yer gök karismis birbirine, her yer bordo mavi!...

Yorum

• Takima herseyini verece bir fatihin kalmasini herkez ister tabikide ben bu saaten sonra kaptana güvenmiyorum. ve gelecek sene sözlesme uzatmasa bizde performansinin son 3-5 haftaya kadar kötü olacagini düsünüyorum
                        BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                        ÜLKERE HAYIR

Yorum

• İlk olarak melrok tarafından gönderildi
                          Takima herseyini verece bir fatihin kalmasini herkez ister tabikide ben bu saaten sonra kaptana güvenmiyorum.

Niye ? ne dedi sana Kaptanimiz ?
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Lütfen kimse yazacaklarimi yanlis anlamasin kimseyle polemige girmek gibi bir derdim ve niyetim yok sadece yapmaya çalistigim gözlemledigim bir tespit:

Geçen sene bu olaylar Gökdeniz üzerinde dönüyordu Gökdeniz fenerle görüstü görüsmedi gitti gitmedi vb. bu seneki haberlerin hepsi geçen senede yapildi (daha sonra imza atildigi çikti gerçi ama) fatihinde imza attigi söyleniyor ama benim dikkatime geçen sene Gökdeniz nasil fenerle görüsür bizi istemeyeni bizde istemeyiz diyenlerin orani %90 di burada bugün kaptan yoruldum gitmek istiyorum diyor bu sefer %90 insan hop nereye diyor bune yaman çeliski böyle Gökdeniz olunca güle güle Fatih olunca orda dur bakalim.........

Yorum

• Ama Fatih Tekke sadece Avrupaya gitmek istiyor...
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• fatihin gazetelere hiç dava açma girisimi yok mu yaw

ne kadar bu haberlere inanmasak da insanin morali bozuluyo be

40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
                                SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

Çalışıyor...
                                X