Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kotsari tarafından gönderildi

Ates olmayan yerden duman çikmaz derler, çok da dogru bir söz. Fatih Trabzon da mutlu olsa, veya yönetim onun kalmasindan yana olsa, fatih fenerbahçeli yöneticilerle görüsmemis olsa biz bunlarin hiçbirini tartisiyor olmazdik su anda. Benim bilgim Fatih fenerbahçeyle görüstügü klubün rizasi oldugu takdirde gelmeye hazir oldugu, yönetimin de satmaya dünden ragzi oldugu fakat baskidan çekindigi için bu transferin gerçeklesmedigi yönünde, ve eger yanilmiyorsam trabzon arka arkaya bir kaç bomba patlatirsa ardindan fatih'i kadiköyde görebiliriz. Sonuç olarak hiç bir Trabzonspor taraftari fatih'i baska forma altinda izlemek istemez ama içinde bulundugumuz sartlara baktigimizda fatihi satmak bana mantikli geliyor.Neyse her n olursa takimimiz için hayirli olur insallah

Kardes sen fenerli misin.Fatih nasil gelmeye hazir olur?Fatih fenere gitmeye hazir olur diyecektin galiba

Trabzonsporumuzdan sanki baska bir takimmis gibi trabzon diye bahsetmen ve Fatihi kadiköyde görebiliriz demeni yadigardim sanki bir fenerli ile konusuyorum sandim.Ne demek kadiköyde görebiliriz oraya maci mi gidiyoruz ki
    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• sormaya ne hacet adam bariz fenerli.fatih gelmeye hazir diyor.o kadar çok ki bu siralar siteye ugrayan ezikler.fatihi satmak mantikli geliyormus,akillari sira Trabzonspor taraftarinin arasinda bu konuda ikilik çikaracaklar.
      simdi çikar ben istanbulda oldugum için öyle dedim,baslar kimse trabzonsporlulugumu sorgulayamaz edebiyatina,biz de yeriz...

Yorum

• Edited by: Viya
        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Yaaa yeter nere giderse gitsin onunda klubunun menfaatlerini de.........[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Harika viya ..bunu onlara mail atsak ne iyi olur valla[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Nihat özdemire bugün TEKKE noldu diye sordular ..Oda beklemedeyiz dedi ..rahatsiz [img]smileys/smiley7.gif[/img]
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Harika viya ..bunu onlara mail atsak ne iyi olur valla[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Nihat özdemire bugün TEKKE noldu diye sordular ..Oda beklemedeyiz dedi ..rahatsiz [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Nihat Özdemir, yapilan bunca açiklamaya ragmen, neden hala beklemedeyiz diyor. Bunlar anlama özürlü mü acaba. Yoksa...

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Harika viya ..bunu onlara mail atsak ne iyi olur valla[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Nihat Özdemir, yapilan bunca açiklamaya ragmen, neden hala beklemedeyiz diyor. Bunlar anlama özürlü mü acaba. Yoksa...

o da özürlü ,satin aldiklari...basin da özürlü.bu kadar kapak yedikten sonra hala aç köp ek gibi bekliyor beyinnsiz herifler.

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                  Harika viya ..bunu onlara mail atsak ne iyi olur valla[img]smileys/smiley36.gif[/img]Nihat özdemire bugün TEKKE noldu diye sordular ..O'da beklemedeyiz dedi ..rahatsiz [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  Nihat Özdemir, yapilan bunca açiklamaya ragmen, neden hala beklemedeyiz diyor. Bunlar anlama özürlü mü acaba.Yoksa...

Erkan Abi, biliyorsun sende; kabullenmesi çok zor ama cevap YOKSA[img]smileys/smiley6.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                    Harika viya ..bunu onlara mail atsak ne iyi olur valla[img]smileys/smiley36.gif[/img]Nihat özdemire bugün TEKKE noldu diye sordular ..O'da beklemedeyiz dedi ..rahatsiz [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    Nihat Özdemir, yapilan bunca açiklamaya ragmen, neden hala beklemedeyiz diyor. Bunlar anlama özürlü mü acaba.Yoksa...

Erkan Abi, biliyorsun sende; kabullenmesi çok zor ama cevap YOKSA[img]smileys/smiley6.gif[/img]

Hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr! Milyonlarca kere hayiiiiiiirrrrrrrrrrrr!!![img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• satilabilir bu takim ne futbolcular yetistirdi.kendininde dedigi gibi bundan sonra takima sadece maddi yönden katkisi olur.bence artik trabzon da oynamasa iyi olur.
                      Oy Dereler Dereler Neler Bilirim Neler...
                      TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• Satilabilir falan demeyin, sonra gazetelerde veri olarak kabul ediliyor burda yazilanlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Aynen öyle ve bu verilerden ne senaryolar üretiliyo haberiniz var mi? Agzimizdan S harfi çikmayagörsün valla [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
                            Satilabilir falan demeyin, sonra gazetelerde veri olarak kabul ediliyor burda yazilanlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Bunu en iyi sen bilirsin Recebim. Sen dikkatli ol yeter. Nede olsa basinla aranda, pozitif bir elektrik var. Misal, Lucescu olayi... [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• @kutoz

Üstad sanki biseyler biliyor gibi konusuyorsunuz.Bizide aydinlatsaniz bu 'yoksa' yoksa dogrumu?

Yorum

• http://www.internetspor.com/v3/futbo...p?haberID=2780 3

BMN olarak sesimizi duyanlar var...

Özkan SÜMER

Yorum

Çalışıyor...
                                X