Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hic bir yere gitmemesi gerek, daha bir kac sene öncesine kadar Trabzonsporun sampiyonlugunu görmeden hic bir yere gitmem diyen Fatih Tekke simdi neden böyle düsünüyor? Yönetime BMN tarafindan baski olusturulmalidir, ve Fatihin TS de kalmasi saglanmalidir.

Zira TS nin Fatihsiz sampiyon olacagina inanmiyorum.
    Baskana, antrenöre, basarilar dilerim bordo-mavililere

Yorum

• BENCE FATIH BAYERN MUNICH E GITMELI BAYERN DE IYI BI PARA VERIR BONSERVISINE MESELA 8 MILYON EURO IYI PARA

DÜSÜNSENIZE FATIHI BAYERNDE ÇOK GURUR VERICI BISEY OLUR

TRABZONSPOR IÇIN VE BIZLER IÇINSONUÇTA FATIHIN GIDEBILECEGI EN IYI TAKIMLARDAN BIRI BAYERNDIRHER SENE RAHATLIKLA CL YE DE

KATILIYO

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

BENCE FATIH BAYERN MUNICH E GITMELI BAYERN DE IYI BI PARA VERIR BONSERVISINE MESELA 8 MILYON EURO IYI PARA

TRABZONSPOR IÇIN VE BIZLER IÇINSONUÇTA FATIHIN GIDEBILECEGI EN IYI TAKIMLARDAN BIRI BAYERNDIRHER SENE RAHATLIKLA CL YE DE

KATILIYO

onun gidecegini düsününce icim kan agliyor ama bence ya valencia yada arsenal bayern podolskiye baski yapmak icin fatihi gündemine almisdir bence hende podolski fatihden hem ucuz hemde genc
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

BENCE FATIH BAYERN MUNICH E GITMELI BAYERN DE IYI BI PARA VERIR BONSERVISINE MESELA 8 MILYON EURO IYI PARA

KATILIYO

EVET:bayerne gitsin..hatta 8 milyon euro ya degil. 4-5 milyon euro ya versinler. gururumuz olsun...
          N e K ö T ü !

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=624>
            <T>
            <TR>
            <TD width=624 colSpan=3 height=10></TD></TR>
            < = src="http://www.reklam3.net/adx.js" =text/>

< = =text/>
            <!--
            if (!.phpAds_used) .phpAds_used = ',';
            phpAds_random = new String (Math.random()); phpAds_random = phpAds_random.substring(2,11);

.write ("<" + " ='' ='text/' src='");
            .write ("http://www.reklam3.net/adjs.php?n=" + phpAds_random);
            .write ("&amp;what=z&#111;ne:20&amp;target=_blank");
            .write ("&amp;exclude=" + .phpAds_used);
            if (.referrer)
            .write ("&amp;referer=" + escape(.referrer));
            .write ("'><" + "/>");
            //-->

< = src="http://www.reklam3.net/adjs.php?n=844226172&amp;what=z&#111;ne:20&amp;tar get=_blank&amp;exclude=,&amp;referer=http%3A//www.spor3.com/" =text/>
            <NO></NO>
            <TR>
            <TD width="100%" colSpan=3>Fenerbahçe?ye Mehmet Tekke engeli !

Fenerbahçe?nin transfer listesinde bulunan Fatih Tekke: ?Ya Trabzon ya Avrupa</TD></TR></T></TABLE>

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Trabzonspor takim kaptani Fatih Tekke'nin Sari-lacivertli takima transfer olmaya sicak bakmadigi ve transferi halinde en büyük engelin Almanya'daki agabeyi Mehmet Tekke oldugu ögrenildi.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Trabzonspor takim kaptani Fatih Tekke'nin Sari-lacivertli takima transfer olmaya sicak bakmadigi ve transferi halinde en büyük engelin Almanya'daki agabeyi Mehmet Tekke oldugu ögrenildi.

A Milli Futbol Takimi'nin Almanya kampinda bulunan, dün aksam oynanan ve 3-3 biten Belçika maçinin 2. yarisinda forma giyen Fatih Tekke, transferi konusunda su ana dek kimse ile konusmadigini söyledi. Kesinlikle yurt içinde bir takima gitmek istemediginin altini çizen Fatih, "Ben Trabzonlu'yum, Trabzonspor benim hayatim. Ben bu takima her seyimi verdim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim" dedi.

Fatih, menajerleri araciligiyla Ingiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nin Bayern Münih takimindan transfer teklifi aldigini da kaydederek, "Trabzon'u, Trabzonspor'u Avrupa'da temsil etmek istiyorum ama transfer konulari 10-15 gün içinde netlesir" seklinde konustu.

Tüm bunlar yasanirken Fatih'in Türkiye'de bir takima özellikle de Fenerbahçe'ye transferini engelleyen en önemli konunun Almanya'daki agabeyine verdigi söz oldugu ögrenildi.

Fatih Tekke, sanki ileriyi görmüsçesine 8 Nisan 2004 tarihinde Trabzon'un Sürmene Ilçesi'ndeki Sürmene Lisesi'nde yaptirdigi dersligin açilisinda ögrencilerin Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili sorusuna o dönem, "Benim en büyük agabeyim var. Su anda Almanya'da. Medyaya yansiyan transfer dedikodulari oluyordu. Bunlar Fenerbahçe'nin istedigi yönünde haberlerdi. Agabeyim Fenerbahçe'ye gitmem halinde beni kardeslikten reddedecegini söyledi. Türkiye'de herkes her seyi konusabiliyor. Ben Trabzonlu'yum, Köprübasili'yim dogdum dogali. Trabzonspor'a çok seyimi verdim. Gözyaslarimi verdim, sagligimi verdim, her seyimi verdim. Birak Fenerbahçe'yi, Türkiye'de baska bir takima da gitmem" demisti.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bence fatih trabzondan yurt içinden bir takima gitmez.o kadar da ileri gitmez yani.ha yutdisiolabilir belki diyorum çünkü fatih bana göre bu fizik gücüyle disarida hele hele ingiltere gibi kiran kirana geçen maçlarda iki maçta sakatlanir ve futbol hayati biter. bu kaniya aksamki milli maçi izledikten sonra vardim.oyuna girdikten sonra dogru dürüst ayakta duramadi bile.en ufak bir markajda ve temasta fatih yerde.bizde bu tip hareketlere faul çalabiliyorlar ama disarida ve özellikle ingilterede pek sanmiyorum.sultanimizin yeteneklerinebirsey demek haddime düsmez.futbol bilgisine teknigine oyunu bilerek oynamasina.ah yüce rabbim bide ona birazda fiziki yapi verseydi söyle kalipli yapili.o zaman ronaldinyo kimmis görürdü bütün dünya.onun için arkadaslar korkmayin yurt içinde hiçbir takima gitmez kaptanimiz merak etmeyin ,tabii bizim yönetimimiz satmaya kalkmadiysa.belki yutdisi istegi var ama bana göre yanlis yapar çünkü oralara ayak uyduramaz.
              t.akyildiz

Yorum

• fatihin açiklamalarini okudum adam gibi adam.tam bir trabzonspor taraftari gibi konustu.gönlümdeki degeri bir kat daha artti.insallah b.münihe gider.
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• arkdaslar fatihnin abisi benim komsum, camide hep görüsüyoruz,ve bana
                  inanin herif fenere okadar zitki istedigi kadar para versinler fatihe
                  göndermez cünkü mehmet amca cok gururlu bi insan, abisi olmasada fatih
                  fener gitmez türkiyede baska bi takima gitmez o HARBI TRABZONLU
                  Ölüm Ölüm Dedigin ne Dirki GÜLÜM ben senin icin YASAMAYI göze almisim

Yorum

• FB'ye attigi Gol'den sonrabu haykiris neyi ifade ediyor ????

Birakin artik bos laflari.....Kaptan TS icin canini verir
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• sozlesme yenilemezse fatih bayerne gitsin.bizim gururunuz olsun ama yonetim guclu bir kadro kurarsa ve basariya inanirsa zaten kaptan kendisi gitmez
                      HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• hayir ben anlamyiorum bu fatih akyel kim oluyora akil veriyor fenerbahçe hedefleri olan bir klüp git demis fatih tekkeye defolsun kendide gitsin ozaman
                        NE MANITA, NE ARABA, NE DE UC KURUSLUK PARA. SACI SARI TENI KARA, ALEMDE TEKSIN YATTARA

Yorum

• Ya Ben Fatih Akyelin Böyle Bise Söyledigine Kesinlikle Inanmiyorum..

Fatih Fenerbahceyi Neden Akyele Sorsun Bilmiyormu Fenerin Ne Olugunu Fason Haber

Yaa Fener Carlosu Aldi Diye Haber Ciksaaaaa Bitarafimizla Gülüyoruz

Ama bizim Hakkimizda Haber Cikinca Hemen Inaniyoruzz Bu Nasi Celiski

Yorum

• İlk olarak cagatay tarafından gönderildi
                            hayir ben anlamyiorum bu fatih akyel kim oluyora akil veriyor fenerbahçe hedefleri olan bir klüp git demis fatih tekkeye defolsun kendide gitsin ozaman

1.si fatih tekke ne kadar trabzonspor'luysa akyel de o kadar gs'lidir,nie böyle bise desin??

2.si kapali kapilar ardinda konustular madem siz nerden biliounuz be seref yoksunu medya

3.sünü kaptan açiklamalariyla yapti zaten.biz kisaca ''kapak'' diyoruz..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Tek bir ifade ile Fatih Türkiyede Trabzonspor'dan baska hiçbir takimda oynamaz
                              Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• walla iyi para verildikden sonra satilsin bence 7,5milyon eur azpara deyil bence bu firsat degerlendirilmeli.belki bu firsat bidaha ele geçmez o yüzden iyi para verilirse bence gidebilir bu takimdan..
                                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Çalışıyor...
                                X