Analka, Alex, Appiah felan hepsi hikaye. Adamlar Fatih Fatih diye diye donalrina kadar alicaz bisey diil[img]smileys/smiley4.gif[/img] Bi su satürn yildizlarina verdiklerine bakin bide bizim Fatih'e verdiklerine[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
vallah bu saatten sonra Fati gitsin derim cünkü o kafasinda Trabzonu silmis. Bu sene gitmese bile seneye bedava gidecek en iyisimi bu sene hem para kazanalim hem onun yerine ii futbolcu alalim: Trabzonspor Fatih den öncede vardi sonra da olacak kimse Trabzonsporda üsttün olamaz. Trabzon taraftari isme degil formaya a....... Fatih gitse bile baska bir yildiz gelir bu alt yapidan da olabilir zamaninda ogun abdullah gittiginde Trabzon ne kadar zarar gördüyse fatih de gittimi aynis olacak. Fatihin fenere giderse bu taraftar onu hic affetmiyecek ayni ögunle abdullah gibi
Fatih sana güle güle attigin goller icin tesekur ederiz ama biz sen gittikden sonra yine Trabzonsporlu kalacagiz Insallah avrupaya gidersin de seninle guru duyariz yoksa kalbimizden de seni sileriz
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">abi fatih gitmeli açiklama yapmis kafam rahat degil diye birak fatih Trabzon'lu sana ne yapti da kafan rahat degil fener hariç neresi en fazla parayi veriyorsa fatih gitsin</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>herkes 1 gün fenerbahçeli 364 gün trabzonsporlu olacak
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
bence de satilsin fener dahil tum isteyenlere verilmeli hatta kopyaliyalim fatihten bir tane daha onu da bjk ye satalim. futbol profosyonellik isidir kardesim, ne demis nasrettin hoca parayi veren dudugu calar. avrupadan kimse vermez 10 milyon euro vermez. fener veriyorsa satalim gitsin adam da sampiyonlar ligi yuzu gorsun... bence burada tez yanlistir, cimboma gitmesinde nereye giderse gitsin. belli ki biz onumuzdeki 100 yil sampiyon olamayacaz...
</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>PARANIN ESIRI OLMAYALIM
Yorum
-
İlk olarak space tarafından gönderildi<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T>
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
bence de satilsin fener dahil tum isteyenlere verilmeli hatta kopyaliyalim fatihten bir tane daha onu da bjk ye satalim. futbol profosyonellik isidir kardesim, ne demis nasrettin hoca parayi veren dudugu calar. avrupadan kimse vermez 10 milyon euro vermez. fener veriyorsa satalim gitsin adam da sampiyonlar ligi yuzu gorsun... bence burada tez yanlistir, cimboma gitmesinde nereye giderse gitsin. belli ki biz onumuzdeki 100 yil sampiyon olamayacaz...
</TD></TR>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>
100 yil sampiyon olamicaza katilmiyorum biraz daha yapici olup yönetime destek olursak sabredeersek olur neden olmasin
Yorum
-
http://www.hemenpaylas.com/download/783453/film.wmv.html
Fatih TEKKE için hazirLadigim ßir kLip iLk denememdi simdiden söyLeyeyim ...Iyi SeyirLerSevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!
Yorum
-
Simdi de bejeke basladi[img]smileys/smiley4.gif[/img] Bakin Fatih ne demis;
Fatih Tekke transferinde son durum
</font>Besiktas, Fatih Tekke için Trabzon’a,
Çagdas’in parasini almayalim, üstüne Ibrahim Akin ve 2.5 milyon dolar
verelim teklifini yapti</font>
</span>24.05.2006
Demirören bizzat yürütüyor
Trabzon’un süper yildizi Fatih Tekke, su anda transfer gündeminin 1
numarasinda. Hem Besiktas hem de Fenerbahçe tarafindan israrla istenen
golcü oyuncu için Siyah-Beyazlilar, Karadeniz ekibine, “Çagdas’in
bonservis parasini almayalim. Üstüne de Ibrahim Akin arti 2.5 milyon
dolar verelim” teklifini yapti. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ile
görüsmeleri bizzat yürüten Yildirim Demirören’in teklifi daha da
yukarilara çekebilecegi kaydedildi.
</font>‘Gidersem Besiktas’a giderim’
Fatih Tekke’nin de yakin çevresine, “Ali Sami Yen’de bana yapilanlar
yüzünden Galatasaray’a sicak bakmiyorum. Fenerbahçe zaten olmaz.
Türkiye’de gidersem sadece Besiktas’a giderim</span>” dedigi ögrenildi.
Fatih’in bu düsüncesi nedeniyle Besiktas’tan daha cazip bir teklif
veren Fenerbahçe’nin bu transferde Kartal’dan çok geride oldugu
bildirildi. Albayrak’in ayrica Demirören’e, “Fatih’i satmaya karar
verirsek, öncelik sizin</span>” dedigi belirtildi. (FANATIK</span>)
GAY-se bana söle böle dedi, febe zati olmas, he bak [img]smileys/smiley4.gif[/img] bejeke olar he [img]smileys/smiley36.gif[/img] Ya yuh be, bunlari yazanada yazdirana da yuh. Bi sunlarin aazina kapatamadilar ya yuh...
</font></font>Aksu: Trabzon servet istedi!..
</span></font>
Besiktas Ikinci Baskani Murat Aksu, Fatih Tekke'nin artik gündemlerinde
olmadigini söyledi. Milli futbolcuyu transfer etmek için bordo mavili
kulübe teklif götürdüklerini belirten Aksu, "Trabzonspor, Fatih Tekke için 7.5 milyon euro arti iki futbolcu istedi" dedi. Aksu, Fatih'in artik gündemlerinde olmadigini ifade ederek sunlari söyledi: "Transfer
çalismalarimiz devam ediyor. Bir ilk gerçeklestirip 20 Haziran'a kadar
transferi tamamlamayi ve yeni sezona tam kadro ile baslamayi
hedefliyoruz." (SABAH</span>)
</span></span>
Silahimizi vermeyiz</font>
</font>
Trabzonspor Asbaskani Sayitoglu, "Fatih'i içeride veya disarida bir takima satma gibi bir düsüncemiz hiçbir zaman olmadi" dedi.</span>
</font>
Trabzonspor Asbaskani Hasim Sayitoglu, kaptan Fatih Tekke'yi satmayi
düsünmediklerini söyledi. Fenerbahçe ve Besiktas'in milli oyuncuya
talip olduklarini dile getiren Sayitoglu, "Gündemimizde bu oyuncuyu
yurt içinde bir takima gönderme gibi bir düsünceyi hiç tasimadik.
Sartlari degerlendirip, kararimizi ona göre verecegiz. Silahimizi
rakiplerimize kaptirma gibi bir düsünce de tasimiyoruz" dedi.
Amaçlarinin oyuncu satmak degil, kadrolarini güçlendirmek oldugunu
söyleyen Sayitoglu, "Gelecek yil daha iddiali bir takim kurma
amacindayiz" dedi. (YENI SAFAK</span>)
Haberler birbirleriyle o kadar çeliskili ki hangi birine inanacagini sasiriyor insan. Bir yerde servet istediler diyor öte tarafta biz satmayiz diyor. Berezilya dizisi gibi anasini satayim bakalim sonu n'olucak...
Edited by: MyHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak space tarafından gönderildi<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T>
<T>
</TD></TR>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>
Senin mantikla kiyamete kadar sampiyon olunmaz.Tama satildi diyelim peki ayni paraya onun kalitesinde takima hemen uyum saglayabilecek 1 tane TÜRK forvet söyle hatta Türkü bosver yabanci söyle.Fener FAtih'in kasina gözüne hayran degil en iyi Türk forvet o suanda adamlarda ister tabi öenmli olan satmak degil sattikdan sonra alinacak parayla ne yapilacak 1 Lange dahami yoksa 1 Jun dahami alinacak belkidebi Jefferson alip Brezilyayi sallariz ne dersiniz?
Elimizdeki degerleri kullanmazsak hiçbiryere varamayiz herkes biliyor biz istanbul takimlari gibi yildiz getirip sampiyon olamayiz alt yapidan 5-6 oyuncu 3-4 kaliteli yabanci bizi sampiyon yapar yeterki inanalim kaliteli derken yattara'dan szymek'den bahsetmiyorum devamliligi olan adamlar lazim.Söylede bi örnek vereyim Gayse iye dalga geçip begenmedigimiz takim aynen dedigim gibi alt yapidan gelen oyuncularla 3-4 kaliteli yabanciyi harmanlayip sampiyonluga ambargo koymus uefa kupasini almisti ardindan aynen sizin gibi! düsünüp oyuncularini satti,elinden kaçirdi sonra ne oldu o günden bugüne belini dogrultamadi gerçi bence halen dogrultamadiya neyse.Sizin gibiler yönetimde olsa tüm yildizlarimizi satar bi jardel alirsiniz!!!guRbetcigençleR
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi
Silahimizi vermeyiz
Trabzonspor Asbaskani Sayitoglu, "Fatih'i içeride veya disarida bir takima satma gibi bir düsüncemiz hiçbir zaman olmadi" dedi.
Trabzonspor Asbaskani Hasim Sayitoglu, kaptan Fatih Tekke'yi satmayi düsünmediklerini söyledi. Fenerbahçe ve Besiktas'in milli oyuncuya talip olduklarini dile getiren Sayitoglu, "Gündemimizde bu oyuncuyu yurt içinde bir takima gönderme gibi bir düsünceyi hiç tasimadik. Sartlari degerlendirip, kararimizi ona göre verecegiz. Silahimizi rakiplerimize kaptirma gibi bir düsünce de tasimiyoruz" dedi. Amaçlarinin oyuncu satmak degil, kadrolarini güçlendirmek oldugunu söyleyen Sayitoglu, "Gelecek yil daha iddiali bir takim kurma amacindayiz" dedi. (YENI SAFAK)
Baskanin gazetesi dogru yazmis, budur...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
Olaya bir de farkli açidan bakmak lazim. Biz hep Fatih'i suçluyoruz ama farkli açilardan da bakmakta fayda var.Sanirim 2 yil önceki Samsun deplasmani dönüsüydü. Ünyelimetin arkadasimizin aktardigi bir olay vardi. Molada futbolcularla resim çektirip sohbet ettiklerini ve Fatih Tekke'ye, "Bizi sampiyon yapmadan gitme" dediklerini söylemisti. Fatih'in cevabinin da, "Sampiyonluga önce yönetim inanacak." oldugunu belirtmisti.
Son yillarda gelen yönetimlerin icraatlarini herhalde futbolcular da degerlendiriyordur. Elbette onlar profesyoneldir, islerini yapmakla yükümlüdür. Ama TSlu Fatih Tekke'nin de tüm bu olup bitene sessiz kalmasi biraz zor. Belki O da tepkisini böyle gösteriyor. Yani yönetimlerin sampiyonluga inanmadigini ve geregini yapmadigini düsündügü için de daha fazla bu yükün altina girmek istemiyor olabilir.
Özetle, halen daha yönetimin Fatih ile konusup bu isi çözebilecegini düsünüyorum. Yönetim, bu sezon söz verdigi gibi iddiali bir kadro kuracaksa, Fatih ile konusup O'nu motive edebilir. Ama karari kesinse, bir Avrupa klübüne gitmesi kendisini hayrina olacaktir.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
fatihin bu takimda kalmasi sart..birde fenerle ilgili haberleri çikiyor..fener kimmis ki biz rakibimize oyuncu verecegiz.baskan ne yapip yapmali bu oyuncuyu takimda tutmali.ama illede gidecekse bu istanbul degil avrupa olmali..61>34 matematik yalan söylemez...
Yorum
-
BEN EGER FATIH TEKKEYI TRABZONSPOR FORMASINI GIYMEYE BASLADIGI 95-96 SEZONUNDAN BERI TANIYORSAM TÜRKIYEDE TRABZONSPOR DISINDA BIR TAKIMIN FORMASINI GIYECEGINE IHTIMAL VERMIYORUM.BUNUN EN ÖNEMLI NEDENI FATIHIN HER PLATFORMDAYAPTIGI AÇIKLAMALARI DIKKATLE TAKIPETMEMDIR
FATIH SÜRMENEDEKI BIR ILKÖGRETIM OKULUNU HASAN ÜÇÜNCÜ ILE ZIYARETINDE F.B. YE GITMESIHALINDE ALMANYADAKI ABISININ KENDISINI KARDESLIKTEN CIKARACAGINI AYNEN SÖYLEMISTI ( ALMANYADAKI ABISISABAH GAZETESININ ÖDÜL TÖRENINDE YILIN FUTBOLCUSU ÖDÜLÜNÜ ALIRKEN ÖDÜLÜ ÖDÜLÜ ITHAF ETTIGI KISIDIR) FATIH BIR RÖPORTAJINDA ISTANBUL TAKIMLARINDA OYNAMAK AKLIMIN UCUNDAN GECMEZ DIYE BIR LAF ETMISTI. YINE BIR RÖPORTAJINDA ISTANBUL TAKIMLARINDA OYNAYIP OYNAMAYACAGI KENDISINE SORULDUGUNDA BEN TRABZONSPORA GÖZ YASIMI EMEGIMI VE HERSEYDEN ÖNEMLISISAGLIGIMI VERDIM BENIM BÖYLESINE DEGER VERDIGIM TAKIMIM DURURKEN ISTANBUL TAKIMLARINDA OYNAMAM SÖZ KONUSU OLAMAZ DEMISTI. BEN DE BUNA ISTINADEN FATIHIN TÜRKIYEDE TRABZONSPORDAN BASKA BIR TAKIMDA OYNAYABILECEGINE IHTIMAL VERMIYORUM BASINDA CIKAN HABERLER BÖYLESINE BÜYÜK BIR YILDIZI BASININ TRABZONSPORA YAKISTIRAMAMASI VE FATIHI BIR SEKILDE ISTANBUL TAKIMLARINA GETIRME ÇABALARINDAN BASKA BIR SEY DEGILDIR.
Yorum
Yorum