Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi de maçın önemli pozisyonlarının linkini veriyim
    http://zenit.nevasport.ru/goals.php
    Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
    DAHA İYİSİ YOK
    ŞOV.....................BAŞLIYOR

Yorum

• büyüksün be kaptan... helal olsun. yüzümüzü yine sen güldürdün...

Yorum

• Başıralarının devamını diliyorum.Helal olsun Fatih Tekke'ye.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• spb nick uzantılı arkadaşlar gelsede yorumlarını alsak...

Yorum

• Büyüksün kaptan inşallah böyle devam edersin. CM oynarken en hoşuma giden şey yeni transfer ettiğim bi oyuncu ilk maçında gol atttığı zaman "He has scored on his debut" yazmasıydı... aynı kralın yaptığı gibi....

Yorum

• Hayırlı olsun, İnşallah hep böyle devam eder darısı bizim forvetlerin başına
              Fanatik Pacci

Yorum

• zenitin taraftar profili fena değil.maç öncesi balonlar bırakıp şekil yapmışlar.
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

• Fatih şov Rusya'da da devam ediyor...

Yorum

• ah ulen ah ii çıkış yapmş şansda yardm etmiş tabi ama hızlı davranmş yinede neler kaybettik neler oooofffff içim yanıo be valla birazda koyuyo yani insana büyük kaptan ösledik

--acaba gelecek sezon döermi dersiniz??????
                    bz yakamıza tek bir yıldz taktık tüm emek alın teri ve şerefimizle o tek yıldızla hepsini dize getirdik şmdi efelenirler ama korkmasalar uuraşmazlar bzmle o bol keseden dağıtılan yıldızları haklarıyla taksalardı nie korkarlardıki...

Yorum

• kral her yerde kral
                      ben başkanın şampiyonluk istediğinie inanmıyorum bi yıldız gönderlip başka bi tanesi alınmaz gençlerbirliğinden,antepten farkın kalmaz o zmn...
                      ...anti-klişe timi...

Yorum

• Oh, its only turkish language here So i go to english part of your forum)
                        Kind regards,
                        Boris

Yorum

• Bravo kaptan

Yorum

• İlk olarak hakancan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "God created Fatih Tekke to make him score goals"
                            KRAL her yerde KRALdır
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak 1spb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oh, its only turkish language here So i go to english part of your forum)
                              Burada sadece Türkçe var Forumunuzun İngilizce bölümüne gidiyorum.

...

1spb, we can help you about Turkish posts in this topic too, do not worry

1spb, bu konuda da sana Türkçe mesajlarla ilgili yardım edebiliriz, merak etme
                              En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 21:09.

Yorum

• still here 1spb???

Yorum

Çalışıyor...
                                X