Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çek taraftarlar olsa bizi bilgilendirirdi ama foruma gelmeye çekiniyorlardır, "size bir oyuncu verdik, hay vermez olaydık, kusura bakmayın, size de ayıp oldu"
    diye düşünüyorlardır
    Abi harikasın
    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
    N.F.Kısakürek

Yorum

• Dünyanın neresinde olursan ol,bu btaraftarın yüzünü güldürmeyi becerebiliyorsun ya kAPTAN,diyecek hiçbirşeyim yok.Sadce golü senin attığını öğrenince yolun ortasında öyle kocaman bir kahkaha ve çığlık atmışım ki,herkews döndü bana baktı ) " Ne war leyn,Kaptanım gol attı,goool" diyemedim ki )))

Seni çok seviyorum canım Kaptanım,Fatih sultan tekkem...Bahtın açık olsun hep.O yumuruğun hep gururla kalksın havaya 61 numara formanla...

Yuvana döneceğin günü hasretle çekse de bu taraftar,orada mutlu olman için hepimimizn duası...

Seni çoooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Len ben dedim di, bu Kerzhako_arshavinin tipi de bozuk. Zorunuza mı gittiiiii, serrolar. SULTAN geldi, çar da kimmiş
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• ya adam gibi bi takıma gitmiş olsaydı yanmazdım ama yazık oldu fatihe ...
          TRABZONSPOR gibi şampiyonluğa oynayan bi takımda rusya gibi orta halli bi ligin orta halli takımına gitmekmi istiyodu yani... şimdi oralar sıcak ama dondurucu soğuklar gldiğinde çok pişman olacak fatih...
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Fatih'in Sport Express'e yaptığı röportaj
            Tercüme biraz kötü olmuş.
            Ошибка – Translate.Ru - переводчик онлайн и словарь от PROMT: английский, русский, немецкий, французский, испанский, итальянский, португальский, арабский, турецкий, финский, японский, греческий, казахский языки

(zenit_spb'a teşekkürler)

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya adam gibi bi takıma gitmiş olsaydı yanmazdım ama yazık oldu fatihe ...
              TRABZONSPOR gibi şampiyonluğa oynayan bi takımda rusya gibi orta halli bi ligin orta halli takımına gitmekmi istiyodu yani... şimdi oralar sıcak ama dondurucu soğuklar gldiğinde çok pişman olacak fatih...
              1. siraya aralari sadece 6 puan fatih zeniti sampiyon yapar
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ilya, Ti znaesh kakda budit igrait Zenit i CSK ili Dinamo? Ya jivu v Mockva i ya hachu smatri Zenit i Fatih football igra ..
                kakoy (paruski) internet site pamojet mne ?
                est internet site dle zenit fan ? ya toche hachu smatri ..

(Arkadaslar, Ilya'ya Zenit'in moskova takimlari ile maci ne zaman diye soruyom da, Moskova'da yasiom, kismetse gideriz maca.. Belki kralin Zenit formasini aliriz.., kader de krali moskovalarda da mi izlemek var acaba ?)
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• ts1983 tarafından yazılan
                  Telefon bağlantısından aklımda kalanlar:

Fatih Tekke: Başlangıç önemliydi benim için. Traftarın çok fazla beklentisi var. Bir oyuncunun yurtdışında oynaması zor çünkü alışması gerekiyor oraya. Ben yavaş yavaş alışıyorum, bir problem yok şu an.
                  Atilla Gökçe: Takımın oyun karakteri nasıl, hangi ülke tarzına benziyor?
                  FT: Türk ligine benzerlikleri var. Futbol sert oynanıyor ama teknik kapasite fazla yok. Takımlarda bir çok milli oyuncu var. Zenith'in oyun anlayışı defansif ve kontratakla sonuca gitmeye çalışıyorlar. Orta saha pek pas yapan bir özellikte değil, defanstan çıkarılan toplarla kontratak bir futbol oynanıyor.
                  AG: Biraz İtalyan stiline benziyor.
                  FT: ÜSt düzey teknik oyuncular yok, forveti iyi olan sonuca gidiyor.
                  AG: Tekme yedin mi hiç maçta?
                  FT: Evet yedim, ama idmanlar daha sert geçiyor maçlara göre. Bu sabah bir idman yaptık sanki Dünya Kupası finali oynuyoruz gibiydi. Şu an biraz dövüyorlar gibi.
                  AG: (61 gol olayıyla ilgili bir soru sordu)
                  FT: 61 golü ne zamanda atarım süresini söylemedim, o yüzden rahat sayılırım.
                  Onur Şahin: Trabzonspor mağlup başladı, ne düşünüyorsun?
                  FT: Maçtan önce ve sonra arkadaşlar görüştük. Farklı oyunculardan kurulu bir 11 sahaya çıktı. KAyseri hemen hemen eski oyunculardan kurulu bir takım çıkardı. Trabzonspor uyum sorununu aşacaktır. Bunun için biraz zamana ihtiyaç var.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• fatih tekke nin dün gece ntv ye canlı bağlantısını izlemiştim. bu günde golü gördüm. beleş bir gol oldu ancak böle başlaması iyi. oldu. yakın bir zamanda türkiyede olcak inşallah milli takım için.özledik kaptan seni izlemeyi.ilk hafta hep seni aradık trabzonspor forması altında.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ilya'nın (zenit_spb) gönderdiği iki tane video linki var:
                      ftp://81.222.206.100/15tur_zenit_shinnik_1.avi 1. kez 9 dak
                      ftp://81.222.206.100/15tur_zenit_shinnik_2.avi 2. kez 12 dak
                      Maçın önemli anları.
                      62 ve 75 MB

Ayrıca yine Ilya'nın dediğine göre;
                      Fatih Tekke, Rusya'da yayın yapan iki önemli gazetede (Sport-Express ve Soviet Sport), maçın en iyi oyuncusu seçilmiş.
                      Notu 10 üzerinden 6,5'muş. Bunun iyi bir sonuç olduğunu söylüyor.

Hala acamadim linki, Fatihin golu de var mi?
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala acamadim linki, Fatihin golu de var mi?
                        Linkler çalışıyor, Fatih'in golü var mı yok mu bilmiyorum ama benim imzaya bi bak istersen, orada golün linki var.

Yorum

• düşünüyorum da şu an 10 mio € versek kaptanı geri alabilir miyiz?
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                          "7"

Yorum

• ''tekke, Takimina Fazladan 2 Puan Kazandirdi''

Rus basını: Türk'e gol atmak için 24 dakika yetti

Rusya Birinci Lig takımlarından Zenit'e transfer olan milli futbolcu Fatih Tekke, Trabzonsporlu Hüseyin'in Zenit'e transfer olması halinde çok mutlu olacağını söyledi.
                            Rusya'nın en büyük spor gazetelerinden biri olan Sovietskiy Sport gazetesi bugünkü sayısında, Tekke'nin dün Şinnik takımına karşı oynadığı maçtaki performansına ve özel demecine yer verdi.
                            Haberde, Tekke'nin basın tanıtımında Zenit'i Rusya şampiyonu yapmayı ve 61 gol atmayı vadettiği belirtilerek, Tekke'nin maçtan sonra atacağı gol sayısının 60'a indiğine dikkat çekildi

TEKKE: ''HÜSEYİN'İN GELMESİ BENİ MUTLU EDER''

Milli futbolcu Tekke, gazeteye verdiği demeçte, Zenit taraftarlarını överek, ''Petrovskiy Stadı'ndaki taraftarlar süperdi. Türkiye'deki taraftarları andırıyorlar, ancak aralarındaki temel fark, bizim taraftarlar maç öncesinde, Rus taraftarlar ise tüm maç boyunca desteklerini sergiliyorlar'' dedi.
                            Zenit'in bir diğer Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz ile ilgilendiği yolundaki haberlerin hatırlatılması üzerine Tekke, ''Böyle bir şey duymadım, ancak Hüseyin Cimşir'in gelmesini çok isterim. Ben gittikten sonra takım kaptanı Hüseyin oldu. Eğer o Zenit'e gelirse çok mutlu olurum'' diye konuştu.

''TÜRK'E GOL ATMAK İÇİN 24 DAKİKA YETTİ''

Haberde, tribünlerin ilk maçında gol atan Tekke'yi tezahüratlarıyla selamladığı ifade edilirken, ''Türk'e ilk golünü atmak için 24 dakika yetti'' ifadeleri kullanıldı.
                            St. Petersburg'da yayınlanan Nevasport gazetesi de Tekke'nin ilk maçından itibaren takımına zafer kazandırmaya başladığı belirtilerek, ''Tekke kendisine 61 numaralı forma verildiğinde, Zenit için 2 yılda 61 gol atacağı vaadinde bulunmuştu. İyi bir tempoyla başladı'' ifadelerine yer verildi.

''TEKKE, TAKIMINA FAZLADAN 2 PUAN KAZANDIRDI''

Rus Kommersant gazetesinde yer alan haberde ise Tekke'nin Zenit'teki ilk maçında Petersburg takımına fazladan 2 puan kazandırdığı vurgulandı. Komsomolskaya Pravda gazetesi de ''Tekke'nin alınması Zenit'e zafer kazandırdı'' başlıklı haberinde futbolcunun iyi performansına değinilirken Fatih Tekke'nin en iyi bombacı forvet olduğunu yazdı.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• koyverdın gittin bizi,hiç yakıştıramadım ne olursa olsun kalacağına inanıyordum.
                              iskefiyeli

Yorum

• İlk maç ve ilk gol.Eee KRAL'a da bu yakışır..
                                OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
                                TSira TRABZON

Yorum

Çalışıyor...
                                X