Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    düşünüyorum da şu an 10 mio € versek kaptanı geri alabilir miyiz?
    Hiç sanmıyorum.

Yorum

• bence orada Arshavin ve Kherzakhov Fatih i kabullenmek istemiyorlaR.Aldığımız ciddi duyumlar var bu konuda.Böyle olursa Hem Fatih hem de Zenit için ilginç bir dönem olur.Zenit bu oyuncularla Fatih arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilir ileride.Bakalım şimdilik bir komplo teorisi ama...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Alla alla yaa. O zaman beyefendiler atsalardı gollerini. 3 puanı almışlar işte ne istiyolar daha ..dayak mı?
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence orada Arshavin ve Kherzakhov Fatih i kabullenmek istemiyorlaR.Aldığımız ciddi duyumlar var bu konuda.Böyle olursa Hem Fatih hem de Zenit için ilginç bir dönem olur.Zenit bu oyuncularla Fatih arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilir ileride.Bakalım şimdilik bir komplo teorisi ama...
          Bu arada bi düzeltme yapalım, Arshavin ve Kerzhakov muhabbeti, siteye gelen Ruslardan birinin, bunların gol sevincini paylaşmadığını söylemişti. Ama sonra olayı tam olarak gören başka bir Rus, Kerzhakov'un Fatih'i sonra kutladığını ama Arshavin'in uzak durduğunu söyledi, ki dediklerine göre Arshavin anlaşması zor bir insanmış karakter olarak da.

Yorum

• Valla hiç önemli değil, Fatih kabullenmesede iyi kabullenirsede iyi. Kabul edilirse Rusyada bizi temsil eder, kabul edilmezse bize döner.

Yorum

• Ayıdan post, gavurdan dost olmaz. Baslatmasin Arsavin midir ne karin agrisiysa, bastirtmayin lan bize orayi. Az mi vurduk St.Petersburgda kafaniza, Moskof Kefereleri.
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• ben fatihten daha cok goller bekliyorum.

Yorum

• Onlar istedikleri kadar kabul etmesinler baksanıza seyirciler..SULTAN lakabına alışmışlar bile..he he
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada bi düzeltme yapalım, Arshavin ve Kerzhakov muhabbeti, siteye gelen Ruslardan birinin, bunların gol sevincini paylaşmadığını söylemişti. Ama sonra olayı tam olarak gören başka bir Rus, Kerzhakov'un Fatih'i sonra kutladığını ama Arshavin'in uzak durduğunu söyledi, ki dediklerine göre Arshavin anlaşması zor bir insanmış karakter olarak da.
                      sultanımızın canını sıkmasın o arshavinmidir ne karın ağrısıysa. yoksa düzeltiriz onun karakterini

Yorum

• İlk olarak gladyator tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sultanımızın canını sıkmasın o arshavinmidir ne karın ağrısıysa. yoksa düzeltiriz onun karakterini
                        o arshavini arşive kaldırmayalım, kızdırmasın bizi..
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Daha fazla resim için http://fc-zenit.ru/info/viewGallery....gallery_id=141

Zenit_sbp'ye link için teşekkürler..

Yorum

• Vay artis vay, o Trabzonspor'a gelseydi kral öyle mi davranırdı, tam aksine kanatları altına alırdı onu.

Yorum

• zenitten fatih tekkeyi transfer etsek dengeler bozulurmu
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• zafer abi epey bozulur sitres yaratmasın takım üstünde???
                                Hadi eyvallah..

Yorum

Çalışıyor...
                                X