Tekkenin bu haftaki maçı ne zaman ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar günü ligin 14. sırasındaki Amker Perm'le kendi sahalarına karşılaşıyorlar.
Yorum
-
Ulan var yaaa,Emre belözoğlunun,okanın,tugayın,nihatın.....vb dallamaların avrupaya gittiği zamanları hatırlıyorum,oyuna girdikleri dakika ! Attıkları gol ! Asistleri ! Türkiyedeki en s...r boktan spor haberlerinde bile anlatılıp görüntüleri veriliyordu.Fatihin yurt dışı macerası hakkında şu ana kadar sadece 1 cümle duydum onu da atv deki ersin etti.Tebrikler dedi o da 10 sn.Bu kadar başkasına rastlamadım !!!!!!!!!!!Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Valla o ezikleriden gelecek hiç bir habere ihtiyacı yok ki kralın. Yerel gazetelerimiz yapıyo o işi zaten .
Fenere alamadılarya kralı kuduruyolar. Başlarını yerler inşallah"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözlerimin en içine bakıp "Dua et bizim için,olur mu?" demişitn ya hani..yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledön ne olur. . .yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
Yorum