Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak lazkopat5561 tarafından gönderildi

arkadaslar fatih tekke konusunda fenerle anlasildigi ve yeni sezonda artik fenerbahçe için oynayacagi haberleri dolasiyor...

eger böyle bisey gerçeklesirse ben bu takimi birakirim...

yorumlarinizi bekliyorum

...

Hiç bekleme Hemen üyelikden istifa et
    forman falan varsa hemen yolla bize
    seninne isin var be Taraftarlikla falan
    Fatih için bu takimi tutuyorsan git fatihin yeni takimini formasini giy kosa kosa
    [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

fatih fenere gitsin bende bu takimi birakirim eyer fatih fenere giderse trabzonda onun sülalesine bile bakkal ekmek satmaz bunu kendide biliyoo bence tamamen yalan haber
      İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

fatih gitmeli... onun içinde kulübümüz içinde hayirli olacaktir.. fatihi istemdigimden sevmedigimden degil aksine sevdigim için onun avrupada daha iyi yerlere gelmesini isterim..

fb.nin fatihi alacagi falan yok bu haberler uydurma.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

ben fatih gidiyor diye degil bu yönetim eniyileri gönderip (emrah gibi) yerine bes para etmez adamlari(akyel gibi) aldigi için birakiyorum...

eger biz büyük kulüpsek rakibimize en iyi adamimizi satamayiz,satarsak da büyügüz diyemeyiz...

taraftarliga gelince de emin ol sana bes basarim ironmaster...

Yorum

Ironmaster guzel cevap yazmissin. Lazkopat.. Ironmasterin dedigi gibi takim 1 futbolcu icin tutulmaz. Fatih Tekke kimdir ya? babamizin oglumu? Fatih Tekke TS iin bir futbolcusu ve artik TS icin oynamak istemiyorum diyor. O kadar basit. Istemeyen gider arkadas. Bu kapidan trilyonlari kazanmissin her zaman sana kollarini acmis bu taraftar sen yok gitmek istiyorum falan filan diyorsun. Kendini birsey zannediyor. Bence yurusun gitsin 1 fatih gider 100 fatih gelir.
            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
              kaçinci fatih menseili topic..yürü be kaptan giderayak yine kralsin

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Helal olsun ..dakikada bir TEKKE topigi açiliyo ..Ben yazacaktim ama hemen saldirilar baslar diye açmadim ..Alakasi olmayan topiclerde bile sonuç yine TEKKE ye gidiyor ..Gerçekten KRAL sin ...(fenere gitmedigin sürece)
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

LAzkopat! takimci ol adamci degil. Bu takima isterse 3ci lig topculari alsinalr yonetime karsi olurum ama Trabzonsporu birakmam. Ben bu takimi Ali veya Veli icin tutmuyorum. Trabzonspor icin tutuyorum. Isterse hasani huseyini satsinlar onemli degil bunlar. Taraftar hasanci, huseyinci oldumu isimiz o zaman kotu. Bana Trabzonsporda kalmak istiyorum diyen topcular lazim. o saydigin adamlarin hicbiri bunlardan degil ne Emrah trabzonsporda kalmak istiyordu nede Fatih. Emrahin GS olayini unutma.
                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

TSelif, kral durdugu yerin kralidir. Ister fenere ister baska kulube gitsin onun kralligi biter.

Yorum

gitmek istiyorsa gidebilir.
                    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                    legends never die ...

Yorum

bence gitmeli..Takimda gruplasmaya yol açiyo.Istedigi zaman oynuyo istemedigi zaman oynamiyo zaten kendisi de söyledi 4 yildir kafam çok dolu sadece avrupaya odaklandim ama avrupadan onu isteyen olmaz Trabzonspor da onu yollayacak tek fener kaldi oraya gider.Ben gitmesinden yanayim!
                      Somewhere along in the bitterness..

Yorum

kral istiyorsa Avrupaya gitsin, Trabzonsporumuzu orda en güzel sekilde temsil etsin. ama fotomaç gibi fener yalakasi gazetelerin haberlerine bakip kaptani karalamayalim lütfen. bekleyin eger gerçekten böyle bisi olursa ki hiç ihtimal vermiyorum, o zaman sileriz Fatihi. ama simdi asla o bizim hala kaptanimiz...

Yorum

gitmek istedigini defalarca ifade ettti,aklinin rahat olmadigini da söyledi. bu saatten sonra zorla takimdakalmasi ne derece verimli olacaktir ki ?

Yorum

amma uzadi bu konu yaw metin haburaya senin su sari cilit lerinden bi dane vur fatih tekke giderse gitsin fatih tekkeylemi sevdik bu takimi gidisiyle birakacaz. kimin ne hali varsa görsün göndersinler bunlarin alayini malzemecisine kadar.Trabzondan meydandan seç kafana göre 20 tane genci bunlarin yaptiginin aynisi onlarda yapar. Isin özü su kardesim ben sahadaki futbolcuma baktigim zaman ondaki Trabzon inadini, hirsini, asiligini, boyun egmeyen yapisini, inancini görmem lazim yoksa sen dünya starini getirsen benim için hava civa.
                            Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                            Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                            WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

ya arkadaslar bu takimdan zamaninda:

ali kemal....... gitti

ogün...... gitti

abdullah...... gitti

k.orhan ...... gitti

ve daha cok giden olacak...

AMA GERCEK TARAFTARIN RUHU GITMEDI...

EGER TAKIM DEGIL FUTBOLCUYU TUTAN VARSA ODA BASKA TAKIMA TRANSFER OLSUN....

BEN BU RENKLERE ASIGIM FATIHE,AHMETE,MEHMETE DEGIL.........
                              YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

Nereye gitmek istiyorsa gitsin, Ist. takimLarina biLe... Ama bu kadar taraftarin yüzüne nasiL bakar onu biLemem... Birde bu tafartarin yapacagi tepkiLere kendisini hazirLamasi Lazim...
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Çalışıyor...
                                X