Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

www.webdelcule.com var ben zar zor üye oldum [img]smileys/smiley36.gif[/img]registar : kayit demek.. olursunuz heralde. ama nereye ne yazdigimi bulamiyorum. iste az buçuk ispanyolcayla takiliyoruz...

hola amigos: selamun aleykum millet

adios : al hade körusuruk la [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi

İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
      iyi düsünmüssünüz hos düsünmüssünüz de, birisi de Allah rizasi için suraya NTV de LaLiga jenerigindeki Barcelona sarkisini koysun.

manu choa-rumba de barcelona

bi ara upload etmeye çalisirim
      sagol. valla çok iyi olur
      :::TS:::

Yorum

ahada buldum

manu choa-rumba de barcelona

http://rapidshare.de/files/4536007/r...rcelona_www.ek siforum.com_.mp3.html

:::TS:::

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
          <T>
          <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">adamlar oynuyor ya eh bizde onlardan assagiya kalmayiz </TD></TR>
          <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
          <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
          <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
          karadeniz firtinasi

Yorum

Barcelona renkleri disindada bize çok benziyor.Aslinda onlardan tek eksigimiz bizim de bir Roni miz yok.Aslinda bizim baskan barca ile irtibata geçip sportif alanda bi anlasma yapsa çok ii olur.
            Özkan SÜMER

Yorum

aslinda barcaya cok benziyoruz

renkler bordo-mavi, onlarda Eto bizde Fatih Tekke, onlarda Ronaldinho bizde Yattara, onlarda Nou Camp bizde Avni Aker[img]smileys/smiley36.gif[/img], Onlarda 18 yasinda süper oyuncu Messi var bizde 18 yasinda süper defans ufukhan var

gerci onlarin bizim gibi büyük bi kulüp olmak icin daha 40 firin ekmek yemeleri lazim ama zamanla olur[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

onlar 90,000bin biz 22,000
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                  Barcelona renkleri disindada bize çok benziyor.Aslinda onlardan tek eksigimiz bizim de bir Roni miz yok.Aslinda bizim baskan barca ile irtibata geçip sportif alanda bi anlasma yapsa çok ii olur.

Aslina bakarsan, Barça'nin renkleri disinda hiç bir seyi bize benzemiyor. Barça'nin Ispanya'da asiri ayrilikçi bir politikasi olmasi bana her zaman itici gelmistir. Sadece futbol açisindan düsünürsek tamam ama bu adamlar Ispanya'dan ayrilmak istiyor.
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi

Aslina bakarsan, Barça'nin renkleri disinda hiç bir seyi bize benzemiyor. Barça'nin Ispanya'da asiri ayrilikçi bir politikasi olmasi bana her zaman itici gelmistir. Sadece futbol açisindan düsünürsek tamam ama bu adamlar Ispanya'dan ayrilmak istiyor.

Ben ayrilikci tavirlarini da seviyorum onlarin. Bogalarin sislenmesinin zevk ile izlendigi Madrid'in bulundugu ulkeye yakismiyorlar.Bu arada bazilarina gore bizde laz'iz, yani bizde ayrimciliga ugruyoruz burda.

Yorum

@toshiba

Lazlik ile ayrimciligin ne alakasi var.Biz Türkiye'den ayrilmak istiyor muyuz?
                      keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak toshiba tarafından gönderildi
                        İlk olarak Kaya tarafından gönderildi

Ben ayrilikci tavirlarini da seviyorum onlarin. Bogalarin sislenmesinin zevk ile izlendigi Madrid'in bulundugu ulkeye yakismiyorlar.Bu arada bazilarina gore bizde laz'iz, yani bizde ayrimciliga ugruyoruz burda.

Trabzon hem kenti ile hemde takimi ile bu vatana en basta sahip çikan yerdir. Bazi seyleri dikkatli ayirmak lazim.
                        Malik bin Dinar

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                          <T>
                          <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Kayanin son cümlelerini iyi özümsemek ve anlamak gerekir.....[img]smileys/smiley20.gif[/img]</TD></TR>
                          <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                          <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                          <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

Barça'nin maçi basladi. Rakip Osasuna. Umarim Ronaldinho yine akillari karistirir.
                            Malik bin Dinar

Yorum

• barca 9 kisi kaldi ve 2-1 yenildi ve ben chelsea maçi sonrasi bu maçi kaybedeceklerinden emindim,savas gibi maç 11 sari 2 kirmizi kart var...

Yorum

Biraz abartmislar...
                                Malik bin Dinar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X