Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesajı aldınız mı ?
    Merak etme Messi'ye rağmen yeneceğiz
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barça yenerse Real Madrid'i destekleyenler avatarını Barça yapsın,
      Real Madrid yenerse Barça'yı destekleyenler avatarını Real Madrid yapsın...

Ortaya atmak benden, düşünmesi sizden. :P
      İçlerinden biri yapacak zaten bunu diğerleri de yaparsa hoş olur tabii ki

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ''Messi ile karşılaşmak, en iyi ile karşılaşmak anlamına geliyor'' Sergio Ramos

Tehlikenin farkındasınız yani

Ayıp olmadı mı Sergio , Ronaldo'cuğunuza
        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• BİR MAÇTA 4 GOL ATAN 6. OYUNCU
          Arjantinli yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta 4 gol atan 6. oyuncu da oldu. Messi dışında bir maçta 4 gol atan diğer oyuncular, bu başarıya ligdeki grup maçlarında ulaştılar. Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar hiçbir oyuncu bir maçta 5 ya da daha fazla gol atmadı.

1960'da ligin adı Şampiyon Kulüpler Kupası iken Real Madrid'de oynayan Macar oyuncu Ferenc Puskas, finalde 7-3 yendikleri Eintracht Frankfurt'a 4 gol atmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde daha önce bir maçta 4 gol atan oyuncular ve 4 gol attıkları maçlar şöyle:

-Marco Van Basten (Hollanda) 25 Kasım 1992 Milan-Göteborg maçı (4-0)
          -Simone Inzaghi (İtalya) 14 Mart 2000 Lazio-Marsilya maçı (5-1)

-Dado Prso (Hırvatistan) 05 Kasım 2003 Monaco-Deportivo (8-3)

-Ruud van Nistelrooy (Hollanda) 03 Kasım 2004 Manchester United-Sparta Prag (4-1)

-Andrey Shevchenko (Ukrayna) 23 Kasım 2005 Fenerbahçe-Milan (0-4)

*

Son isme ve maça dikkat.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Barca'lı arkadaşlara bir sorum var:

2 seçenek sunulsa önümüze, hangisini kabul ederdiniz ?

-La liga şampiyonluğu

-Barnebau'da Cl şampiyonluğu

?

Yorum

• trabzonspor u tutanlar eger barca yi tutmuyorsa,istanbul takimlarini tutanlara kizmasinlar.cünkü real de onlar gibi her seyi parayla satin aliyor.
              iho istifa.

Yorum

Barca'lı arkadaşlara bir sorum var:

-La liga şampiyonluğu

?
                bence ikiside olacak abi de eğer bir tercih yapmam gerekirse barnebau'da cl şampiyonlugu hemde Lyon dan
                TRABZONSPOR

Yorum

-La liga şampiyonluğu

?
                  Hiçbirinden feragat etme niyetinde değili(m)z..

Amma velakin Bernebau'de kupa alma hazzı bi başka tabiki..

Evet Lyon olursa bu bambaşka boyutta olucak elbette ayrıca..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

-La liga şampiyonluğu

?

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BİR MAÇTA 4 GOL ATAN 6. OYUNCU
                      Arjantinli yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta 4 gol atan 6. oyuncu da oldu. Messi dışında bir maçta 4 gol atan diğer oyuncular, bu başarıya ligdeki grup maçlarında ulaştılar. Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar hiçbir oyuncu bir maçta 5 ya da daha fazla gol atmadı.

1960'da ligin adı Şampiyon Kulüpler Kupası iken Real Madrid'de oynayan Macar oyuncu Ferenc Puskas, finalde 7-3 yendikleri Eintracht Frankfurt'a 4 gol atmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde daha önce bir maçta 4 gol atan oyuncular ve 4 gol attıkları maçlar şöyle:

-Marco Van Basten (Hollanda) 25 Kasım 1992 Milan-Göteborg maçı (4-0)
                      -Simone Inzaghi (İtalya) 14 Mart 2000 Lazio-Marsilya maçı (5-1)

-Dado Prso (Hırvatistan) 05 Kasım 2003 Monaco-Deportivo (8-3)

-Ruud van Nistelrooy (Hollanda) 03 Kasım 2004 Manchester United-Sparta Prag (4-1)

-Andrey Shevchenko (Ukrayna) 23 Kasım 2005 Fenerbahçe-Milan (0-4)

*

Son isme ve maça dikkat.
                      Bu maçlarda herhangi birinin 4 gol atması olabilir. Zira Andrey'in ki malum zaten.
                      Ama Arsenal'e karşı 4 gol atmak pahabiçilemez olsa gerek.

Bu hafta Messi PES idolünde devam ederse El classico'da şov olabilir. Nesıl olsa büyük maçların da büyük topçusu O.
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        trabzonspor u tutanlar eger barca yi tutmuyorsa,istanbul takimlarini tutanlara kizmasinlar.cünkü real de onlar gibi her seyi parayla satin aliyor.
                        Duyanda, Barçayı fakir bir kasaba takımı zanneder
                        Maddi açıdan Barçayla Realin ne farkı varki!!
                        Realin aldığını Barça, Barçanın transfer ettiğinide Real rahatlıkla transfer edebilecek imkana sahip.
                        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Ronaldo, Messi için ne dedi?

Tüm dünya Messi'yi konuşurken Arjantinli yıldızın en büyük rakibi olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, 'ezeli rakibi'nin formunu değerlendirdi!.. Portekizli yıldız, merakla beklenen El Clasico hakkında da konuştu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nde gelecek Cumartesi günü oynanacak ve ''El Clasico'' olarak adlandırılan Real Madrid-Barcelona maçı öncesinde basın toplantısı yapan Cristiano Ronaldo, ''Herkes benden ve Messi'den konuşuyor ama sadece ikimiz oynamayacağız, bu kişisel bir düello değil'' dedi.

Antreman sonrasında basının karşısına çıkan Ronaldo, Messi ile kendisi hakkında basında yapılan karşılaştırmalarla ilgili, ''Messi'nin mükemmel bir sezon geçirdiğini düşünüyorum. Birçok gol atıyor ve eminim ki şimdi ve her zaman en iyilerin arasında olacak'' değerlendirmesini yaptı.
                          Messi ile çok farklı karakterde futbolcular olduklarını, ayrıca Arjantinli futbolcuya göre daha uzun ve geniş olduğunu ifade eden Ronaldo, ''Umarım Messi çok gol atmaya devam eder ama Cumartesi akşamı değil! İyi bir futbolcu ama tek başına oynamıyor. Takım arkadaşlarının da payı var. Futbolu bilenler ne demek istediğimi anlamıştır'' şeklinde konuştu.

Messi'nin Arsenal maçında attığı 4 golü El Clasicoda atmayacağını ama çok da büyük konuşmamak gerektiğini belirten Ronaldo, ''El Clasico'daki topu ben götürmek istiyorum'' diyerek, gol atmak için çok hırslı olduğunu gösterdi.

Bu arada İspanya'daki ilk yılında kendisinin de iyi işler yaptığını ve gelecek sezonlarda da en iyilerden biri olacağını savunan Portekizli futbolcu, Real Madrid'in kupalar kazanmasına yardım etmek istediğini vurguladı.

''Hiçkimseye birşey göstermek zorunda değilim. Burada olduğum zamandan beri zaten gösterdim. Yapmam gereken son yıllardaki ve son maçlardakini yapmak'' diyen Ronaldo, ''Özel bir maç olacak. İki takımın aynı puanda olması çok güzel. Umarım bizim için herşey yolunda gider ve kazanırız. Barcelona'ya saygı duyuyorum ama korkmuyorum. Eğer kaybedersek kötü bir yıl olabilir ama eminim ki kazanacağız'' diye ekledi.

Ronaldo, Barcelona'nın geçen yılın en iyi takımı olduğunu, ancak bunu tekrarlamak için bu yıl da Şampiyonlar Ligi ve La Liga'yı kazanması gerektiğini dile getirdi.

Ligtv

* * *

İbra'dan Real'e gönderme!

Barcelona'da forma giyen İsveçli golcü futbolcu Zlatan İbrahimoviç, takımının ''tarih yazdığını'' söyledi.

İbrahimoviç (29), İtalya'nın ''La Gazzetta dello Sport'' gazetesine yaptığı açıklamada, ''Bu takım tarih yazıyor. Ben de bu takımın bir parçası olmaktan son derece mutluyum'' dedi.

Barcelona'nın yaptığını daha önce hiç kimsenin yapmadığını iddia eden golcü futbolcu, ''Ben yolun yarısında geldim, ama yine de burada olmaktan memnunum. Burada olmak büyük onur. Umarım böyle devam eder'' diye konuştu.

Motivasyonlarını korudukları sürece, daha ileri gidebileceklerini belirten İbrahimoviç, ''Kazanmak ve eğlenerek, şahane bir şekilde oynamak çok güzel bir şey. Bütün dünya Barcelona'yı izliyor'' ifadelerini kullandı.

İbrahimoviç, kaybetmeyi sevmediğini, her zaman kazanıp daha ileri gitmeyi düşündüğünü ve ''bu mantalitenin Barcelona'da olduğunu'' ifade etti.

Teknik direktör Josep (Pep) Guardiola'nın kendisiyle başta açık konuştuğunu ve kendisinden ne istediğini söylediğini ifade eden İbrahimoviç, ''Benden direkt ne istediğini söyledi. Bir antrenörün oyuncusuna neyi istediğini böyle söyleyebilmesi bence çok önemli. Pep, fevkalade biri'' ifadelerini kullandı.

İtalya ile İspanya futbolunu da karşılaştıran İbrahimoviç, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Serie A ile La Liga çok farklı. Burada daha fazla topa sahip olmalısınız. Topla daha çok çalışıyoruz. İtalya'da Mourinho ile daha çok taktik ağırlıklı çalışıyorduk. İtalya'da bir gol atınca başarılı sayılıyorsunuz, ama burada öyle değil. Barcelona'da iyi futbol oynamaya devam etmelisiniz. Bu da benim buraya gelme nedenlerimden biri.''

REAL MADRİD'E GÖNDERME
                          Demecinin son kısmında hafta sonunda ''El Classico''da karşılaşacakları ezeli rakipleri Real Madrid'e, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne değinerek, göndermede bulunan İsveçli yıldız, ''Bernabeu'da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak çok şahane olabilir. Bu finali oynamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' dedi.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

trabzonspor u tutanlar eger barca yi tutmuyorsa,istanbul takimlarini tutanlara kizmasinlar.cünkü real de onlar gibi her seyi parayla satin aliyor.
                              Çok saçma bir benzetme olmuş arkadaşım kusura bakma. Ben Real'i tutuyorum,İstanbul takımlarındanda nefret ediyorum...

Barca katolonya takımı ve onlarda ayrı cumhuriyet olduklarını idda ediyorlar. Bizde de buna benzer takımlar var. Anlamışsındır umarım...
                              En son Hüseyin Bağdat tarafından düzenlendi; 09.04.2010, 10:57.
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

Ben de şimdi Barcelona'yı başka bir takıma benzetirdim ama neyse
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X