Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Real Madrid şu dakikadan sonra Kaka'yı alamaz. İmzamıda atarm. Robben transferine gelince, Sol kanatta Carlos varken adam defans + orta sahayı bir arada kullanıyordu. Şimdi Carlos gitti defansa sol bek ve orta sahanın soluna bir futbolcu almaları gerekiyordu. Robben iyi bir tercih mi ? Bence evet. İngiltere 'de sürekli sakatlanıyordu çünkü İngilizler fiziki mücadeleyi seviyorlardı. Ama İspanya 2-3 takımın hegemonyasında.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• saviola dan bu işi beklemezdim ama futbol bu tabii,adam profesyonel...

insallah hüsran olur sonu da Barça dan ayrıldığına pişman olur..

Kaka bu hatayı yapmaz bana göre,kendisi Milan da mutlu..

Yorum

• antrenmanlara başladı transferlerimiz ilk hazırlık maçımız 26'sında Dundee ile
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          antrenmanlara başladı transferlerimiz ilk hazırlık maçımız 26'sında Dundee ile
          fark maçımız olacak..Henry 3 atar en az..

Yorum

• renklerınden dolayı buyuk sempatı duydugum barcanın antrenorunu rustuyu zamnında oynatmadıgı ıcın hıc sevmıyorum

Yorum

• helal real be robbende geldi...
              bizim takımda iş yok seninle sevinelim bari...

Yorum

• Real, Barçalı yıldız için atağa kalktı

İspanya 1. Futbol Ligi Şampiyonu Real Madrid'in, Barcelona'nın yıldız futbolcusunu Bernabeu'ya getirmek için 60 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor

Real Madrid'in, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Andres Iniesta'yı Bernabeu'ya getirmek için 60 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor.

Javier Saviola'yı ezeli rakibi FC Barcelona'dan transfer ederek dikkatleri üzerine çeken La Liga Şampiyonu Barcelona'nın şimdi de Katalan ekibinin İspanyol yıldızı Andreas Iniesta'nın peşinde olduğu iddia ediliyor.

İspanyol basınında yer alan haberlerde Real Madrid'in Iniesta transferi için 60 milyon euroyu gözden çıkardığı vurgulanıyor. İspanyol basını, Real Madrid'in Arsenal'in yıldızı Cesc Fabregas'ı renklerini bağlamayı başaramayınca Iniesta'ya yöneldiğini de okurlarına aktarıyor.

23 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu 2002-2003 sezonundan beri Barcelona'nın formasını giyiyor.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• Kaka'ya servet
                  R.Madrid'in, Milan'ın Brezilyalı starı için rekor bir teklif yapacağı öğrenildi.

Real Madrid’in, uzun süredir peşinden koştuğu Milan’ın Brezilyalı yıldızı Kaka için inanılmaz bir teklif yapacağı öğrenildi. Marca Gazetesi’nde çıkan habere göre, Real’in önümüzdeki sezon sonunda İtalyan ekibinin kapısını Kaka için 104 milyon Euro’luk bir rakamla (182 milyon YTL) çalmaya hazırlandığı iddia edildi. 2011 yılına kadar Kırmızı-Siyahlılar’la kontratı bulunan Kaka’ya 8 yıllık bir sözleşme imzalatmayı planlayan Madrid temsilcisinin, Sambacı’ya senelik vereceği ücretin ise 13 milyon Euro (22.7 milyon YTL) olacağı iddia edildi. İspanyol basını bu haberle çalkalanırken, Çizme basını da bu iddiaları doğruladı. Öte yandan Chelseali Robben için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Barış(Oflu144) yoksa dediklerimiz gerçekleşicek mi?
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• R.Madrid, Kaka için inanılması güç bir teklif hazırlığında. İspanyol devi, halen Milan'la sözleşmesi devam eden Sambacı'ya 8 yıllık sözleşme imzalatması hedefliyor... R.Madrid'in, Milan'ın Brezilyalı starı için rekor bir teklif yapacağı öğrenildi.

Real Madrid'in, uzun süredir peşinden koştuğu Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka için inanılmaz bir teklif yapacağı öğrenildi.

Marca Gazetesi'nde çıkan habere göre, Real'in önümüzdeki sezon sonunda İtalyan ekibinin kapısını Kaka için 104 milyon Euro'luk bir rakamla (182 milyon YTL) çalmaya hazırlandığı iddia edildi.

2011 yılına kadar Kırmızı-Siyahlılar'la kontratı bulunan Kaka'ya 8 yıllık bir sözleşme imzalatmayı planlayan Madrid temsilcisinin, Sambacı'ya senelik vereceği ücretin ise 13 milyon Euro (22.7 milyon YTL) olacağı iddia edildi.

İspanyol basını bu haberle çalkalanırken, Çizme basını da bu iddiaları doğruladı. Öte yandan Chelseali Robben için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Barış(Oflu144) yoksa dediklerimiz gerçekleşicek mi?
                      Bence fazla hayal kurmayın
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öyle ama bakarsın gerçekleşir ablacım
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet elif bencede,bunlar iyice uçmuş..

Yorum

• Barça,lig hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü,oldukça neşeli bi ortam da yapılan idmanda futbolcuların yüksek morali gözlerden kaçmadı. Rijkaard antrenman da izlandalı oyuncu Gudjohnsenle yakından ilgilendi.

VİVA BARÇA
                            En son Sacit tarafından düzenlendi; 22.07.2007, 23:09.

Yorum

• Kaka: "Ayrılmayı asla talep etmedim!"

"Böyle bir isteğim hiç olmadı." Milan'ın yıldız oyuncusu Brezilyalı Kaka basında çıkan takımdan ayrılmayı ve Real Madrid'e gitmeyi talep ettiği haberlerini yalanladı ve transfer konusunda İspanyol kulübünün tüm ümitlerini tüketmiş oldu.

"Milan'dan böyle birşey talep etmedim. Taraftarın içi rahat olsun, Silvio Berlusconi'nin söyledikleri kesindir. Benim takımımla 2011 yılına kadar kontratım var ve Milan beni satmayı düşünmediği sürece transfer için tüm kapılar kapalıdır. Bu Real Madrid için de geçerli."

"Kendimi Milan'da bir sembol olarak görüyorum."

Milan'ın yıldız oyuncusu Brezilyalı Kaka özellikle İspanyol Marca ve As Gazeteleri'nde çıkan takımdan ayrılmayı ve Real Madrid'e gitmeyi talep ettiği haberlerini yalanladı ve transfer konusunda İspanyol kulübünün tüm ümitlerini tüketmiş oldu.

Real Madrid bu yaz almaya çalıştığı Cristian Chivu, Cristiano Ronaldo ve Cesc Fabregas'tan olumsuz yanıt aldı. Santiago Bernabeu ekibi Pepe, Christoph Metzelder, Jerzy Dudek ve Javier Saviola'yıysa renklerine bağlamayı başardı.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Buda kapak =)

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X