Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İspanya | La Liga

gön|ümüzüm kardes takimi barce|ona hakkindaki herseyi burada tartisiy0ruz an|atiy0ruz!...
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

niye gönlümüzün kardes takimi oluyoki barcelona. Bi renkleri bordo mavi onun haricinde barcelonayi destekledigimiz dar bana bi tüyo gelmedi. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Uftin Karalardayım...

Yorum

chelsea'yi geçmeleri çok iyi oldu..gelenek paraya, tevazu kibre galip geldi[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Gönlümüzün takimi Barcelona... [img]smileys/smiley32.gif[/img]iste bu . bu baslik güzel olmus... [img]smileys/smiley32.gif[/img]resim falan da koyalim. Eskiden bi koemanlari vardi. çocuktum o zamanlar zar zor hatirliyom ama aglari delerdi be . hamiden iyi olmasin.

ah o renkler.. o renkler hiçbir zaman yenilmemeli...

Barcelonayla Trabzonsporumuz kaç defa karsilasti ?

ben bitek 1 - 0 lik ve 7 -2 maçlari biliyorum

Yorum

seneye lampard ve hanry i aldilarmi süper bir takim olur
          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

iyi düsünmüssünüz hos düsünmüssünüz de, birisi de Allah rizasi için suraya NTV de LaLiga jenerigindeki Barcelona sarkisini koysun.
            :::TS:::

Yorum

hiç sorma yaw. henry geldimi tamamdir...

Yorum

• Mükemmel takim ve mükemmel futbolculari var.Lampardi ben barcaya yakistiramiyorum nedense.

Saygilarimla,

Yorum

<DIV>Bence Lampard süper olur ama henry'ye gerek yok aslinda</DIV>
                  <DIV>gerci ronaldinho orta sahaya cekilirse forvette larsonda gidiyo sezon sonunda ozaman hery olabilir</DIV>
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

bencede yaaaa
                    www.heygenc.org

Yorum

İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
                      iyi düsünmüssünüz hos düsünmüssünüz de, birisi de Allah rizasi için suraya NTV de LaLiga jenerigindeki Barcelona sarkisini koysun.

manu choa-rumba de barcelona

bi ara upload etmeye çalisirim
                      Her daim TRABZONSPOR!
                      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                      "7"

Yorum

<TABLE height=150 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=576>
                        <T>
                        <TR>
                        <TD vAlign=center align=middle width=167>
                        <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
                        <T>
                        <TR>
                        <TD bgColor=#000000></TD>
                        <TD bgColor=#807b8d rowSpan=2></TD></TR>
                        <TR>
                        <TD bgColor=#807b8d></TD></TR></T></TABLE></TD>
                        <TD width=9></TD></TR></T></TABLE>
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

eto'o [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

messi[img]smileys/smiley32.gif[/img]

deco[img]smileys/smiley32.gif[/img]

ronaldinhio[img]smileys/smiley32.gif[/img]...bide o muhtesem RENKLERI[img]smileys/smiley20.gif[/img]
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

ya su dik tribünlerde nasil oturuyorlar ya.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

adamlar nasil maci izliolar en tepeden ya ha helikopterden izlemisin ya ordan bide barceloenanin taraftar sitesi bilen varmi ordan bir bakalim ene yaparlar???imiler
                              ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X