Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şampion olurr inş. çok istediler bu sene yaa

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ulan 2 haftadır son dk golleri ile kazanıyo bu madrid ne ballı takım yavv
      Sanki bizim ligimizde geçen sezon bi takımda böyle kazanıyodu. sonra şampiyon olmuştu

Real Madrid bu sene şampiyon olursa Barcelona'nın acemiliğine borçludur. Barcelona açık ara farkla şampiyon olmalıydı -

Real Madrid galibiyeti olmayan takımlara maç verdi bu sezon
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ya barcelona olmasın bu senede akıllansın madrid olur inş.

Yorum

• bu akşam deportivoyu yenip barçanın belalısı getafeyi desteklicez
          Bordomavi.net

Yorum

• getafe süpriz yapabilir gene ii kadroları var

Yorum

• real deportivoyu 3-1 yenip haftayı lider kapatmayı garantiledi..barca 2. dk. da ronaldinho nun attığı golle getafe karşısında 1-0 önde...

Yorum

• ronaldinho gördüğü kırmızı kart sonrası gösterdiği davranışla ne kadar şımardığını herkese göstermiştir

haftaya ronaldinho ve edmilson cezalı duruma düştü

real zaragozayı rahat geçecek eminim
                En son Fatih tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 14:37.
                Bordomavi.net

Yorum

• Sevilla bu hafta yine galip.

Bu hafta La Liganin son macinda kendi sahasinda Sevilla Zaragozaylan karsilasti sahadan 3:1 galip ayrilirken bir kez daha sampiyonlugun pesini birakmayacagini kanitladi, burdan tüm yüregimle Sevilla takimina son kalan iki macinda basarilarini diliyorum umarim bu son iki maci kazanip bir mucize gerceklestirip sampiyonluga ulasir.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• hiç umutlanmayın arkadaşlar real bu sezon şampiyon..

Yorum

• ah o real maçı ah o real maçı... kralcılar şamp olacağına barce şamp olsun
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• sevilla dün gece zaragoza gibi rakip karşında çok önemli 3 puan alıp real le barca yı takibini sürdürdü ne diyelim yoları açık olsun fazlasıyla hak ediyorlar şampiyon olmayı

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ronaldinho gördüğü kırmızı kart sonrası gösterdiği davranışla ne kadar şımardığını herkese göstermiştir

haftaya ronaldinho ve edmilson cezalı duruma düştü

real zaragozayı rahat geçecek eminim
                          ronaldinyo 2 maç da ceza alabilir real zaragoza yı yenerse bu işi % 85 bitirir

Yorum

• çok beklersiniz zaragozayı rahat yeneceğiz diye zaragozadan 6 yediğinizi ne çabuk unuttunuz . benim realin puan kaybedeceği 3 maç var diyordum 2 sinde kaybetmadiler ama burda kaybedecekler.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Barça,zorlu maçtan 3 puanla ayrıldı ve yoluna devam etti.60 dk on kişi oynayan Barça rakibine fazla pozisyon vermedi.

ulan bu yıldız düsmanı bazı kasaplar futbolu ne hale getiriro.Ronaldınho'nun yediği kırmızı kartta kendisine iki kere tekme atıldı hakem görmedi,(düsündürücü)hemde hakemin gözü önünde.Ronaldınho'nun attıgı tekmeyi gördü.resmen utanç
                              verici.Ronaldınho maçtan sonra resmen isyanlardaydı ben bile böyle isyan ettıgını görmemıstım bu maça kadar.
                              Genç Arjantinli Messi yine muhteşemdi
                              En son Sacit tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 16:01.

Yorum

• sacit sen sıkma canını bu sene şampiyonuz bu hafta sonu zaragoza bildiğimiz zaragoza gibi oynarsa şampiyonluk gelecek.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X