şampion olurr inş. çok istediler bu sene yaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan 2 haftadır son dk golleri ile kazanıyo bu madrid ne ballı takım yavv
Real Madrid bu sene şampiyon olursa Barcelona'nın acemiliğine borçludur. Barcelona açık ara farkla şampiyon olmalıydı -
Real Madrid galibiyeti olmayan takımlara maç verdi bu sezonTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
-
Sevilla bu hafta yine galip.
Bu hafta La Liganin son macinda kendi sahasinda Sevilla Zaragozaylan karsilasti sahadan 3:1 galip ayrilirken bir kez daha sampiyonlugun pesini birakmayacagini kanitladi, burdan tüm yüregimle Sevilla takimina son kalan iki macinda basarilarini diliyorum umarim bu son iki maci kazanip bir mucize gerceklestirip sampiyonluga ulasir.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleronaldinho gördüğü kırmızı kart sonrası gösterdiği davranışla ne kadar şımardığını herkese göstermiştir
haftaya ronaldinho ve edmilson cezalı duruma düştü
real zaragozayı rahat geçecek eminim
- Alıntı
Yorum
-
çok beklersiniz zaragozayı rahat yeneceğiz diye zaragozadan 6 yediğinizi ne çabuk unuttunuz . benim realin puan kaybedeceği 3 maç var diyordum 2 sinde kaybetmadiler ama burda kaybedecekler.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
- Alıntı
Yorum
-
Barça,zorlu maçtan 3 puanla ayrıldı ve yoluna devam etti.60 dk on kişi oynayan Barça rakibine fazla pozisyon vermedi.
ulan bu yıldız düsmanı bazı kasaplar futbolu ne hale getiriro.Ronaldınho'nun yediği kırmızı kartta kendisine iki kere tekme atıldı hakem görmedi,(düsündürücü)hemde hakemin gözü önünde.Ronaldınho'nun attıgı tekmeyi gördü.resmen utanç
verici.Ronaldınho maçtan sonra resmen isyanlardaydı ben bile böyle isyan ettıgını görmemıstım bu maça kadar.
Genç Arjantinli Messi yine muhteşemdiEn son Sacit tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 16:01.
- Alıntı
Yorum
-
sacit sen sıkma canını bu sene şampiyonuz bu hafta sonu zaragoza bildiğimiz zaragoza gibi oynarsa şampiyonluk gelecek.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
- Alıntı
Yorum
Yorum