nolacagdiiiiiiiiii[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
1, 2 yetmez 3. yolda
BARCA FİNALDE
japonya'da devam eden Kıtalararası Dünya Şampiyonluğunun yarı final maçında La Liga devi Barcelona, Meksika temsilcisi CF America ile karşılaştı.Rakibini 4 golle bozduna uğratan Katalanlar adını finale yazdırdı.
Bu arada ön libero arıyoruz ya America takımının 11 numaralı oyuncusu(ismini hatırlayamıyorum) çok süper oynadı ama yetmedi tabi.Defansif yönü kuvvetli olduğu kadar bol bolda şut çekti Barca kalesine.Brezilya'ya uğramışken Meksika'dan alıversinler canım
- Alıntı
Yorum
-
caykarali_erdal
İlk olarak Samsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük Barca...
Sampiyonlar ligide bizim [img]smileys/smiley20.gif[/img]
En buyuk Allah sonra Turkiye ve ondan sonrada Trabzonspor
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
yeni bir başlık açıp kalabalık yapmaktansa barça başlığından devam edelim dedim.
şampiynlar liğinin belkide en zor eşleşmesi olan
BARAÇA - LİVERPOOL eşleşmesini gündeme getirmek istedim. son şampiyonlar liği şampiyonu bu sene sakatlıklardan tam kendimi kurtardım derken. yeni bir krizle gündeme geldi hemde liverpool maçı gibi bir maçı öncesi. bakalım iki hafta önce patlak veren eto 'o rijkard krizine rağmen barça neler yapacak.
barça bu turu geçeceğine inandığım bir takım ancak. şampiyonlar liğinin en zor eşleşmesi olduğunu untmamak lazım. ben çok keyiifli bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. herkesi ekran başına bekliyoruz.
BARÇA
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledarisi diger bordo-mavililerin basina
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kingfisher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya 02 oynadım bu maça arkadaşlar
şimdiden kuponu yırtıp atmyım lütfen ....Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
- Alıntı
Yorum
Yorum