Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İyi yayınlar Tunga Abi...
Dinlemedeyiz....Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
İyi yayınlar tunga abi.İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i RumiYorum
-
iyi yayınlar tunga abi 1 haftadır forumdan uzaktaydım. ama yine yayınızı dinleyemeyecğim. alttan d zımart aldım liverpool maçına bakıcam. iyi yayınlar.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
iyi yayınlar tunga abi.serdar bali konusunda ben oy verenlerdenim.gerçi orda da söylemiştim ya burda da söyliyim dedim.hoş vakit geçti diğer adayları hatırlayamıyorum ama ona verdim herhalde.belirteyim dedim nedense
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...Yorum
-
Tunga abi senden bir ricam var.
Biliyosun radyosporda trabzonspor prağramı adı altında bir proğram yapılmakta Engin çınar beyfendi tarafından.
Abi ben her saat dinlerim radyosporu ve telefon ve mesajlarımlada katılmaya çalışırım zaman zaman trabzonsporu ve bordomavi.net'i temsil etmek adına.
Fakat sayın Engin bey'in proğramı başladığında utancımdan radyoyu kapatıyorum.
Mesaj veya telefon açıpta Engin bey'i mahcup etmekte istemiyorum.
Kısaca Engin çınara ulaşılabilirmi acaba proğramı yapmama konusunda tabi onu kırmadan söylenebilirmi...? Bizler onuda seviyoruz fakat herkez işini yaparsa çok daha iyi olur düşüncesindeyim....
Teşekkürler...
Selamlar....İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
-
-
sağol abi...İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
-
Tunga abi iyi yayınlar kolay gelsin..."Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
-
Teşekkürler
Sorularınız olursa yine ister bu başlıktan, ister özel mesajla bana bildirebilirsiniz.
Dinlemek için grafiğe tıklayınız!

Ya da bu linki winamp'ta açınız:
http://radyo.bordomavi.net:8000/listen.plsTrabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum