Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Tunga abi iftar yemeğimizde maçıda izleyebilecekmiyiz bir bilgin varmı?İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i RumiYorum
-
Menü - Mesajlar- Yeni SMS Mesajı - 6761 – TS
Tunga abi bu sıra yanlış. Önce mesajımızı yazalım sonra numarayı girelim da
Ts yaz 6161'e gönder.
İyi yayınlar…
Yorum
-
`sayin cavit caglarin bu maci izlemesini cok isterdim``
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
Tunga abi seninde dediğin gibi bordomavi.net'ten bal gibi o proğramları yapabilecek kapasitede arkadaşlar mevcuttur.
Ahmet ağaoğlu bir proğramında şunu söylemişti her gece 12-1 arası bordomavi.net' ziyaret edip gelişmeleri takip ettiğini söylemişti.
Acaba bir konu açılıp Ahmet ağaoğluna duyurulabilirmi bu konu.
Eminimki bişeyler yapıcaktır..İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i RumiYorum
-
-
iyi yayınlar Tunga,
+1 Ahmetler de çay içiyorduk
Yeni geldim ,herkese selamlar..
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Gizli güçler beni ayırsada geri döndüm.
Konuşmanın en heyecanlı yerinde kesildi hat, umarım çok fazla şey kaçırmadım.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Yorum
-
Harun abi,
Sakaryada yanlız olmayabilirsin...
Bu şarkıyı bende üstüme alıyorum izninle...Benimde Sakarya'ya gitme ihtimalim var...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum