Teşekkürler Tunga abi.
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ya da bu linki winamp'ta açınız:
41. Yıl Albümü'nü dinliyoruz...Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
Teşekkürler..
Turan Şahin'in "Meydan Yolu Yokuştur" parçasını da kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Eski albümler, eski marşlar ve şarkılarla 18:15'e kadar yayındayız.
BMN'yi gezerken kulağınızın pası silinsin diye
Trabzonsporlu olmak...
-
teşekkür ederiz 41. yıl marşları için''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---Yorum
-
-
ha! ha! çok güzel
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
-
Tunga abi biz de bu konu(marş) ile ilgili sana bilgi verecektik ki sen erken davrandıın...
teşekkürler paylaşım için......mutedil dalgalı..
fırtına ihtilal efsane
Yorum
-
yayın gitti ama bir sorun yok dimi yada sorun bende mi?''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
-
Programımız başlamak üzere.
Yine önce gündemi değerlendirecek ve karşılıklı sohbet havasında bir program yapacağız.
Sorularınız olursa yine ister bu başlıktan, ister özel mesajla bana bildirebilirsiniz.
Dinlemek için grafiğe tıklayınız!

Ya da bu linki winamp'ta açınız:
http://radyo.bordomavi.net:8000/listen.pls
Başladık....Trabzonsporlu olmak...
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum