Tunga abi belki haberiniz vardir diye soruyorum, Trabzonspor TV ile alakali bir bilgi varmi?
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kim demiş harun programın akışını bozduğunu
Senin tungadan çok bi fazla isteğin olmadıki,belki programın yüzde 80 nine bile tekabül etmiyor
birde bana özelden attığın (sanırım 17 tane
) "tunga abiden benim adıma birol topaloğlunu istermisin" haricinde programı pekte sabote ettiğin söylenemez
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Sponsor konusunda çok sevindim, yanlış anlaşıldım özür dilerim. Forum yöneticiliği maksatlı görev demek istemiştim, elbetteki görev başındayız...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Tunga ana sayfamıza girişe sms kampanyasını hatırlatan bir ilan yapılamazmı...
Sms kampanyası neden camiamız ve kentimiz tarafından ilgi görmüyor??
BMN bu kampanyanın yaygınlaştırması için misyon üstlemelimi??Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)Yorum
-
İyi yayınlar Tunga abi.
Şampiyonlar ligine daldık kaçırdık güzelim yayını. Gerçi kota nedeniyle pek dinleyemezdim ama yine muazzam bir yayın olduğundan hiç şüphem yok.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
yazmıştım Trabzonspor tv başlığına
İlk olarak Burçak tarafından gönderildiDün Trabzonda bjk maçı öncesi gerçekleştirilen iftar yemeğinde, İsmail abinin daveti üzerine yemek sonrası çay içmeye BordoMaviCafeye gelen Saner Ayar ve bazı yöneticiler önemli açıklamalarda yaptılar.
Saner Ayarın yaptığı önemli açıklamalardan biride kuşkuşuz TS Tv idi. ve 100 kişinin huzurunda söylediği, TS Tv nin sene sonunda yayına yetiştirileceği.
Yani 3 4 ay içinde Tv miz herşeyi ile hazır halde olacak. ve yerel tv kalitesinde değil ulusal kanal ayarında çok kanalla yarışabilecek kalitede olacak.
Teşekkürler Yönetim2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Iyi yayinlar Tunga abi. Kolay gelsin.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
Taraftarımız avrupaileşiyor Murat Abi. Oturarak tezahurat yapmak ne güzel birşey yahu enerjini bağıramaya harcıyosun. Sonra alkışlar senin dediğin gibi. Bir stadı haketti taraftarımız yani
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum