Trabzon istediği zaman 5 atar 10 atar Allah Razı olsun abi. Tüylerim diken diken oldu
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İyi yayınlar efendim....Geç kaldık ufaklık uyumadı bir türlü
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Biraz geç oldu ama geldim Tunga Abi.
Çalmadıysan Slaven Biliç'in Hırvatistan milli takımı için yaptığı şarkıyı çalar mısın?
Tekrardan iyi yayınlar..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
Ya da bu linki winamp'ta açınız:
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
-
Las Palmas, ne alakaysa, o geldi birden aklıma.
Oktay Derelioğlunu özledim sanırım
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Athletico madrid diye sallayacaktım az kalsın. çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
Abi öyle tüyo mu olur?
Baş harfi sev soyadı Villa gibi bir şey oldu.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum