Basketbol konusunda sağlam bir yerel medya eleştirisi bekliyorum, basketbol takımı hakkında olmadık iddialarda bulunan bazı kimselerin de ipini pazara çıkartmak gerektiğini ayrıca belirtiyorum. Bu sene basketbol takımımız rakiplerden çok bizim insanlarımızla uğraştı.
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tunga abi yi dinlemek her zamanki gibi zevk veriyor insana ağzına sağlık Tunga abi dinlemedeyim.
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Aynen Katılıyorum..
ve Yattaradaki Kendine Gelmenin Gökhanı Gereğinden Fazla Etkiliyecektir Diye Düşünüyorum..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
-
Tunga abi,
Sivasspor-Trabzonspor maçının şampiyonluktaki öneminden biraz bahseder misin? Kaybeden yarıştan gerçekten kopar mı? Ya da kazanan kesinlikle şampiyon olur mu?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Konu burda bile Hüseyin'e gelmiş
Selamlar Bmn'nin güzel insanları.Yorum
-
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Benim tahminim biraz farklı;
Önce 1'i atıp 5'e tamamlayacağız diyorum..
Bunda da ısrar ediyorum...Yorum
-
Bu arada İzmirdeyim uşaklar...Bornova dan karşıyaka otoyoluna çıkarken solda aprtman balkonuna asılan kocaman bayrağı gördüm....Trabzonspor sen çok büyüksün
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Tunga abinin falcı olmadığını biliyorum yahu
Kahinde değil. 
Erdal abi, forumda öyle bir hava oluştu. Bu havayı sen bile kıramadın.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
Olcay abi,
inan bir haftadır aklımdan 5-1 galibiyetimiz geçiyor Allah biliyor.Yorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum