Allah aşkına arkadaşlar genel olarak birşey söylemek istiyorum bu takımda kalecilerimiz ve alt yapından gelen oyuncularımız dısında bır tane bana trabzon ruhuyla oynayan ısım soylermsınız bence bu dedıklerım dısında hepsi gonderılmeli ve kesınlıkle yenıden yapılanmaya girilmeli biz atatürk olimpiyat stadını doldurdugumuzda trabzonun stadlara donusunu gormustuk buda futbol ile oluyor stad isterse 61 bın olsa keske yeterki ruhla oynansın ozaman 61bin kişilik stad bile her maç tıklım tıklım olur ..... Haksızmıyım
Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Böyle bir stat yoktur ya. Kesinlikle fotomontaj
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
Maket bu arkdaslar. Simdi eminim. Linki burda.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Linkteki fotoğraflardan makete benzeyen tek stat akyazı çakması olan
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
MERHABA BEN DEMINKI Trabzonleee61 dedıgın gıbı ısmımle kayıt oldum demınkı sorumu yorumlarmısnız rıca etsem Allah aşkına arkadaşlar genel olarak birşey söylemek istiyorum bu takımda kalecilerimiz ve alt yapından gelen oyuncularımız dısında bır tane bana trabzon ruhuyla oynayan ısım soylermsınız bence bu dedıklerım dısında hepsi gonderılmeli ve kesınlıkle yenıden yapılanmaya girilmeli biz atatürk olimpiyat stadını doldurdugumuzda trabzonun stadlara donusunu gormustuk buda futbol ile oluyor stad isterse 61 bın olsa keske yeterki ruhla oynansın ozaman 61bin kişilik stad bile her maç tıklım tıklım olur ..... Haksızmıyım>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
Yayını çoook geç takip etmeye başladım da yarınki maç için ne denildi, kazanır mıyız?
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
sürekli lutufmus gibi
siyasiler "sesiniz fazla çikmasin bakin size stat yapiyoruz "
anlamina gelen cümleler kuruyorlar
Ve bu sike konusunda bile koz olarak kullanildi
Ve bir daha ki seçimde oy araci olarak kullanilacak
Bu kadar egilip bükülmeye deger mi?son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
abi bu muhabbet uzayacak ben yatayım bari, inşallah bu muhabbeti başka bir yerde de yapabiliriz.
Bu arada sizde fazla takılmayın abilerim, muhabbet epey koyulaştı bu sohbet maça kadar uzar..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum