Kesinlikle, Ersun Yanal'dan transfer dersi almamız gerekiyor... Şuan meyvesini yediğimiz birçok topçunun altında, "Ersin Yanal" imzası var... Tolunay Kafkas'da alt yapılardan geldiği için biraz ümidim var... Çünkü Ersun Yalan alt yapılar'dan ve eski klüplerden oyuncularını getirmişti... Örnek; Selçuk İnan
Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
Bana göre genç oyuncular
Daha dinamik ve cesur oynuyorlar
Varsin fizik gücü düsük olsun
Izleyenler zevk alsin yeter zatenson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Ersin Yanal zamanında transfer edilen oyuncular... Serkan Balcı, Alanzinho, Ceyhun Gülselam, Onur Kıvrak, Giray, Cale, Colman, Egemen ve Selçuk İnan 2010-2011 şampiyonluk kadrosunun iskeleti
Yorum
-
Benim bildigim kadariyla ceza üst limiti var. Futbolcuya belli bir meblagdan fazla ceza ödetemiyorsun."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Yorum
-
Arkadaşlar yarınki maç için colman oynarsa takımda oynuyucak dıyoruz az cok hepimiz ve gol kim atar desek herkez baska birini söyler belkide neden çünkü gol atıcak golcü diyebilceğimiz birisi yok takımda gende herşeye ragmen inşallah yarın yenersek feneri şampiyonluktan büyük ölçüde etmiş ve bir yerde de trabzonun herdaim gücünü göstermiş oluruz....>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
Bu futbolcu konusunda teknik adam olarak Fatih Terim'i takdir ediyorum.
Burak'ı istediğini yaptırtmak için çekti iki maç yedek klübesine.Keşke bizde de başta böyle tedbirler alınsaydı. Belki biraz akıllanırdı futbolcular, adılazımdeğiller sahada uyurken her maç ilk 11 'de olmazdı.Yorum
-
Samed Yeşil'in trabzonsporlu olduğu ve trabzonspor'da oynamak istediği söyleniyor. Nedir bu işin aslı?Yorum
-
Ceyhun 87 doğumlu.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
İmkanlarla alakadar bu konu. Burak'ı yedek bırakma lüksüne sahip, çünkü elinde Burak dışında Umut, Elmander, Drogba hatta kadroya giremeyen, sözleşmesi feshedilen, bizde olsa olmazsa olmazımız konumunda olacak olan Baros var.Bu futbolcu konusunda teknik adam olarak Fatih Terim'i takdir ediyorum.
Burak'ı istediğini yaptırtmak için çekti iki maç yedek klübesine.Keşke bizde de başta böyle tedbirler alınsaydı. Belki biraz akıllanırdı futbolcular, adılazımdeğiller sahada uyurken her maç ilk 11 'de olmazdı.
Geçen sene Burak takım arkadaşlarını ve Trabzonspor'u ti'ye aldığı bir dönemde bile yedek kalamazdı, çünkü ikinci bir Burak'ı bırak, yarısının yarısı bile yoktu.
He Fatih Terim oyuncu ilişkilerinde, oyuncu performansı konusunda çok çok iyidir bence de, orası ayrı.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
Bu arada bide enaramo geçtiğimiz sezonda sivasspor tarafından sözlesmesı feshedılıp serbest bırakılmıstı ve adamı hıc bır klup ıstemedıgı ıcın tekrar sıvasa gerı donmek zorunda kalmıstı allah askına alınan bu forvetlerımız yerıne sadece enaramo alınsa hemde bonservissiz bir şekılde suan en azından bu durumda olmazdık herelde ...>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
Oğuzhan büyük topçu olucak bence.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum