Yusuf'un sol bek oynamasını Tolunay Hoca istemiş olabilir mi ?
Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz.. -
-
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Ve bunları yapıcak bir başkan ve yönetim gerekiyor allah aşkına senol güneş ayrılırken yaptıgı acıklamalarda kesınlıkle yapılan butun transferler benden habersız yapıldı dedi boyle bır yonetım seklı olabilirmi sadri şener cıkıp dıyorkı bızım aldıklarımız oyuncularda cok iyi ama nıye boyle oldu acaba diyor yani senol güneşe tası atıp kendı sıyrılmaya calısıyor arkadaşlar yazık günah şu takımın taraftarına bakın en basit bizler bile bu saatte trabzonspor ne yapabılırız dıye konusuyoruz haksızmıyım ???>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
-
Henrique müsait pozisyonlarda direği bulmakta çok yetenekli.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
Son 2 sezon o kadar hatta yaptikki transferde
Dogrulari unuttukson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
* Arkadaşlar en uzun radyo proğramı yapan takım taraftarı olucaz inşallah
Guınes rekorlar kitabına giricez
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
-
-
Sadri Sener'in artik Trabzonspor'a verebilecegi hiçbirsey kalmadi
Bundan sonra kulübün basinda geçirdigi hergün zararson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum