Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
İnternetimdeki sorundan dolayı maalesef ayrılmak durumundayım.
Aklım burada kalacak.
İyi geceler-sabahlar, iyi yayınlar diliyorum..
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Şike süreci boyunca bizim hakkımızda en küçük bir delil olsaydı bizi şikenin merkezi haline getirirlerdi. Şuan bu durumda olmamız beni temiz olduğumuza inandırdı.
Bir önceki sezondan da Serdar Kırıntılı var mesela
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Birazdan All-Star yarismalari baslayacak Amerika'da. Yayin olarak rakibiniz NBA olacak. Izleyici/dinleyici kaybi yasamaktan korkmuyor musunuz? Reklam gelirleri ne durumda? Bu saate kadar burda oldugunuza göre durumlar iyi galiba, yaniliyor muyum?
Merhaba sevgili renktaşlarım ben yarım saat once facebookta tesadufen sızı gordum ve üye olup geldim cok güzel bir yayın oncelıkle tebrık edıyorum ve bu yayın ne zamanları saat kacta oluyor bana ayrıntılı bılgı verırmsınız?
Yorum