* Hoşgeldiniz sizin için sabaha kadar yayındayız Şaka la
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
levent bıçakçı bjk yı da svunmuyor muydu
sanırım avrupa da tek avukat o
o zaman bittik hiç kazanamadı ki bu adam bildiğim kadarı ile!
kulüp şefaf şekilde anlatmıyor ne yapıldığını?
belki de başbakanın emri ile sustu. aynen susturuldu!
Abilerim, harika bir yayın, bir incelik yapıp benimde fikirlerimi iletmeme izin veridiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, sizinde piliniz bitti anlaşılan, bende yatmaya gidiyorum. Yorucu bir günden sonra yatmak gerek Size bol sabahlamalar ve iyi yayınlar diliyorum dinleyicilerede selamlar olsun
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Başkan artık melo, meireles gibi futbolcular hakkında yorum yapmayı bırakmalı bence.
Son yorumumuda atayım gideyim,
Başkan son dönemde saçmalamak için çıkıyor ortaya, çıkmış, milletin dövmesini eleştiriyor. Bizim futbolcularımızda da bir dünya dövme var. Bence komple açıklama yapmayı bıraksın.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Tolunay Hoca'nın amatör yanını sevememe rağmen şike konusunda zamanında yaptığı açıklamalar ve şu anki tavrıyla bu süreçten uzak kalmasını anlıyorum.
Sadri Şaner'in ilk başlardaki izleniminin bende değiştiğini soru şeklinde de önceki sayfalarda belirtmiştim. Ben de Sadri Şener'e gerekli desteğin verildiğini düşünüyorum, gelinen noktada ise başkanı anlayamıyorum.
Taraftar bu süreçte yalnız. Alışkın olduğumuz bir duygu aslında..
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum