ben kaçar iyi yayınlar!
Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
şuan deneme yayınındayız fakat yakın bir zamanda Radyo BMN olarak yayında olacağız, şuan sistem şekillenme aşamasındaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Stad konusuna geçtik ama bir sorum var konu dağılırsa sorarsınız
Neden taraftar gruplarımız önemli maçlarda büyük koreografiler, tirübün şovları yapmıyorlar. Uzun süredir hazırlanan büyük bir pankart da hatırlamıyorum.
Yorum
-
* Teşekkürler, Forumu takip ederseniz saatlerimizi duyuruyoruz
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Yil oldu 2013
Vallah bekarlar evlendi
Evlenenler baba oldu
baba olanlar dede oldu
Daha stat olmadison basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
* En karizma ses kimde arkadaşlar ?
-
Ismim selçuk bende memnun oldum ne etkinliginiz varsa katılmak isterim mekan verın yeter reis tekrar ismimle üye olayım ben en iyisi :d>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
uğraşmayın abi ben yayına girdiğim an 50 kişi oldu şuan 30 kişi
şaka bir yana sesleriniz bir harika, hepiniz bizim için karizmasınızForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
00111101Yorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=35419 bu başlığa değiştirmek istediğiniz isminizi yazarsanız değiştirilecektirForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
00111101Yorum
-
Abi stadın içi önemli
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum