Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    He bide sevgilisine yaranmak icin entel dantel davrananlar var

Mesela:

- Sinemaya gidelim mi askimmm
    - Tabi gidelim askitom
    - Ask filmi olsun askoss
    - Olsun tabi bitanem

Bu profil de olan asiklarin birlikteligi genelde uzun omurlu olmuyor.

Mesela ben:

-Sinemaya gidelim mii
    - Ne Sinemasi hic havamda degilim bosver
    - Ya nolur gidelim
    - Tamam ha gidelim
    - Ask filmi olsun askim
    - Ne aski la korku filmine gidecegiz yoksa gelmem
    - Tamam tamam

Tabi bazen bu tip seyler kavga cikarsa da ikinci secenekteki asiklarin evlilige kadar yolu var, zaten kavgasiz hic sarmaz.

Not: Hala oyleyim.
    Beyler sevgilinize biraz sert davranin ki yumusak davrandiginizda bunun kiymetini bilsin.

Yazdığından belli zaten
    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• ))
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• BOLAŞIK forever.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Belamisin arkadas.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belamisin arkadas.
            Yalan mı , bolaşıklık konusunda hiçbir yerde taviz vermiyorsun.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Kadınları anlamak gerçekten zor bunu ilk defa ben söylemiyorum ama yaşayarak tasdik ettim

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

• Deliler gibi seversin yine kabahatli olursun hani derler ya ilk zamanlar cicim ayları aynen öyle iş ciddiyete girdiğinde işler değişiyor. Biz en başından beri ciddiydik ama şimdi sıkıntılar sıkıntılar..

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                Lazanat' lı

Yorum

• Hepinizin yedekleri var beyler, kasmayın fazla.
                  En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 16.12.2013, 03:50.

Yorum

• ...
                    En son alper* tarafından düzenlendi; 21.12.2013, 13:55.

Yorum

• 7 sene oldu eşime ilk günki gibi aşığım.aşk evlilikle beraber mükemmel bir yol alır yeterki bencıl olmasın insan.

Yorum

• İmkansız bir aşkın ızdıraplı yollarına düşmek ve ne kadar ilerlesen de o yolun bitmeyeceğini bilmek insanı günden güne eritiyor sakın aynı hataya düşmeyin..!
                        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                        Komünar..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          7 sene oldu eşime ilk günki gibi aşığım.aşk evlilikle beraber mükemmel bir yol alır yeterki bencıl olmasın insan.
                          ah ah aynen öyle bazen evlilik gerekiyor

5yildir biriyle birlikteyim, simdi o ayrilmak istiyor, inanilir gibi degil, kafayi siyiracagim, buraya uzun uzun yazacagim bir ara, herkesin görüsünü almak isterim tavsiye isterim
                          çaresizim perisanim
                          kizin piskolojik sorunlari var
                          çok takintili
                          herseye ragmen katlanirim seviyorum
                          bizimkilere dedim onlar da nasil yapçan oyle birini diyolar ama aldirmiyorum
                          kizi vazgeçirmek için ne yapabilirim, 2 3 haftadir israr ediyorum bazen kendimi dusunur gibi yaziyorum ve aslinda berbat bir yöntemmis
                          nasil döndürebilirim yaa
                          kizlar sinirlenince herseyi der en agir laflari bile, bana sana varmam yeni akillanan biriyle birlikte olmam gibi laflar etti, anlamadim gitti
                          zamana mi birakayim nasil ispat edeyim kendimi, kiz resmen beni kullandin diyor oysa su an kullanilmis hissedilen kisi benim
                          oooffffffffffffffffffff
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ah ah aynen öyle bazen evlilik gerekiyor

5yildir biriyle birlikteyim, simdi o ayrilmak istiyor, inanilir gibi degil, kafayi siyiracagim, buraya uzun uzun yazacagim bir ara, herkesin görüsünü almak isterim tavsiye isterim
                            çaresizim perisanim
                            kizin piskolojik sorunlari var
                            çok takintili
                            herseye ragmen katlanirim seviyorum
                            bizimkilere dedim onlar da nasil yapçan oyle birini diyolar ama aldirmiyorum
                            kizi vazgeçirmek için ne yapabilirim, 2 3 haftadir israr ediyorum bazen kendimi dusunur gibi yaziyorum ve aslinda berbat bir yöntemmis
                            nasil döndürebilirim yaa
                            kizlar sinirlenince herseyi der en agir laflari bile, bana sana varmam yeni akillanan biriyle birlikte olmam gibi laflar etti, anlamadim gitti
                            zamana mi birakayim nasil ispat edeyim kendimi, kiz resmen beni kullandin diyor oysa su an kullanilmis hissedilen kisi benim
                            oooffffffffffffffffffff
                            Anlatırım anlatmasına da sana işlemeyecek yazdıklarım.Yine de bildiğini okuyacaksın değişen birşey olmayacak ama yine de renktaş hatrına yazıyorum;
                            İlişkiler de bir kere bitti dendi mi daha geriye dönemezsin .
                            Dönsen de mutlu olamaz yine ayrılırsın,sebebi aradaki güven kaybolmuştur.
                            Ne sen ona karşı eskisi gibi olabilirsin ne de o sana karşı.
                            İlla bir çözüm istiyorsan zamana bırak biraz düşünsün çözüm üretsin kendince,eğer hala dönmüyorsa birşeyler yazmıyorsa bitirmiştir zaten.
                            Bir renktaş tavsiyesi istiyorsan eğer hayatına kaldığın yerden devam et,kader daha nicelerini çıkarır.Ben onu istiyorum diyerek kendini zorlama bende aynı yerden yürüdüm ama kader nicelerini de çıkarabiliyor karşına.
                            Git;eğlen,takıl,dolaş,gez... Düşünmemek için ne gerekiyorsa yap,sevgilin varken yapamadığın herşeyi yap
                            Sen kaybettiğine değil o kaybettiğine üzülsün
                            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                            Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anlatırım anlatmasına da sana işlemeyecek yazdıklarım.Yine de bildiğini okuyacaksın değişen birşey olmayacak ama yine de renktaş hatrına yazıyorum;
                              İlişkiler de bir kere bitti dendi mi daha geriye dönemezsin .
                              Dönsen de mutlu olamaz yine ayrılırsın,sebebi aradaki güven kaybolmuştur.
                              Ne sen ona karşı eskisi gibi olabilirsin ne de o sana karşı.
                              İlla bir çözüm istiyorsan zamana bırak biraz düşünsün çözüm üretsin kendince,eğer hala dönmüyorsa birşeyler yazmıyorsa bitirmiştir zaten.
                              Bir renktaş tavsiyesi istiyorsan eğer hayatına kaldığın yerden devam et,kader daha nicelerini çıkarır.Ben onu istiyorum diyerek kendini zorlama bende aynı yerden yürüdüm ama kader nicelerini de çıkarabiliyor karşına.
                              Git;eğlen,takıl,dolaş,gez... Düşünmemek için ne gerekiyorsa yap,sevgilin varken yapamadığın herşeyi yap
                              Sen kaybettiğine değil o kaybettiğine üzülsün
                              renkdas o ettigin tavsiyenin ise yaramayacagindan o kadar korkuyorum ki......
                              bu yasima geldim kimse agladigimi görmedi o da oldu gizleyemedim, bizimkiler sandi adam öldürdüm kötü bir sey yaptim nerdeyse kizacaklardi bana
                              ulan bir çok kisi bu tarz bir kizi takintili sikintili sorunlu diye terkeder, ben aldiris etmiyorum kanser de olsa onu istiyorum, kiza ne oldu bilmiyorum anlamiyor inanmiyor, en çok güvendigi kisi benken artik güvenmemeyi geçtim benden korkuyor endiseleniyor
                              ben onu sevmekten bikmam ama kendimi ifade edemememden bikacak hale geldim, tutumlu olursun paraci derler, bir seyler yaptirirsin beni kullandin serler seneler sonra, bunda pskolojik sorununun etkisi tabi var, bunlar yetmezmis gibi bu kiz beni psikologa doktora 1 2 güvendigi kisiye beni nasil anlattiysa, hepsi hayatini karartiyo seni kullaniyo demis, anlamiyorum ben arkadas kim onlar falci mi lan ? kizin sorununu bilen annesi falan, kizi köyden tanidik birine vermek için ugrasiyor 2 senedir istiyorlar babasi istemiyor hele okul bitmeden hiç.... kiz da zayif kaliyor boyle seylerde, her an her sey olabilir siz bilirsiniz bile diyeblr korkuyorum
                              beni biraz biliyormus annesi, çitlatmis, benim adim geçerken ya da kiz benmle konusurken falan annesi kizip tersliyormus, istemeye gelinince memlekette ama o zaman hazirliklar had safhada, biri ziyarete gelse ve onunla evlenebilecek yastaysa bir kaç yas buyuk olsa da herkes bu kiza servisi falan birakiyor bilerek, kiz bunlari bana anlatiyor ama bazi seyleri de anlamiyor, ben bunlari diyince sen ailemi çekistiriyon diyo bana, tamam sevmemesi dogal da bu kdr da olmaz yaa, ailesinden kendi de sikayetçi, ama simdi de diyor ki aileme vermedigim önemi disaridan birine nasil vereyim ? benim suçum mu? 5 sene yahu dile kolay, ümit ver sonra üzdün kirdin ben seni silerim bu ne ya ? hep içine at at at sonra patla, suç benim mi, ki ben en bastan beri ona tembihledim dedim ki ne varsa soyle içine brsy atma bana bazen öyle seyler gerekiyo aklimi basima almam için, tamam mamam dedi ama i ih hiç uygulamadi

tamam hatam var tamam korkuyom endiseleniyom dediginde tam anlayamamistim, meger sorunlarindan biri yalniz basina trene falan binmemekmis, çogu zaman eslik edyodum ama o az olani kötü olani aklinda tuttugu için yine kabak basima patladi
                              daha 2ay önce trende az omzuma yaslandi duygulandi, nedir bu yahu, yazin karar vermis falan ayrilcak diye, gelince daha az görüscez dedi, ama yazin da kalp yapip resim çekti bana yolladi, kendi seçti de yolladi ben ona zorla bsy göndertmedim, nedir bu yaa ? kendi de farkinda üzülüyordu çelistigi için ama sorununun bir parçasi, tamam ben hepsine tamam diyorum sorun yok ta ayrilmayi gerektirecek bir sey yok ki ? ben ona farkinda olmadan kötülük yasattiysam o da bana aynisini ama bilerek yasatmis oluyor su an, o farki belirttim ona, yazik gerçekten yaa benim hiç bir zaman kötü bir niyetim olmadi
                              kizlar daha erken olgunlasir e benim de bu konuda hiç tecrübem yok ki kimseyle beraber olmadim ki 4x4lük olayim...... ben de kiz gibiyim su yönden, 1 birliktelik yasadiysam baska istemem o olmasi lazim yaa gözümün önüne o gelmesin baskasi falan olursa yaa, istemiyom vicdanim rahat olmaz su an bile degil su durumda yaa, ooooofffffff içimi döküyorum her yerde bilmem dogru mu ama sastim kaldim kafayi siyircam
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Güzel kardeşim ben sana ne anlatsam boş
                                Çünkü hep bildiğini okuyacaksın
                                Bu yüzden kalbin nasıl diyorsa öyle davran en azından içini rahatlatırsın
                                Eğer geri kazanmak istiyorsan biraz düşünmesine zaman ver halan istemiyorsa inan yapabileceğin bir şey yok ne yapsan boşadır
                                Aradan bi 10 gün geçsin,ara durumunun nasıl olduğunu merak ettiğin için aradığını söyle. Normal bir arkadaş muhabbeti yap ben senden kopamam biterim seviyorum dersen hepten çıkmaza girersin.5-10 dk arası konuş ve teli sen kapat. Ve hayatına devam et.
                                Psikolojisi bozuk kendini çeksen olmaz yanında olsan yine olmaz sen arada kalmaya çalış varlığını hissetsin yeterli.
                                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                                Beşirli/TRABZON

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X