Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Burda 30 gecmis halen bekarlar var mi yoksa benim gibiler numune mi artik??çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk bitmiş diyorlar doğru mu ?
- Alıntı
Yorum
-
Aşk ve Aşık Olmak!
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya kizin ailesine tanismaya gidecegiz. Soguk kanli insanim normalde, ama heyecanlaniyorum yavas yavas
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoldayız, 20dk sonra orada olacağız. Allah yardımcım olsun
- Alıntı
Yorum
-
Aşk ve Aşık Olmak!
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefazla boynunu eğme heyecandanAllah'a şükür, babam konuşmayı seven biri, bana pek fazla söz düşmedi. Beni kimse yemedi ve hala yasıyorum, önemli olan budur. Özellikle annem kızın annesiyle ve ablalarıyla iyi kaynaştı. Bu iş tamamdır
En son Alika87 tarafından düzenlendi; 18.11.2013, 18:22.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoynum ağırdı HüseyinAllah'a şükür, babam konuşmayı seven biri, baba pek fazla söz düşmedi. Beni kimse yemedi ve hala yasıyorum, önemli olan budur. Özellikle annem kızın annesiyle ve ablalarıyla iyi kaynaştı. Bu iş tamamdır
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoynum ağırdı HüseyinAllah'a şükür, babam konuşmayı seven biri, baba pek fazla söz düşmedi. Beni kimse yemedi ve hala yasıyorum, önemli olan budur. Özellikle annem kızın annesiyle ve ablalarıyla iyi kaynaştı. Bu iş tamamdır
Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
Aşk ve Aşık Olmak!
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol arkadaşlar. Hayırlısı cümlemize.
Allah tamamına erdirsin inşallah ...9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
Buralar eski zamanlarda pek tutulurdu, çoğu bırakmış galiba aşk meşk işlerini
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGel bak yol yakınken bir kez daha düşünForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Aşk ve Aşık Olmak!
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuralar eski zamanlarda pek tutulurdu, çoğu bırakmış galiba aşk meşk işlerini
Hep böyle diyenler yüzünden kaçtı herkes kesinSonu belli yani
Bana göre meselenin özü ; Aşka inanmam, güzel bir ilişkin olmalı, evliliğe de karşıyım. Kadınlar bu 3 kola göre hareket eder hayatımda
Onun için şeeettim yani9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok be oğluuuumSonu belli yani
Bana göre meselenin özü ; Aşka inanmam, güzel bir ilişkin olmalı, evliliğe de karşıyım. Kadınlar bu 3 kola göre hareket eder hayatımda
Onun için şeeettim yani
Bende pek inandığımdan değil ya haniForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
Yorum