Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftaya kizin ailesine tanismaya gidecegiz. Soguk kanli insanim normalde, ama heyecanlaniyorum yavas yavas
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haftaya kizin ailesine tanismaya gidecegiz. Soguk kanli insanim normalde, ama heyecanlaniyorum yavas yavas
      Benzer bir ortam içinde olacağım bu haftasonu ama karşı tarafta . Çok fena didiklerim

Yorum

• Iki genc arkadasi daha kaybediyoruz

Saka bir yana o tanisma fasli olayla alakasi olmayan bi izliyeci (Arkadas)icin cok komik oluyor.Yaninda adam ecel terleri döküyor eler ile oynaniyor mülayim mülayim kösede oturuluyor kiz trafi caktirmadan adayi süzüyor ve genc her soruya kisik sesle utangac utangac kisa cevaplar veriyor.Izliyici icin cok mkara bir durum (bizzat yasadim ve gülmekten yerlerdeydim)
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İzleyiciyim ben de. Kaybımız 1

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aşk bitmiş diyorlar doğru mu ?
            Daha ölmedim der gibi çıkmışsın ortaya.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iki genc arkadasi daha kaybediyoruz

Saka bir yana o tanisma fasli olayla alakasi olmayan bi izliyeci (Arkadas)icin cok komik oluyor.Yaninda adam ecel terleri döküyor eler ile oynaniyor mülayim mülayim kösede oturuluyor kiz trafi caktirmadan adayi süzüyor ve genc her soruya kisik sesle utangac utangac kisa cevaplar veriyor.Izliyici icin cok mkara bir durum (bizzat yasadim ve gülmekten yerlerdeydim)
              Ya abi dur ya. Simdiden kaytarmak icin yollar ariyorum. Yakinda uzaylilardan kacirilirsam sasirmayin
              En son Alika87 tarafından düzenlendi; 01.11.2013, 03:59.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşk bitmiş diyorlar doğru mu ?
                Hep senin yüzünden.

Ne vardı açtın şu başlığı.
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Şahane bir evin, klas bir araban, lüks bir teknen varsa, aşkın kralını yaşayacak altyapın hazır demektir...

Gerçek aşklar mı? Yoklar, gittiler, bittiler...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şahane bir evin, klas bir araban, lüks bir teknen varsa, aşkın kralını yaşayacak altyapın hazır demektir...

Bana göre hâla en derin şekilde birşeyler hisseden insanlar var ama büyüyen şehirlerde, betonların arasında pek dikkate çarpmıyorlar.

İster kızalım,ister sevmeyelim,isterse olmasın ama bu insanlar iyi insanlardır

Yorum

• Aşk ve Aşık Olmak!

Aşk falan vakit kaybı gençler Hayırlısı diye bir gerçek var, aşkı aramak yerine "40'tan sonra nasıl çalışmam"ın yollarını arayın

Misal ben yarından sonrayı arıyorum
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Sokak sokak gezip birisi aranmaz ama hayırlısı deyip evde oturan kişi de kocakarıların bulduğuna razı olacak

Hayret ediyorum evlendikten sonra seversin diyenlere.

Yorum

Şahane bir evin, klas bir araban, lüks bir teknen varsa, aşkın kralını yaşayacak altyapın hazır demektir...

Gerçekçi ama sarsıcı olmuş
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

http://inciswf.com/1298832300.swf
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Televizyon etkisi. Ekranlarda lüks yaşam, arabalar, yatlar ve sözde güzel boyalı varlıklar gösterildigi için insanlar bazı şeylerin kaybolduğuna inanıyor veya inandırılıyor.

Eski aşıklar, aşklar hâla mevcut.

Nice insanlar var ki ölüme giden hastalarla evleniyorlar. Kişilik meselesi.

Yorum

• Görücü usulü en iyisi vallahi. Yok aga olmaycak böyle nerede ayarsız var ondan hoşlanıyorum. Yoksa ayarsız ben miyim çözemedim
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X