Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Millet metro istasyonunda sigara içiyor

Benim gibi bir insan başka hangi detaya takılabilir ki zaten
    Istasyonun belirli bolgelerinde serbest

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim çıktığım bir kız vardı. Biz çıkmaya başladıktan sonra numarasını alabilmiştim. (Şaka değil gerçek) Gerisini sen düşün.
      durumunuz vahim allah yardimciniz olsun.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Yok ya o kadar vahim değil 18 ay sonra baba olmayı planlıyorum ben sıkıntı yok ))

Yorum

• Düzeltme : Gerek yok buraya yazmaya. Aşk'ın A'sı bile yok konuda.
          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 30.06.2013, 16:14.

Yorum

Yok ya o kadar vahim değil 18 ay sonra baba olmayı planlıyorum ben sıkıntı yok ))
            ayni plan bende de var. Cocuklarimiz erkek olursa, karsilikli top oynattiririz onlara

Yorum

• İnlallah

Yorum

İnlallah
                aile baskisiyla evlenecegiz artik, ne yapalim

Yorum

• Ne aile baskısı boşver ya en güzeli evlenmek saçma sapan tripleri çekeceğine otur evinde çoluk çocuğa karış mis gibi.

Yorum

Ne aile baskısı boşver ya en güzeli evlenmek saçma sapan tripleri çekeceğine otur evinde çoluk çocuğa karış mis gibi.
                    aynisni ailem de diyor. annemle ayni kafadasiniz

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynisni ailem de diyor. annemle ayni kafadasiniz
                      Aklın yolu bir kardeş, tez zamanda hayırlısını dilerim

Yorum

• Evlenipde Basinizi yakmayin Baskilara Direnin Arkadas
                        Abim 24 Yasinda evleneli 1 Yil Oldu Kardesimde 1 Yildir Nisanli 20 Yasinda Onlari gördükce Bekarlik Sulltanlik diyorum
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Kesinlikle bir kadın ve bir erkek arasında kurulabilecek en sağlıklı münasebet evliliktir. Her açıdan. Asıl diğerleri ölümcül zararlı. ))

Yorum

• 26 yaşındayım 1.80 cm 82 kg ssk lı çalışıyorum ev araba alabilecek kadar kredi çekebilecek itibarımız var bankalarda safım her yola gelirim. Taliplerimi bekliyorum numaram 0462 ... .. ..

Aşk meşk işleri bu seviyelere düştü tv lerde bangır bangır bağırıyorlar twitter facebook da arkadaş olup çıkıyorlar evlenmeyeni dövüyorlar neredeyse ama bende bir kısmet sorunu olduğunu düşünüyorum 17 sene okullarda harca bir tane mi çıkmaz adamın karşısına sağda solda zaten iyi bişe çıkmaz karşına ee bu durumda eş dost akraba araya girer seni baş göz eder. Evet ben bu son söylediğim başkaları tarafından yani görüücü usulü olanla başgöz edileceğim. Uzun lafın kısası sevdiğini alamıyorsan( ki burda sevdiğini alamama gibi bir durum söz konusu değil hiç bişe bulamama sorunu var ) aldığını seveceksin.

Bir arkadaşımın böyle bir sıkıntısı vardı paylaşayım istedim

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              26 yaşındayım 1.80 cm 82 kg ssk lı çalışıyorum ev araba alabilecek kadar kredi çekebilecek itibarımız var bankalarda safım her yola gelirim. Taliplerimi bekliyorum numaram 0462 ... .. ..

Aşk meşk işleri bu seviyelere düştü tv lerde bangır bangır bağırıyorlar twitter facebook da arkadaş olup çıkıyorlar evlenmeyeni dövüyorlar neredeyse ama bende bir kısmet sorunu olduğunu düşünüyorum 17 sene okullarda harca bir tane mi çıkmaz adamın karşısına sağda solda zaten iyi bişe çıkmaz karşına ee bu durumda eş dost akraba araya girer seni baş göz eder. Evet ben bu son söylediğim başkaları tarafından yani görüücü usulü olanla başgöz edileceğim. Uzun lafın kısası sevdiğini alamıyorsan( ki burda sevdiğini alamama gibi bir durum söz konusu değil hiç bişe bulamama sorunu var ) aldığını seveceksin.

Bir arkadaşımın böyle bir sıkıntısı vardı paylaşayım istedim
                              Arkadaşına hayırlısını nasip olur inşallah. Selam söyle, çok zamandır görüşemiyorduk

Yorum

Aklın yolu bir kardeş, tez zamanda hayırlısını dilerim
                                haklisin alper, yakin zamanda gideriz istemeye o zaman kizi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X